X

Evaziunea fiscală ERADICATĂ în Cluj-Napoca: 4 agenți ai Poliției Locale au ridicat o bătrână care vindea flori la colț de stradă

de null
http://static4.libertatea.ro/wp-content/uploads/2017/07/batrana.jpg

O imagine suprinsă ieri în centrul orașului Cluj-Napoca i-a înfuriat pe internauți. O bătrână ar fi fost ridicată de patru agenți de la Poliția Locală pentru că vindea flori pe stradă.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Imaginea ar fi fost surprinsă în Piața Unirii din Cluj-Napoca, unde, pe colț cu strada Memorandumului, o bătrânică stătea la umbră și încerca să vândă buchețele de flori trecătorilor. Potrivit martorilor citați de Monitorul de Cluj, aceasta ar fi fost ridicată de patru agenți, lucru care i-a înfuriat pe internauți.

„Boc combate toate pericolele ce pasc orașul de cinci stele, sărăcia, evaziunea fiscală încorporată în florărese”, este comentariul care însoțește poza, iar reacțiile clujenilor nu au întârziat să apară.

„Doamna vinde flori pentru a-și permite tratamentul medicamentos lunar și pentru a-și achita chiria”, susține o persoană.

„Autoritățile locale condamnă la și mai multă sărăcie și singurătate bunicuțele care vând pe doi lei câteva flori parfumate din grădina lor. Mi se pare o acțiune plină de cruzime, o dovadă a lipsei de umanitate în numele unui legalism exagerat”, a adăugat alta.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

  1. La astfel de lucruri se ajunge când legile lui Dumnezeu sunt lepădate şi în locul lor sunt puse legile oamenilor.

  2. De remarcat: unul trage de batrana, altul sta cu mana in sold ca o tata si al treilea a pus mana pe prada/ obiectul infractiunii = sustragere de la plata impozitelor datorate statului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button