X

Câți IERARHI HOMOSEXUALI sunt în Sinodul BOR?

de Saccsiv
Image result for Sinodul BOR
Foto: http://www.stiripesurse.ro/scindare-in-bor-zeci-de-calugari-sunt-revoltati-de-sinodul-pan-ortodox-din-grecia_1137182.html

Se pare ca acest caz nu e unic: E sau nu e homosexual Episcopul Husilor? Ce ne tot ameteste Patriarhia si Episcopia Husilor?

Iata cateva pasaje din: Vremea Noua: Filmele deocheate cu Episcopul în sutanã si elevii sãi existã!

În dosarul instrumentat de DNA sunt zeci de capturi video, fapt ce a agitat înalti prelati din BOR. Si asta pentru cã, pe înregistrãri, Corneliu ar povesti despre comportamentul deviant al mai multor înalti prelati care ocupã functii importante.

Vremea Noua: Documentul care-l îngroapã definitiv pe Episcopul Corneliu!

Filmarea a fost fãcutã undeva între anii 2005-2007, când Ursac încã era elev al seminarului. Din câte stiu eu, el era minor la acea vreme. În ce împrejurãri a început povestea? Pãi, Episopul îsi alegea un bãiat care sã îi care geanta de la chilie la scoalã. Stiu cã, oficial, el acuza dureri de spate. Au fost, din câte stiu eu, altii înaintea lui, altii si dupã el. În general, era un bãiat mai sãrãcut pe care Episcopul mai apoi pretindea cã îl ajutã si acesta se muta la Episcopie, ca sã nu mai plãteascã chirie si masa la cantinã. Si Ursac, sãtul de ‘iubirea’ lui Corneliu, care se spune cã pe înregistrare îi spunea lui Ursac: ‘mãi Ursac, eu te iubesc pe tine. Eu nu sunt desfrânat cum e Casian’ (un alt ierarh de rang înalt din zona Moldovei), s-a dus si a cumpãrat camera de spionaj si a filmat. …

In 2001 aparea pe Catholica materialul Patriarhul Teoctist ar trebui să se retragă la o mănăstire despre care ni se spunea ca fusese preluat de pe Romania Libera. Iata cateva paragrafe:

Enormul scandal de presa provocat de dezvaluirile referitoare la practicile homosexuale ale staretului Clement Popescu, de la Cernica, confirma inclinatiile nefiresti ale unor inalti ierarhi ai Bisericii Ortodoxe Romane, dezvaluite de documente din arhivele fostei Securitati. […]

Intr-unul din documente se face referire la practica din Institutul de Teologie Ortodoxa Bucuresti prin care, ca sa se razbune impotriva unui student eminent, actualul patriarh, care era rector in 1951, i-a schimbat nota de la examenul de licenta din 10 in 7, pentru a-i stopa posibilitatea de a mai face studii teologice superioare. Ei bine, exact aceeasi practica o descoperim perpetuata pana in anul de gratie 1997, cand am descoperit, prin ancheta publicata in „Romania libera”, declansata de admiterile din acel an (si adevarul a fost confirmat de contraancheta Ministerului Invatamantului!), ca unui numar de 15 candidati eminenti li s-a micsorat nota pentru a nu putea promova examenul de admitere, iar altora li s-a marit punctajul, pentru a promova. Cum s-a procedat? Lucrarile necorectate au fost trimise de la nivelul decanatului facultatii, printr-un sofer de incredere, unui ierarh al Patriarhiei (cunoscut ca homosexual notoriu, in cercurile eclesiale), care a notat tezele respective cu creionul, pe criterii numai de el stiute, „evaluari” respectate de asa-zisa „Comisie de corectare”. Asadar, aceleasi practici ca in 1951, dar sanctionate sever in 1997, chiar de catre actualul patriarh, in urma dezvaluirilor din presa, tocmai pentru ca stia foarte bine care e situatia la facultatile de teologie, in ultimii 45 de ani, si ca aceasta uzanta nu poate continua la nesfarsit!

Daca cititi intregul material din Romania Libera de la link-ul indicat, veti observa ca per ansamblu e un gunoi. Dar pe noi nu comentariul autorului ne intereseaza, ci daca acele documente exista, daca scrie in ele ceea ce ni se spune ca scrie si, mai ales, daca e real ceea ce ar fi scris in respectivele documente.

Ca o paranteza, referitor la ultimul pasaj citat din RL, daca e real, asta ar explica intr-o oarecare masura si cum ajungeau unii la scoli inalte in vest iar altii nu mai ajungeau pe nicaieri.

Cititi va rog si:

LISTA MEMBRII SFANTUL SINOD (BOR) scoliti in occident, cu functii in organismele ecumeniste din occident sau participanti la intrunirile ecumeniste

Asadar, sunt sau nu sunt Ierarhi homosexuali in BOR? Cati sunt si care anume? Cine ne raspunde si noua la aceste intrebari? Cine poate face curatenie in Sinodul BOR?

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

118 comentarii

 1. Asa si cat sunt pana la urma. Vad ca incepeti incet incet sa faceti treaba dusmanilor care vor sa fie distrusa BOR.

  Si daca vreti sa distrugeti BOR cu ce sa o inlocuiti. Trebuie sa uram pacatul nu pe pacatos. BOR trebuie urgent sa scape de cei care au suspiciunea asta de poponar si sa isi vada de treaba. Cred ca nu zideste daca si noi ortodocsii lovim in biserica noastra nationala

  1. Sfântul Maxim Mărturisitorul:

   ”Biserica Sobornicească nu este o anume Biserică sau adunarea Bisericilor locale, care s-au îndepărtat de Adevăr, ci este cea care păstrează ”mărturisirea dreaptă și mântuitoare a credinței în Hristos.”

   „Dacă, de dragul iconomiei, împreună cu credinţa cea rea este suprimată şi credinţa mântuitoare, atunci o astfel de formă de pretinsă iconomie este de fapt o separare totală desăvârşită de Dumnezeu şi nu o unire”.

   „Vă rog să fiţi aspri şi neînduraţi faţă de orice ar putea să ajute la dăinuirea credinţei lor nebuneşti, căci socotesc ură faţă de oameni şi despărţire de Dumnezeiasca dragoste ajutorul dat rătăcirii ereticeşti spre mai mare pierzanie a celor ce se ţin de această rătăcire”

  1. Dar ce fac ei cu mama ereticilor si spurcaciunilor, Bartolomeu, nu e de rusine,nu?
   Sa stiti ca in fundul celmai adanc al iadulu bor sta tradatorii,care au tradat Botezul, pe Hristos si Biserica Una Sfanta si au nescotit Adevarul iubind minciuna! mult mai jos vor fi chiar de cat papa si toti paganii lumii acesti tradatori de Biserica si de Dumnezeu!

