X

Igor Dodon acceptă invitația Papei de a merge la Vatican

de null
http://miscareaderezistenta.ro/thumbs/facebook/2017/03/27/igor-dodon-reintroducerea-obligativitatii-studierii-limbii-ruse-in-scoli-34361.jpg

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a anunțat miercuri că până la finele anului are planificate șapte vizite oficiale și de lucru peste hotarele țării. Printre acestea se numără o deplasare în Iran, una la Vatican și alte câteva în Federația Rusă.

„Pentru data de 5 august am primit invitația și cel mai probabil voi participa la inaugurarea președintelui Republicii islamice Iran, pe care îl cunosc personal. Pe lângă aceasta am invitația de a merge la Vatican, unde voi avea o întrevedere cu Papa de la Roma”, a declarat Igor Dodon.

Șeful statului a ținut să precizeze că își va face loc în agenda acestor vizite și pentru întâlniri cu diaspora.

„Atunci când voi merge la Vatican, pe 4 noiemnrie, cel mai probabil în perioada 3 – 6 noiembrie voi organiza o întrevedere mare cu diaspora noastră din Italia, la Roma. Planific o întâlnire cu diaspora, în octombrie, atunci când voi merge la Summitul CSI”, a mai declarat Dodon.

Amintim că și în deplasările sale anterioare șeful statului a mers la întâlniri cu migranții moldoveni.

NOTĂ OrtodoxINFO
Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Externe
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.