X

Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților se conformează cererii DSP Suceava de a sprijini campania de vaccinare. Oare un adevărat păstor ar face acest prieteșug în folosul concernelor farmaceutice și spre otrăvirea propriilor credincioși?

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Directorul adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică Suceava, medicul epidemiolog Cătălina Zorescu a precizat că instituţia a transmis, marţi, o scrisoare Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuţilor şi IPS Pimen  în care se solicită sprijinul pentru susţinerea campaniei de vaccinare antirujeolică, scrie newsbucovina. 

”Având în vedere că în ţara noastră evoluează o epidemie de rujeolă (pojar), care însumează până în prezent peste 8.000 de cazuri şi 32 de decese, vă aducem la cunoştinţă că Ministerul Sănătăţii derulează o campanie susţinută de promovare a vaccinării antirujeolice a copiilor, fiind demonstrată eficienţa acestui vaccin în prevenirea îmbolnăvirilor. Deoarece întotdeauna aţi sprijinit demersurile pentru sănătatea populaţiei, ne adresăm dumneavoastră cu rugămintea ca, prin slujitorii bisericii, să fiţi alături de noi în popularizarea importanţei vaccinării. Ne exprimăm convingerea că doar acţionând împreună, diseminând informaţii corecte în rândul populaţiei, putem contribui la stoparea acestei epidemii”, se arată în scrisoarea DSP Suceava.

Și ce credeți? În decurs de câteva zile, Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților, din încredințarea PS Pimen, a și trimis protopopiatelor de sub ordine, recomandări de sprijinire a campaniei de vaccinare. Mai jos puteți vedea scrisoarea trimisă Protopopiatului Fălticeni.

Oare se supun orbește acești ierarhi conducerii statului român? Nu știu că au rămas atâția copii bolnavi pe viață din cauza vaccinării? Dar se pare că mintea le este întunecată, căci nici măcar cu erezia, ce reprezintă cancerul pentru Biserică, nu se luptă. PS Pimen numește pseudo-sinodul din Creta ca fiind ortodox! Dumnezeu să-i ierte și să-i lumineze, că iluminați sunt destul!

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

12 comentarii

  1. Dar nu mai surprinde, au trădat credință la sinodul din Creta, cu atît mai mult în cazul de față

  2. Din păcate și BOR este condusa de cei supuși elitei mondiale, niște corupți ordinari. Sper sa mai existe încă duhovnici care vor fi împotriva și vor spune adevărul, fără frica de repercusiuni.

  3. Citiți mai bine scrisoarea. Solicitarea vine prin prefect. DSP a apelat la prefect si prefectul a trimis adresa Arhiepiscopiei, ca să îi intimideze. Deci este un ordin.

    Admin sau care vă pricepeți, te rog din suflet, pregătește-ne un fluturaș, tip A6 maxim, cu informații utile pentru părinți, ca să le printăm și să le distribuim în Biserică și prin cartierele noastre. Trebuie să apucăm să le împărțim înainte să apuce ei să facă propaganda.

  4. Situația este foarte gravă, copii. Dacă păstorii noștri au trecut de partea mamonei, ne-a mai rămas doar pădurea, căci nici la școlile ortodoxe nu mai pot fi duși copiii. Nici acolo nu mai este siguranță.

    Daniel trebuie dat jos. Și o dată cu el Bănescu. Din câte înțeleg, nici preot nu este. Apoi, UNDE??? este CV-ul lui? Are față și comportament de mosad, mai degrabă, decât de teolog. Apoi, știe cineva unde și-a făcut studiile?

  5. EU PROPUN CA INCEPAND CU ZIUA DE ASTAZI, TOTI PARINTII CARE NU SUNTEM DE ACORD CU VACCINAREA SA NU MAI PLATIM IMPOZITELE LA STAT , CA FORMA DE PROTEST. PAI CUM SA MA AMENINTI CA IMI IEI COPIII PE BANII MEI? ADICA EU SA PLATESC FUNCTIONARII STATULUI SA MA DESPARTA DE COPIII MEI?

  6. Din cate am inteles suntem prima tara din Europa in care se fac cele mai multe vaccinurii. Ar trebui sa se faca si o petitie contra lor si in accest caz.

  7. Cum vine porunca de la statul ramona, pseudo-ierarhii se conformează rapid. Cand e vorba de erezie si de învățătură Sfinților Părinți să fugim de ea ca de sarpe, NIMIC! Asteptam pana devenim toti eretici.

    1. Madame Zorescu se zoreste sa intimideze si sa pluseze, Pimen se zoreste si el sa se conformeze, multi se zoresc sa- i placa lui mamona.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button