   PATRIARHUL BARTOLOMEU – militant al ECUMENISMULUI TOTAL. Declaratii importante despre dialogul cu Papa, Islamul şi Iudaismul …

   https://saccsiv.wordpress.com/2010/12/31/patriarhul-bartolomeu-%E2%80%93-militant-al-ecumenismului-total-declaratii-importante-despre-dialogul-cu-papa-islamul-si-iudaismul/

   Si aveti tupeul sa il acuzati pe Sfantul Ioan Botezatorul:

   „Căci Irod, trimiţând, l-a prins pe Ioan şi l-a legat, în temniţă, din pricina Irodiadei, femeia lui Filip, fratele său, pe care o luase de soţie.
   Căci Ioan îi zicea lui Irod: Nu-ţi este îngăduit să ţii pe femeia fratelui tău.
   Iar Irodiada îl ura şi voia să-l omoare, dar nu putea,”

   (Marcu 6 17-19)

   nivelarea totala a iubirismului pune stapanire pe gloata, chiar si pe cei btezati … degeaba! suntem umerasi sau Crestini care marturisim Adevarul si nu minciuna si NU acceptam pangarire sodomista in Sfantul Altar?!

 2. E tragic daca e asa. Si, dat fiind modul in care se baga gunoiul sub pres, intrebarea pe care as pune-o acum, generalizand, e urmatoarea: cati ierarhi au avut o ascensiune normala, adica, mai exact, cati nu au schelete in dulap, cati nu sunt santajabili?
  La eventualii homosexuali, daca ii mai adaugam si pe cei intrati in masonerie, obtinem un rezultat cutremurator, care arata de ce ne aflam astazi intr-un punct critic.
  Pe de alta parte, cred ca si vechii securitati (si probabil ca si azi) ii convenea situatia, intrucat acesti oameni erau controlabili.
  Ma mai gandesc si la o „primenire” de tip NOM-fNOM, in care ierarhii balcanici si corupti sa fie inlocuiti cu altii, europeni si incoruptibili.
  E absolut tragic. Ma mai gandesc ca nu cumva episcopul Husilor, la un moment dat, sa fi fost el insusi „initiat” in patimile Sodomei, avand in vedere ascensiunea sa rapida.
  Imi doresc un raspuns energic, dar echilibrat al tuturor celor ce mai au un dram de simtir ortodoxa, intrucat consider ca lucrurile nu mai pot continua in acest fel.
  Nu stiu daca in interiorul Sf. Sinod mai exista vreun reper. Daca exista, banuiesc ca se va face auzit.
  Revenind la modicarile de note, banuiesc ca aceia care le-au operat nu le-au facut de capul lor, ci in urma unor comenzi primite din cercuri oculte, ca nu cumva tineri cu vocatie preoteasca sa acceada la demnitati eclesiale si lucrurile sa scape de sub „control”.
  Cred ca numai Dumnezeu ne mai poate salva.

 3. Iacov 1:26 Dacă crede cineva că este religios şi nu-şi înfrânează limba, ci îşi înşală inima, religia unui astfel de om este zadarnică.
  Iacov 1:27 Religia curată şi neîntinată înaintea lui Dumnezeu, Tatăl nostru, este să cercetăm pe orfani şi pe văduve în necazurile lor şi să ne păzim neîntinaţi de lume.

 4. Cred că aceste informații despre comportamentul total nepotrivit al unor înalți ierarhi din spațiu religios românesc, au rolul de a abate atenția credincioșilor de la marea rătăcire privind urmările sinodului cretan.

  1. Didi

   Apostazia ierarhilor ca urmare a sinodului Cretan e în strânsă legătură cu comportamentul ierahilor, nu este chestiune separată. Ştim că în Creta s-au făcut presiuni pentru semnarea actelor eretice. Cum să se împotrivească apostaziei un ierarh care este amentinţat cu demascarea comportamentului său homosexual? Cum să iubească ortodoxia un om care face un astfel de păcat? Orice om cinstit ar fugi imediat dintr-un atare scaun, s-ar ascunde în pământ, dacă ar mai avea un strop de moralitate, nu i-ar trebui rang de cinste.

 5. Cei care isi bat joc de ierarhii BOR sunt slugile intunericului, adica tocmai cei care ii santajeaza pentru a lua diverse hotarari si a schimba invatatura Bisericii.

 6. Uita-te unde erau protestantii, nu acum 500 de ani, ci acum 50 de ani, si uite unde au ajuns acum, sa aduca homosexuali in fata altarului. AICI se va ajunge si la noi daca nu luam atitudine.

 7. Dar ierahii BOR au dreptul sa isi bata joc de Hristos si de credinciosi nu?! toti care le luati apararea se pare ca sunteti de prin cercurile lor, Trinitas et co,cumva?

  astia sunt multi masoni si scoliti in vest pe la protestanti si papistasi… asa ca sa vedem cine isi bate de fapt joc? sa credem niste postaci de-ai BOR care le iau miorlait apararea?!

  LISTA MEMBRII SFANTUL SINOD (BOR) scoliti in occident, cu functii in organismele ecumeniste din occident sau participanti la intrunirile ecumeniste
  https://saccsiv.wordpress.com/2016/10/18/lista-membri-sfantul-sinod-bor-scoliti-in-occident-cu-functii-in-organismele-ecumeniste-din-occident-sau-participanti-la-intrunirile-ecumeniste/

  Video: DRACISM la intrunirea CMB de la CANBERRA din 1991. A fost prezent si Mitropolitul Daniel Ciubotea
  https://saccsiv.wordpress.com/2016/09/21/video-dracism-la-intrunirea-cmb-de-la-canberra-din-1991-a-fost-prezent-si-mitropolitul-daniel-ciubotea/

 8. Ore cine distruge cu adevarta ortodoxia (si mai incaseaza si fonsuri si masini bengoase pentru asta)?

  Sfantul Ioan Maximovici: “Va fi o apostazie generala si, pe deasupra, multi episcopi vor trada credinta”

  LISTA MEMBRII SFANTUL SINOD (BOR) scoliti in occident, cu functii in organismele ecumeniste din occident sau participanti la intrunirile ecumeniste
  https://saccsiv.wordpress.com/2016/10/18/lista-membri-sfantul-sinod-bor-scoliti-in-occident-cu-functii-in-organismele-ecumeniste-din-occident-sau-participanti-la-intrunirile-ecumeniste/

 9. Dacă suntem atenți, vedem că, mai ales după pseudo-sinodul din Creta, Dumnezeu îi vădește pe acești eretici ecumeniști încet-încet : ÎPS Teodosie, probleme cu DNA, PS Sofronie de la Oradea, călcat și el de DNA toamna trecută, mai nou PS Corneliu. În curând vor apărea și alții, dosarele deocamdată stau prin sertare, dar li se va da curs …

 10. Nu mai scrieți asemenea aberații, ați băgat biserica într -o situație rușinoasă. De unde știți sigur toate astea. Nu știți de ce să vă mai legați pentru a scrie articole de senzație. Lăsați ierarhii și biserica în pace! !

