X

Premierul Mihai Tudose i-a solicitat ministrului sanatatii sa stabileasca impreuna cu presa un procedeu prin care romanii sa fie convinsi sa-si vaccineze copiii

de null
Până unde ajung legăturile premierului Tudose cu SRI
Foto: http://jurnalul. ro/bani-afaceri/economia/oricum-te-uiti-la-mihai-tudose-vezi-sri-746101.html

Premierul Mihai Tudose i-a solicitat joi ministrului sanatatii, Florian Tudose, sa stabileasca, cel tarziu saptamana viitoare, impreuna cu presa din Romania, un procedeu prin care sa inteleaga toti romanii ca trebuie vaccinati copiii. Tudose i-a cerut ministrului, la inceputul sedintei Guvernului de joi, sa cofirme faptul ca 180.000 de copii nu sunt vaccinati impotriva rujeolei, iar 80.000 impotriva poliomielitei. Dupa ce ministrul a confirmat, premierul a spus “Nu e bine”.
“Cel tarziu saptamana viitoare, sa aveti impreuna cu presa din Romania, cu tot ceea ce inseamna mijloc de comunicare, sa stabiliti un procedeu prin care sa inteleaga toti romanii ca trebuie sa fie vaccinati copiii. Nu se poate asa ceva, fiindca inteleg ca vaccinurile le avem, dar nu reusim sa ajungem cu el la destinatari”, a spus Tudose.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

11 comentarii

 1. Nu este normal ca parintii sa fie obligati sa-si vaccineze copii.Ar trebui ca fiecare parinte sa poata lua decizii asupra copilului sau si nu statul.Hai sa fim seriosi cu ce a ajutat statul copii pana in prezent.Rusine sa le fie daca obliga la vaccinare.

 2. Ba asta e prost la cap? Nu mai scapam de astia cu vaccinurile lor de rahat. Ei nu isi dau seama ca populatia se prinde ca e ceva in neregula cu insistenta asta de a ne obliga sa ne vaccinam copiii? Nu se poate sa stam cu mainile in san si sa comentam pe facebook, trebuie sa iesim in strada! Unde e libertatea daca sunt obligat sa imi vaccinez copiii?

  1. Da si nu! Acesti indivizi sunt prea indocrinati si cred cu sinceritate in beneficiile programelor de “dezvoltare umana”. Tot ce legifereaza ei pare desprins din programele ONU, FAO, BM, OMS, UNICEF. Toate aceste organizatii mondiale sunt “consilierii” globalizarii. Daca aveti curiozitatea sa cititi proiectele propuse de aceste institutii masonice va veti convinge.

 3. Ați observat tactica? Numai ce Curtea Supremă a Germaniei a stabilit oficial pe baza concluziilor unor cercetari realizate de nume grele ale stiintei medicale că virusul rujeolei nu există

 4. … și s-au grăbit iarăși să inunde media cu aceeași placă a nevoii imperioase de vaccinare împotriva rujeolei pentru a împiedica raspandirea bolii, ca și cum vaccinarea este conditia esențiala pentru stoparea raspandirii bolii și ignorand total decizia Curții Supreme a Germaniei dimpreuna cu toate cercetările științifice pe care ea se bazează, încercând, prin același bombardament mediatic ca mai înainte, să bagatelizeze această decizie și să facă lumea să creadă că tot promotorii vaccinurilor au dreptate, în loc să se smereasca în fata concluziilor științifice și să caute consensul științific. Este inadmisibilă această atitudine! Dar și mai inadmisibil ar fi dacă academicienii noștri n-ar lua atitudinea de temperare a Executivului din elanul său reformator pe baza deciziei Curții Supreme a Germaniei. Să nadajduim că vârfurile medicinii românești vor ști să ia măsurile potrivite.

 5. DEPOPULAREA PLANETARĂ

  Dialog imaginar între stapanul lumii si un supus slujbaș.

  – Mare stapan al omenirii, cel de nimeni nevăzut, dar de toți ascultat, avem o mare problemă.

  – Spune, te ascult !

