X

Evaziunea fiscală ERADICATĂ în Cluj-Napoca: 4 agenți ai Poliției Locale au ridicat o bătrână care vindea flori la colț de stradă

http://static4.libertatea.ro/wp-content/uploads/2017/07/batrana.jpg

O imagine suprinsă ieri în centrul orașului Cluj-Napoca i-a înfuriat pe internauți. O bătrână ar fi fost ridicată de patru agenți de la Poliția Locală pentru că vindea flori pe stradă.

Imaginea ar fi fost surprinsă în Piața Unirii din Cluj-Napoca, unde, pe colț cu strada Memorandumului, o bătrânică stătea la umbră și încerca să vândă buchețele de flori trecătorilor. Potrivit martorilor citați de Monitorul de Cluj, aceasta ar fi fost ridicată de patru agenți, lucru care i-a înfuriat pe internauți.

„Boc combate toate pericolele ce pasc orașul de cinci stele, sărăcia, evaziunea fiscală încorporată în florărese”, este comentariul care însoțește poza, iar reacțiile clujenilor nu au întârziat să apară.

„Doamna vinde flori pentru a-și permite tratamentul medicamentos lunar și pentru a-și achita chiria”, susține o persoană.

„Autoritățile locale condamnă la și mai multă sărăcie și singurătate bunicuțele care vând pe doi lei câteva flori parfumate din grădina lor. Mi se pare o acțiune plină de cruzime, o dovadă a lipsei de umanitate în numele unui legalism exagerat”, a adăugat alta.

Categorii
Abuzurile poliției
cuvinte cheie
NOTĂ OrtodoxINFO

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

6 comentarii

  1. La astfel de lucruri se ajunge când legile lui Dumnezeu sunt lepădate şi în locul lor sunt puse legile oamenilor.

  2. De remarcat: unul trage de batrana, altul sta cu mana in sold ca o tata si al treilea a pus mana pe prada/ obiectul infractiunii = sustragere de la plata impozitelor datorate statului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.