  1. Adica sa bagam mizeria sub pres? Credeti un homosexual poate sa fie ierarh? Sunt in totala contradictie acesti termeni si trebuie sa facem lumina! Credem totodata ca Biserica are destui oameni care sa ocupe cu demnitate astfel de ranguri si sa ne scoata din toate aberatiile ecumeniste si sodomice.

 11. Daca ati fi avut un copil abuzat de un asemenea …si daca ati putea gândi ca e posibil ca multi copii sa fi ramas cu adevarate traume…

 12. Un adevarat ortodox isi vede de pacatele lui…si daca vede pe altul ca greseste nu il judeca, se roaga pentru el

  1. Deci, concluzionăm că Sf. Ioan Botezătorul nu era „adevărat ortodox”, câtă vreme se uita la păcatul lui Irod, în loc să-şi vadă propriile păcate, la fel şi Sf. Ioan Gură de Aur, care a acuzat-o pe împarateasa Eudoxia că şi-a însuşit via vaduvei Calitropia, la fel atâţia alţi sfinţi.

  2. „Nejudecătorilor”

   Ce ne învaţă istorisirea biblică a profetului Daniel şi a Suzanei? Să ascundem fărădelegile unşilor lui Dumnezeu sub preş? Cei doi bătrâni desfrânaţi şi vicleni erau judecători peste Israel, erau unşii lui Dumnezeu! A greşit/păcătuit Daniel că i-a demascat? Trebuia să-şi vadă de păcatele lui?
   Hristos e Calea, Adevărul şi Viaţa, nu minciuna, făţărnicia şi autismul duhovnicesc!

 13. Se pare ca situl asta apartine de stilisti gen Slatioara care lupta ascuns impotriva Bisericii Ortodoxe Romane,fac pe salvatorii antiecumenisti cand defapt asta e scopul sa distruga Biserica la fel ca masonii,sorosistii si toti dusmanii dreptei credinte

  1. Pui cutitul in gura fara sa cercetezi, pai asa se face, fara probe, aruncam cu invective inventate, SLATIOARA, bre fara dovezi face nici trei parale poliloghia ta, buna de pacalit prostii…

   Biserica a mai trecut prin perioade de erzie si la Caderea Constantinopoluilui, si pe vremea Sfantului Maxim Marturisitorul sau a sfantului Marcu Evghenicul si nu a pierit. Intai aflati cine suntem, informandu-va, apoi vorbim. civilizat!

   Teolog Mihai-Silviu Chirilă: Întreruperea pomenirii, singura măsură eficientă contra ereziei. Considerații de ordin canonic
   http://ortodoxinfo.ro/2017/06/19/teolog-mihai-silviu-chirila-intreruperea-pomenirii-singura-masura-eficienta-contra-ereziei-consideratii-de-ordin-canonic/

   1. Din manifestarile specifice stilistilor, amintim fanatismul contra Bisericii Ortodoxe Romane, a clerului si credinciosilor ei plus Radeni si Schitul Oraseni „ocupate” prin forta si amenintare si cu tribunalul . In nici un caz cum faceau Sfintii Parinti cand acuzau ierarhii eretici sau erau prigoniti de acestia.

    1. Am uitat cica sfintirea unei biserici nu tine act de proprietate dupa Teolog Mihai-Silviu Chirilă,deci pui legile lumesti din tribunal mai presus decat legile canonice ale Bisericii…

    2. Omule, din cate stiu, acest site nu are nici o treaba cu stilistii si nici eu nu am. Si mai stiu un lucru: nu vreau sa ajunga arhierei oameni stapaniti de patima Sodomei, masoni sau santajabili in vreun un fel, ci oameni liberi, slujitorii lui Hristos.

  2. Andi Donici
   Serios???Ce te face sa crezi aberatia asta,ca ar fi sit stilist?Adica ,trebuie lasati in continuare otrepele astea pidosnice in sutana sa-si faca mendrele mai departe sub fatada „cuviosiei”lor ,batjocorind cu nerusinare Biserica ,iar tu vii sa reprosezi acestui sit, ca se ia de ei,pidosnicii.Eu nu va inteleg deloc pe voi astia „evlaviosii”de serviciu care luati apararea acestor distrugatori de copii inocenti si cum nu va doare sufletul pt acestia(copii)?!

 14. Va cam doare cand va demasca cineva, ” ortodox info” . De ce mi-ati sters comentariul? Sunteti antihristi si va deranjeaza adevarul?!

  1. Nu ai demascat nimic dle Tuia. Noi incercam sa demascam cancerul din Biserica si vad ca nu va convine. Sunteti de-al lor, ca ei?

 15. Dany

  Mai bine ai gândi şi ai realiza că opera duşmanilor Bisericii este instalarea în fruntea BOR a homosexualilor şi a altor specimene similare. Duşmani ai Bisericii nu sunt cei care demască netrebnicia, ci cei care i-au plasat în scaune înalte pe corupţi pentru a distruge Biserica din interior. Cum să se împotrivească poruncilor antihristice un episcop care poate fi şantajat cu fapte atât de urâte? Cum să apere/iubească ortodoxia? Ce moralitate va promova un atare ierarh? Ţi se pare de ascuns sub preş faptul că elevii seminarişti au fost VIOLAŢI de către ierarhul profesor? Ce zici tu: Sf Ioan Gură de Aur sau Sf. Vasile cel Mare ar fi ascuns aşa ceva? Ţi-ar plăcea să-ţi dai copilul la seminar ca să fie sodomizat? Aşa ai înţeles tu învăţătura lui Hristos?
  Iar după trădarea totală a ierarhiei prin acceptarea/promovarea apostaziei cretane, ţi se mai pare că aceste iude reprezintă Biserica lui Hristos?