  – La gurile Dunării trăiește un popor afurisit, avem mari probleme cu ei, sunt prea rezistenți. Sunt un popor vechi de când lumea, origini sănătoase, sunt oameni inteligenți,, puternici, trăiți în aer curat și cu apă curată, au o imunitate de fier, cu ei nu merge precum la ceilalți.
  Am urmat planul întocmai, Îi conduc ai noștrii, le-am distrus țara, industria, i-am făcut sclavi în țara lor, i-am dezbinat, i-am promovat pe cei mai nedemni dintre ei, i-am umilit, i-am făcut să plece în toată lumea, dar cu toate astea rezistă.

  – I-ați ”reeducat” ?

  – Da stapane, tot sistemul de educație e praf,, le-am alterat cunoașterea, toate ”învățăturile” sunt aranjate, i-am umplut de proști cu diplome, a funcționat din plin.

  – Le-ați otrăvit hrana ?

  – Le-am otrăvit STĂPÂNE, de la chimizare agricolă cu cele mai tari otrăvuri, la ”E”-uri alimentare în toate produsele alimentare procesate, se supun întocmai la ”Codex Alimentarius”.

  – Le-ați otrăvit apa, le-ați distrus toate izvoarele de apă naturală, de apă vie ?

  – Le-am otrăvit stapane, le-am distrus toate izvoarele naturale, doar apă îmbuteliată sub controlul nostru, devitalizată și ”îmbogâțită” cu ce trebuie, clor, fluor, metale grele, tot. Am reușit să băgâm în apa lor freatică cele mai toxice și radioactive substanțe, prin fracturare hidraulică stapane, a mers la fix, chipurile prospectam :) ha, ha, ha.

  – Le-ați otrăvit aerul, le-ați distrus pădurile ?

  – Le-am ras toate pădurile și încă o mai facem, iar chemtrails la greu STĂPÂNE, tot cerul e plin de aburul otrăvitor.

  – Să nu mai fie nimic natural nealterat, nepângărit, otrăvit sau modificat genetic.

  – Le-am distrus toate semințele naturale, acum toată agricultura lor și tot ce plantează în grădină e de ”la noi”, modificate genetic. Zootehnie nu prea mai au, iar ce mai e, e cu soiuri de ”la noi”, iar restul primesc direct de afară.

  – Ce rată aveți ?

  – Slab stăpâne, sub 25% reducerea populației, dar perspective sunt, au deja cea mai mare rată a cancerelor.

  – Puțin, foarte puțin !

  – Știu stapane, de asta suntem îngrijorați, ăștia sunt prea rezistenți, mânâncă otravă și nu crapă, nu știu ce organisme au, dar prea puțin din ortăvurile noastre ajung în sângele lor.

  – Asta e, băgați-le direct în sânge !

  – Direct, dar cum stapane ?

  – Prin vaccinuri idiotule, dar ai grijă să fie toți vaccinați ! Băgați mai întâi frica-n ei, epidemii, cazuri emoționante intens mediatizate, știți voi.

  – Ești un geniu stapane, așa vom face, avem pe-ai noștri sau corupți de-ai lor peste tot, o să pregătim o lege a vaccinării obligatorii, o să-i otrăvim pe toți, le alterăm iremediabil ADN-ul, să nu mai fie nici urmă de această rasă. O să reușim stapane, în sfârșit o să avem un teritoriu liber la gurile Dunării.

  – Da ce facem cu corupții lor, ca să nu vorbească după ?

  – Scăpați și de ei, după, da la cât i-am dresat, cred că o să ceară singuri să se vaccineze, :) HA, HA, HA ! Dacă nu, știți voi, după ce ne-am folosit de ei … Și când mă gândesc ce infantili sunt, ăștia chiar se cred făcând parte din elită, chiar cred că au locurile rezervate, ce idioți.

  Leonard Chesca
  26 mai 2017

  Sursa: http://ioncoja.ro/haz-de-necaz-2/

 6. Ce face acest ins SE CHEAMA DICTATURA! Dispune dupa mintea lui de vietile oamenilor!
  O, NEBUNILOR, aduceti legislatie sodomita si programe de alienare sufleteasca cu care distrugeti viitorul neamului, si pe de alta parte, spuneti ca va pasa de soarta oamenilor ducandu-i legati la vaccinare ca pe animale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre nu sunt suficiente. Vă mulțumim! DONAȚIE