 16. Autorul Saccsiv in „autobiografia” (care se gaseste pe situl lui) se credea cat era in inchisoare Fiul lui Dumnezeu,mai tarziu a inteles inselarea in care se afla.Acum vedem ca duhul ala intunecat inca nu l-a parasit a luat alta forma inselata,fara smerenie lupta impotriva Bisericii crezand ca el este „salvatorul” ,el e singurul drept credincios din Romania(dupa cum spune apropiatilor)

 17. Lucrurile stau simplu. Au cazut din har _semnand acte antiortodoxe, au devenit homosexuali si exista probe clar, au facut X cu dovezi atunci cu siguranta trebuie inlocuiti. Nu judeci dar cum sa fie in puncte de decizie oameni antiCristos si cu care sa te mai impartasesti?? Aici nu e vorba de atac al Bisericii ci de Adevar Si Credinta ortodoxa a celor care cobduc Biserica.Si daca dovezile exista atunci, in cunostinta de cauza nu poti accepta caderea.

 18. Lor considerandu_i potriviti pentru functiile care le au. Atentie mare:”Dumnezeu a last mintea omului sa poata gandi si analiza tocmai ca sa poata distingea intre putreziciune si lucru placut lui Dumnezeu.

 19. Din păcate, destule comentarii arată că unii înţeleg dreapta credinţă aşa: dacă un ticălos reuşeşte să ajungă ierarh, închidem ochii puternic la orice netrebnicie a lui, convinşi fiind că astfel facem lucrarea lui Hristos. Aşadar, acceptăm apostazia, acceptăm erezia, acceptăm rugăciunile cu ereticii, sodomia, sodomizarea elevilor seminarişti, simonia, minciuna, hoţia şi orice abuz, că e de la Înaltul!!! Duşmanii bisericii ni i-au infiltrat, iar prietenii Bisericii îi cocoloşesc şi îi acoperă.
  Halal „ortodoxie”!
  Cum să nu „stăm bine” cu aşa „drept-credincioşi”?

  1. Domnul Iisus Hristos scoate madularele bolnave sau moarte din trupul Bisericii ,nu noi suntem salvatorii Bisericii,
   Daca am avea smerenie sa ne vedem propiile pacate nu am mai judeca pe altii.Daca sunt vinovati unii din slujitorii ei fiti fara griji vor avea mult mai mult de suferit dupa viata asta scurta.

   1. Andi Donici

    Spui că „Domnul Iisus Hristos scoate madularele bolnave sau moarte din trupul Bisericii ,nu noi suntem salvatorii Bisericii”.

    Reţine că Dumnezeu lucrează prin oameni şi că oamenii au datoria să reacţioneze în faţa fărădelegii. Pentru multe păcate, canoanele Bisericii prevăd ca făptuitorul „să se caterisească”. Întrebarea pentru tine e: Cum? Cine să caterisească? Aştepţi ca Dumnezeu să facă asta?

    1. Mirela ,sora draga,bine le mai spui.Tine-o tot asa si Dumnezeu sa-ti dea sanatate!Roaga-te si pt mine pacatosa!
     Doamne ajuta si mintuire!

   2. Măi omule, (și toți cei care „gândesc” ca tine), dacă nu vrei să rămâi la stadiul de „creier spălat” și crezi că ești un om sincer, aflat în căutarea Adevărului, citește, te rog, la pag.83 – 101 din
    https://www.scribd.com/doc/61757586/Arhieraticon-1993 , și spune-ne și nouă, celor care, după tine, vrem răul Bisericii …. care din actualii (și chiar foștii) episcopi se conformează întru totul celor mărturisite la hirotonie ?!

    Dacă nu poți face asta, te rog eu nu mai ataca oamenii sinceri și curajoși care mărturisesc adevărul de credință, singurul care ne poate duce pe calea mântuirii, adică ORTODOXIA !

    Să ne smerim un pic, nefăcând compromis cu ADEVĂRUL, și să mulțumim lui Dumnezeu că mai sunt oameni care ne ajută să rămânem pe cale … așa cum foarte limpede, cel puțin pentru mine, o face dna Mirela !

    Să ne mai aducem aminte și de … https://www.youtube.com/watch?v=lSNNYzDaJWo

    Iertare de îndrăzneală !
    Doamne ajută !

   3. Mitropolitul Augustin de Florina:

    „Prin predică, oral şi în scris, mă lupt să trezesc conştiinţa religioasă a credincioşilor şi să înţeleagă că au drepturi şi în societate, şi în Biserică. Trebuie să înveţe, spre exemplu, că au dreptul să ceară ca clericii şi mai ales episcopii să fie aleşi prin votul clerului şi al poporului.
    Să înveţe că au dreptul şi datoria de a striga «nevrednic» la hirotonia unui nevrednic. Să conştientizeze că în spaţiul Bisericii creştinii nu sunt o masă mută de oi necuvântătoare, ci au cuvânt în alegerea păstorilor lor şi în administrarea Bisericii. Să înveţe că trebuie să îi combată pe trădătorii credinţei şi să se lupte pentru curăţirea Bisericii.
    Cu alte cuvinte, urmăresc prin predici şi prin luptele împotriva răului ca poporul evlavios să dobândească o vie conştiinţă bisericească şi să înveţe că nu este responsabil să-şi mântuiască doar «sufleţelul său», dar este împreună-răspunzător cu toţi credincioşii, clerici şi laici, pentru ce se întâmplă în Biserică. Adică, este nevoie stringentă ca poporul evlavios să înveţe să se împotrivească!”

    https://danielvla.wordpress.com/2016/09/11/mitropolitul-augustin-de-florina-crestinii-laici-pot-inca-sa-afuriseasca-sinoade-locale-si-ecumenice-cand-sinoadele-acestea-nu-exprima-adevarul-credintei-ortodoxe/

  2. Pentru unii care se consideră ortodocşi, ierarhii au ajuns papi, adică mai presus de poruncile/Legea lui Dumnezeu.
   Deşi spunem că sodomia e mare păcat când ne referim la un oarecare, dacă e făcută de un episcop al BOR e OK, îl apărăm, că e „omul lui Dumnezeu”, iar Duhul Sfânt sălăşluieşte foarte bine într-un sodomit!!!
   Bravo, drept-credincioşilor!!!
   Oare cei care „nu judecă” în privinţa lui Corneliu fac la fel cu orice sodomit?
   Iar dacă e OK ca un homosexual să fie hirotonit şi să stea în fruntea unei episcopii, să sodomizeze elevi seminarişti, să dea harul Duhului Sfânt prin punerea mâinilor asupra viitorilor preoţi, de ce nu e OK să acceptăm mărşăluirile lor pe stradă şi cununiile? E cununia mai presus de hirotonie?

 20. Sfintii ne-au invatat sa nu tacem!

  Căci Ioan îi zicea lui Irod: Nu-ţi este îngăduit să ţii pe femeia fratelui tău.
  Iar Irodiada îl ura şi voia să-l omoare, dar nu putea,”

  (Marcu 6 18-19)

 21. Isi bat cu totii joc de mult si joaca tontoroiul, si in BOR, si in BORu:

  Raportul despre „Incluziunea LGBT în Biserică și parteneriatul homosexual” în aplauzele reprezentanților instituțiilor de învățămînt ortodoxe
  http://lumea-ortodoxa.ro/raportul-despre-incluziunea-lgbt-biserica-si-parteneriatul-homosexual-aplauzele-reprezentantilor-institutiilor-de-invatamint-ortodoxe/

  ECUMENISM TERIFIANT IN PATRIARHIA MOSCOVEI
  https://www.youtube.com/watch?v=fsC_pKZZtnI

 22. si ce ati vrea sa ii aruncati in temnita pe cei care vadesc pacatele?

  17. Căci Irod, trimiţând, l-a prins pe Ioan şi l-a legat, în temniţă, din pricina Irodiadei, femeia lui Filip, fratele său, pe care o luase de soţie.
  18. Căci Ioan îi zicea lui Irod: Nu-ţi este îngăduit să ţii pe femeia fratelui tău. (Marcu 6)

 23. Nu se face atac la bisrică dar trebuie inlocuiti cum să mai aibâ har asemenea Spurcăciuni câ si Diavolului ii este urit acest păcat !

 24. „Iatã cum azi, dupã 7 ani, multe din faptele semnalate într-o adresã oficialã, transmisã în 2010 de cãtre pedagoga Didina Brãnici, Inspectoratului Scolar Vaslui, capãtã cu totul altã greutate. Didina Brãnici a fost câtiva ani la rând pedagogã pentru elevii de la Seminarul Teologic husean si, prin natura atributiilor, cunostea foarte multe lucruri petrecute cu seminaristii ziua, dar si noaptea. Femeia, cãzutã în dizgratia conducerii Seminarului si a P.S. Corneliu, a acuzat cã s-a început persecutarea sa, dupã ce a vãzut cu ochii sãi, citãm, “abuzuri sexuale, acte de violentã si alte ‘minunãtii’ petrecute între elevi si clerici”, le scria padagoga mai-marilor Inspectoratului. “Am descoperit abateri grave în comportamentul unor elevi si al unor clerici, profesori, supraveghetori, înstiintate conducerii. Asadar, din partea celor vinovati s-a declansat împotriva mea o campanie de denigrare, de urã, de violentã”, scria Didina Branici în informarea ajunsa la Inspectoratul Scolar, în aprilie 2010. Acum, dupã ce însusi P.S. Corneliu Onilã a dat în vileag printr-o plângere la DNA ceea ce se petrecea dincolo de zidurile Episcopiei si ale Seminarului, spusele de atunci ale Didinei Brãnici încep sã aibã altã semnificatie. Atunci însã, însusi P.S. Corneliu era cel care o ura cel mai mult pe Didina, iar femeia nu a primit nici de la ISJ mai mult sprijin. Inspectoratul a dispus o anchetã mai mult de ochii lumii, în timp ce clericii si Episcopul se sileau sã o facã pe Didina Brãnici în fel si chip, ca sã nu aibã credibilitate spusele ei. Un e-mail primit la redactie ieri de la un fost seminarist, a cãrui identitate a rugat sã îi fie protejatã, prezintã urmãtoarele: “Toate informatiile pe care vi le spun ar putea fi confirmate de dna Brãnici! Însãsi pedagoga seminarului de la acea vreme, Didina Brãnici, avea cunostintã de cele întâmplate, însã când a încercat sã tragã un semnal de alarmã, toatã lumea a considerat-o “nebunã”, “sãritã de pe fix”, etc. si, fireste, fãrã dovada în sine nu a putut face nimic”, sustine fostul seminarist.”

  Sursa: http://www.vremeanoua.ro/documentul-care-l-ingroapa-definitiv-pe-episcopul-corneliu

  1. Întrebare pentru „nejudecători”: Cum trebuia să procedeze Inspectoratul Şcolar şi conducerea seminarului? Să nege totul, cu explicaţia că nu judecă? Deci, să o considere nebună pe pedagoga care avea vederea prea bună şi limba prea ascuţită şi, în loc să-şi vadă de păcatele ei, vedea ce fac alţii şi îndrăznea să reclame!!!
   Bravo, ortodocşilor!!!

 25. Elena

  Dacă fiul tău ar fi fost sodomizat de către Onilă, ai avea acelaşi discurs? Iar dacă fiica ta ar fi violată, ai avea aceeaşi viziune că avem judecător şi nu ai întreprinde nimic? Sincer!

 26. UN SINCER #BRAVO !!!
  Dam in vileag #TRADATORII si poate asa mai avem vreo sansa !!!
  Cat despre b.o.r. s.r.l. demult #nu ne mai reprezinta .. poate doar cu numele.. Si nu.. #NU indemn la schisma ci SA PLECE TOTI TRADATORII din #BISERICA #ORTODOXA .. NU NOI.. EI SA PLECE !!!

 27. D-le redactor, cancerul e in sufletul matale si al celor ca voi. Probleme au fost intodeauna in Biserica, dar cei mai intelepti le-au lasat in grija lui Dumnezeu. Va paste o mandrie draceasca fantastica. Ati pierdut orice bun simt. Mai mare decat sminteala pe care o faceti nu exista. Nici masonii pe care ii aclamati nu au facut atat rau bisericii pe cat faceti cu site-ul dv. Sau poate sunteti chiar si dv?! Tare ma tem ca da. Chiar credeti ca Duhul sfant ne-a părăsit pe toti? Chiar credeti ca reprezentati Biserica. Uau! Cata intunecare… ori sunteti pierduti de-a binelea, ori sunteti masoni

  1. S-ar putea sa fie bataia lui Dumnezeu asupra acestor ierarhi tradatori, caci a ingaduit dezvaluirea laturei homosexuale a episc. de Husi. Si hotaraste-te, ori ne acuzi pe noi ca suntem masoni ori pe dumitale.

 28. Erezia ecumenista a adus sodomia , toti ereticii au suferit de patimi grele din cauza ereziei care o promovau

 29. Pe lângă informaţiile oferite de Onilă şi de presă, lipsa de reacţie a Patriarhiei ridică suspiciunea întemeiată că sodomia printre ierarhi mai are adepţi.
  Constatăm că fapte foarte grave ca pedofilia, violul şi homosexualitatea unui episcop sunt tratate de Patriarhie cu replici de genul: „nu au fost formulate acuzaţii la adresa episcopului”, cu toate că circulă public informaţia despre existenţa –recunoscută oficial de către procurori– a nouă filme în care Onilă e protagonist în ipostaze pornografice şi de pedofilie cu diverşi bărbaţi, inclusiv cu elevi de seminar minori.
  Dacă, la astfel de fapte/dovezi de maximă gravitate, replica Patriarhiei e inexistentă, oare nu suntem îndreptăţiţi să credem informaţia că Onilă i-a ameninţat pe colegi că, dacă nu va fi apărat, va spune tot ce ştie despre ei?
  Aceştia or fi fiind mai curaţi?
  Se cunoaşte că patriarhul este un om foarte bine informat, că ştie tot ce mişcă, şi se mai ştie că tot el l-a susţinut mereu pe Onilă. Câtă vreme zeci de preoţi ştiau, de ani de zile, despre existenţa unui film sexual cu episcopul, câtă vreme acesta a fost reclamat public de către pedagoga seminarului, Didina Brănici, pentru abuzuri sexuale, câtă vreme apăreau pe net, încă din anii trecut, comentarii despre faptul că Onilă e şantajat cu un film sexual, putem să credem că Patriarhia habar n-avea că Onilă are păcate/înclinaţii incompatibile cu episcopatul?
  Eu nu cred!

 30. Nu va faceti ca nu ati inteles. Sunteti niste impostori, luptatori impotriva bisericii, masoni sau ce vreti sa fiti, numai ortodocsi nu. Chiar si asa, cu pacatele membrilor ei, biserica va dainui, caci nici portile iadului nu o vor birui, iar voi schismaticii si razvratitii veti pieri. Asta ne-o spune Hristos

  1. Da, măi Măcel, ce le ştii matale! Luptând împotriva batjocoritorilor de cele sfinte, luptând împotriva ierarhilor apostaţi=minciuno-ierarhi, care pe deasupra sunt homosexuali, violatori şi pedofili, luptăm împotriva Bisericii!
   Sigur, măi Măcel, că Biserica, Trupul lui Hristos, e vas al sodomiei şi al spurcăciunilor!
   Măcel e în capul tău tembel, care confundă o instituţie din ce în ce mai căzută cu Biserica lui Hristos, cea pe care porţile iadului nu o vor birui! Sau tu ce crezi, că acoperirea sodomiei şi a pedofiliei unui ierarh e fapta Duhului Sfânt, a Duhului Adevărului?
   Ce a făcut Dumnezeu cu Sodoma, Gomora şi alte trei cetăţi ştii? Ştii că Dumnezeu însuşi a spus despre păcatul sodomiei că e cumplit de greu? Să lepădăm cuvintele Sf. Apostol Pavel: „Nu vă amăgiţi: Nici desfrânaţii, nici închinătorii la idoli, nici adulterii, nici malahienii, nici sodomiţii, Nici furii, nici lacomii, nici beţivii, nici batjocoritorii, nici răpitorii nu vor moşteni împărăţia lui Dumnezeu.”!!!
   Da, dragă, noi să le cântăm sodomiţilor „Vrednic este!”, să le dăm copiii pe mână şi să aşteptăm să se reverse Duhul Sfânt prin mâinile lor!
   La aşa „credincioşi”, aşa ierarhi!

  2. Tuia

   Mai bine îţi ziceai direct tufă, că eşti veritabilă tufă de Veneţia!
   Sau Măcel al neuronilor, că asta reiese din „gândirea” ta!

  3. Tu(fă de Veneţ)ia

   O fi şi Sf. Ioan Gură de Aur duşman al Bisericii, că uite ce zice:
   „Sodomitenii se considera mai rau decat ucigasii, fiindca e cu mult mai bine de a muri, decat a trai in halul acesta. Ucigasii despart sufletul de trup, dar acestia, impreuna cu trupul ucid si sufletul. Orice fel de pacat nu se poate compara cu aceasta grozava nelegiuire si daca, cei ce patimesc de aceasta boala ar simti grozavia acestei pofte pacatoase, ar prefera ca mai bine sa moara de o mie de ori, decat sa faca aceste pacate… Unul ca acesta este vrednic de batut cu pietre si de femei si de barbati, caci a nedreptatit si a defaimat ambele sexe”. Sf. Ioan Hrisostom, Rom. Om. a V- a

   Şi ia vezi tu, măcelăritule la neuroni, ce zice Dumnezeu însuşi: „Daca cineva se va culca cu un barbat asa cum se culca cu o femeie, amandoi au facut o mare uriciune, de aceea ei trebuie pedepsiti cu moartea, iar sangele lor sa cada asupra capului lor” (Lev.-120-20, 13; Deut. 23,17; Rom. 1, 26, 32).

   Ţi se pare ţie că asta înseamnă să acoperi sodomia, pedofilia şi violul, pe motiv că le face episcopul? Ai găsit tu pe undeva aşa excepţii?

   Tu nu Biserica lui Hristos o aperi, ci pe cea a Sodomei!

 31. Te sfatuiesc sa citesti cu atentie ce spun Sfintii Parinti despre cum va decadea biserica oficiala:
  http://www.glasulstramosesc.ro/publ/vremurile_din_urma/profetia_sfantului_anatolie_al_optinei_despre_vremea_cand_ereticii_vor_pune_mana_pe_biserica/4-1-0-22

  si cartea:
  http://www.glasulstramosesc.ro/Carti2/Staretii_despre_Vremurile_din_Urma.pdf

  SI Evanghelia dupa Matei, Capitolul24

  SI PROFETIILE:
  https://saccsiv.wordpress.com/2014/12/15/lista-profetii/

  apoi mai vorbim, cand le vei parcurge pe toate…

  „Deci, când veţi vedea urâciunea pustiirii ce s-a zis prin Daniel proorocul, stând în locul cel sfânt – cine citeşte să înţeleagă –
  Atunci cei din Iudeea să fugă în munţi” (Matei 24, 15-16)

  1. pe Titu Marcel si toti „nejudecatorii”, care evident prea mult interes nu si-au dat cu Sfintii Parinti, poruncile evanghelice si avertismentele Mantuitorului…

   „Fatarnicilor, fata cerului stiti s-o judecati, dar semnele vremilor nu puteti!
   Neam viclean si adulter cere semn si semn nu se va da lui, decat numai semnul lui Iona.” (Matei 16,3-4)

 32. mihai cum poti sa vorbesti asa urat ? Doamne ai mila de noi ca chiar e divolul pe pamnt .

 33. NU LASATI PE ALTI SA GINDEASCA IN LOCUL VOSTRU ,
  DE ACEEA AM AJUNS CA VAI DE NOI ,
  COPILUL CARE NU PUNE INTREBARI CIND ESTE MIC , AJUNGE UN CRETIN CIND ESTE MARE !
  ESTE BINE SA NE OBISNUIM SI CU INTREBARI CE NU NE PRIVESC IN MOD DIRECT , DAR NE AFECTEAZA DIRECT !

 34. Cel ce este fără de păcat să ia piatra și să arunce primul în toți mai marii ierarhi, Doamne miluiește-ne!

 35. Homo…nu cred ca sunt dar inca n au cipul implantat si daca ee adevarat ce scrieti poate se intorc…

 36. Mirela, multumesc. Esti un exemplu de crestin ortodox adevarat. Asta am vrut sa zic si eu. Mai bine nu puteam argumenta, daca nu te manifestai. Iata cu adevarat ortodox veritabil. Singurii de acest fel prin care „vorbeste” foarte crestineste si cu dragoste duhul „adevarului”. Va dati singuri de gol, ai cui fii sunteti. Asta e parte aleasa sa reprezinte „ADEVARUL”? Asta e credinta adevarata cu inca nu mai stiu ce calugar blonav care blesteama pe Youtube? Ma indoiesc…

  1. Sigur, măi Tufă, dă-te măcelărit de cuvintele mele aspre, în timp ce apărarea unuia care sodomizează elevi de seminar ţi se pare roada Duhului Sfânt, Duhul Adevărului! Ţie nu ţi-e ruşine? Ai fi preferat să fii violat, cum au fost acei copii, decât să citeşti cuvintele mele?

 37. Oricum credeti ce vreti. Eu mi-am spus parerea. Mila Domnului cu voi si sa va dea mintea cea mai de pe urma pana nu va indraciti cu totul in ratacirea voastra. Aveti , oricum un tupeu fantastic sa judecati, ” ortodox” , bineinteles, ierarhii si pe toti care nu au creierul in colturi ca voi. Acum, ca o marturisire…. v-am urmarit site-ul pana cand am vazut ca o luati pe campii. Mi se pare ca in trupul lui Hristos reactionati ca un sistem imunitar bolnav, ca o alergie. Nu e stimulul cat e reactia. Spun asta pt ca nici eu nu sunt de acord, fireste, cu pacatele preotilor sau a episscopilor, cu unirea cu catolicii sau altii, dar raman in Biserica lui Hristos. Raman in barca. Ca sa iti permiti sa ii iei pe toti, dar toti, la 11 metri, ierarhi, preoti, mireni si sa spui ca doar o mana de tupeisti și fanatici sunt in adevar, sunteti dusi rau, nu gluma. Asta cred eu si nu mai scriu de acum. Dumnezeu sa va lumineze

  1. Bălărie „ortodoxă”,

   Din cauza unora ca tine, care nu judecă la modul cel mai real, impostorii cocoţaţi în cele mai înalte scaune clericale îşi permit să persiste în fărădelegi cu cel mai cras tupeu. Dacă poporul nu ar fi turmă la propriu, nemernicilor le-ar fi frică să-şi facă de cap, ştiind că îi poate atinge mânia oamenilor. Că de a lui Dumnezeu e clar că nu se tem!
   Iar acum ce văd ei? Că se găsesc unii care, şi în faţa ticăloşiilor cele mai mari şi mai evidente (viol şi pedofilie), le iau apărarea, considerându-i deasupra oricărei judecăţi omeneşti.
   Deci, tot înainte cu fărădelegea şi la mai mare!
   Cât despre faptul că nu vei mai comenta, ai ales bine. Păcat că ai făcut-o târziu şi păcat că nu ai destulă minte să înţelegi că susţii tâmpenii şi că, decât să faci asta, mai bine taci.

  2. Comentariul lui Tuia demostreaza mentalitatea curat papistaseasca a celor care se socot pe sine ortodocsi. Pentru acesti papistasi „ortodocsi” Onila ramane infailibil in ciuda ereziei, homosexualitatii si pedofiliei acestuia. Aceasta gandire foarte gresita este mormantul pe care il sapam Ortodoxiei romanesti. Nu exista eretici in Biserica Ortodoxa. Ei sunt in afara Acesteia.

   Acesta este gandul meu. Fiecare e liber sa faca ce doreste, dar sa nu uite sa-si intrebe constiinta daca e bine sa asculte de un naimit eretic. Dumnezeu sa ne ierte pe toti!

  3. Si tie la fel mai Tuia,sa-ti dea Dumnezeu mintea cea de pe urma ca esti tare ratacit pe cale.Indracit esti tu si cei cu gindirea ta bolnava,daca ai ajuns sa tii partea pederastilor ce sodomizeaza copii nevinovati,dar ce e mai grav,ca acesti homalai reprezinta Biserica ,daaa…sint „cinstite fete”bisericesti,capisci(?),iar tu le iei apararea sus si tare.Ce sa intelegem din asta,ca vei fi si tu din aceeasi tagma ,altfel nu se explica supararea asta a ta.

 38. 1. Pilda lapidarii se refera la omucidere .
  2. In cazul nostru e vorba de indarjirea sodomitilor de a nu parasi scaunele arhieresti de care n-au fost vrednici . Hristos in mijlocul nostru !

 39. Merg la seminar copii cu suflete curate si pline de credinta si termina aceasta scoala avand sufletele sfaramate de patimi si necredinta. Foarte rar se intampla sa treaca cineva neatins de molima ereziei acolo. Seminarul frange aripi si vise, distruge ceea ce este frumos in sufletul unui copil. Aceasta uratire spirituala e premeditata de catre dusmanii Bisericii noastre. Seminarul mai bine l-am numi abator sau loc de masacru spiritual. Un preot bolnav sufleteste va imbolnavi la randul lui pe foarte multa lume. Iar seminarul tocmai acest rol are. Totul e premeditat.

 40. Ortodoxia si pacatul,sodomiei in cazul de fata , nu au ce cauta impreuna.Daca exista abateri de la regula ,mai ales din partea celor care sant punctul de referinta al Ortodoxiei ,ei trebuiesc inlaturati tot de cei care i.au ales si bineinteles ca avem dreptul sa.i judecam dar trebuie sa acceptam si noi sa fim judecati de altii in cazul in care ne numim crestini . Vad pe aici persoane care vor sa.si impuna punctul de vedre agresv si vreau sa va spun ceva,crestin inseamna SA.TI IUBESTI APROAPELE CA PE TINE INSUTI,iar daca greseste roagate pentru el ca DUMNEZEU SA.L LUMINEZE si incearca sa.l convingi ca a gresit si sa inceteze pentru ca asa e crestineste si asta pentru ca atat de mult a iubit DUMNEZEU lumea incat a jertfit si pe unicul sau fiu IISUS HRISTOS ca sa.i salveze pe toti cei care gresesc iar daca DUMNEZEU ne.a dat libertatea e pentru ca ne iubeste si noi trebuie sa.L RESPECTAM SI SA.I MULTUMIM.daca ne.ar vrea pierduti ar face.o intr.o clipa dar ne asteapta la EL.budisti,masoni, atei ,evrei.musulmani catolici,ortodoxi,pe toti,asa ca atentie cu instigarile si ereziile si puneti mana pe cartea sfanta si cititi si cercetati asa din cand in cand macar ,pentru ca EL lucreaza prin oamenii LUI si dreptatea o sa se faca si adevarul o sa dainuie indiferent de opiniile noastre pro sau contra.PACE VOUA

 41. Pt ca sunt multi pretinsi crestini care accepta sodomitii si gomorenii in altar sub pretextul extras din context „iubirii aproapelui” coroborat cu „nu judeca sa nu fi judecat” si pt ca am cunoscut preoti homosexuali, Iata ceva concret care poate fi verificat daca stiti sa faceti munca informativa si sa va infiltrati. Seminarul din Bucuresti este o Scoala de Homosexuali…probabil ca in toata tara e la fel, ierarhii de azi trebuie sa fie moderni, glumeti,acomodati cu tendintele, sa aiba diplome prin strainatati, de parca ar fi boierii romani din sec.19 care mergeau la Paris sa studieze noile tehnologii agricole…iata si roadele! Daca ati sti ce se petrece acolo noaptea nu ati mai dormi linistiti ca Duminica mergeti la Liturghia facuta de un absolvent de seminar sodomit. Intra copii blajini la seminar si ies homosexuali ascultatori de ierarhii care i-au prelucrat.Inca nu ies toti pe invers, dar E GRAV. „A VEDEA BARNA DIN OCHIUL TAU” nu se traduce ” SA TACI CAND VEZI CA FRATELE TAU PACATUIESTE” Mustrarea e nuiaua sfanta in familie si Biserica. MUSTRAREA NU E URA. INDIFERENTA TA IL DUCE LA PRAPASTIE PE FRATELE TAU care a pierdut calea cea stramta Si preotul sau episcopul tot frate e. Daca va iubiti copiii ii certati, daca va iubiti parintii ii dojeniti cand gresesc, daca va iubiti ierarhii aratati-le durerea voastra! Da, te rogi pt indreptarea lor dar daca nu-i spui tu sa se ridice, Domnul trimite pe altul sa-l faca de ras si va fi mai rau de el…zi-i prima data in particular, a doua oara cu martori altfel asa va muri, in pacat. Rodul pacatului este moartea. Voi aveti niste placi de petefon cu predici teologice in fata, nu episcopi vii asemanatori Invatatorului. De roadele Bisericii raspunde multimea credinciosilor care uda si stropeste via si care formeaza Biserica, nu ierarhii, ei au treburi administrativ-politice nu au timp de voi…aceste roade mancate de viermi va vor hrani sufletele, …SMERENIA NU INSEAMNA PROSTIE SI IISUS ESTE EXEMPLUL CARE DEMONSTREAZA INTRU TOTUL ASTA. EL care le stia purtarile nu le-a spus cu ipocrizie fariseilor si carturarilor „Stiti, o sa ma rog pt voi. Peace, bro!” ci „VAI VOUA…, SEMANATI CU MORMINTELE VARUITE, PLINE DE TOATA SPURCACIUNEA!…ŞERPI, PUI DE VIPERE, CUM VETI SCAPA DE OSANDA GHEENEI?…” Mania nu este pacat data taie la radacina pacatului!

  Puteti sa spuneti ce vreti, stiu prea bine ce vorbesc, si nu e decat o avertizare sa fiti cu ochii cat cepele. Vorbesc principial nu pe exemple, lucrurile trebuie rezolvate in fiecare parte de cei ai locului. Daca vreau pot sa aflu si raspunsul la intrebarea articolului dar mi-e scarba si nu e datoria mea asta daca nu-mi descopera Domnul. Am golanit destui ani, cunosc viata secreta a orasului, femei, drogati, poponari de toate meseriile inclusiv preoti si calugari. Un caz rusinos cu un calugar a fost dat si in presa la cativa ani dupa ce aflasem eu de individ. Jumatate din colegii din generala au fost sau sunt in puscarie, cunosc si mediul asta din care provin multi sodomiti…Maicuta evlavioasa ma ducea la biserici in liceu si facultate, cica pentru examene. Am fost la preoti care s-au dat la mine, totusi n-am urat biserica si preotii in general, ca am invatat sa scap de poponari simplu fara violenta. Imi fac sila , ii urasc cum ia urat si Hristos si i-a facut pui de vipere si slujitori ai satanei pe rabinii de atunci! Sau vreti sa ziceti cum ati fost prelucrati, ca Hristos nu uraste pe nimeni, ca „pui de vipera” si „fii a satanei” poate sunt binecuvantari… Poate maine copilul tau e ademenit cu ciocolata si 10 lei sa faca sex oral unui pshihopat, daca nu e preot sari? dar daca e preot taci? Ar trebui sa cautati pe net descrieri ale acestei nebunii scrise chiar de acesti nebuni care nu se cred deloc nebuni ci indragitori de copii/prieteni ai acestora…pai nu-ti vine sa le strigi PUI DE VIPERE, sa-i arunci afara din altar! I-am spus duhovnicului ca nu-i sufar si nu mi-a dat canon sa ii iubesc neconditionat si nici sa ma rog pt ei. Prin natura meseriei am amici masoni, cunosc interlopi,tigani lautari, turnatori, pedofili liberi protejati de politaii lu peste prajit si copii violati ca abuzati e un cuvant prea bland. ii cunosc din prima pe poponari si pedofili. Cunosc politisti si procurori si barosani din anaf, stiu ce vorbesc fratlor. Cine nu lupta accepta infrangerea cu lasitate.

  Ganditi-va de doua ori cum e sa te cumineci din mana unui homosexual manjita de… sau sa iei binecuvantare din gura unuia cu …in mucoasa bucala…Sigur nu-ti pasa ca mana aceluia atinge Sf. Agnet sau atinge apa cand face aghiazma? Oare cum il priveste pe acela Maica Domnului cand ii aduce doxologie? Hristos se bucura oare ca in hainele Lui liturghiseste un sodomit pe care el i-a traznit cu para si foc? Si daca nu e multumit Prea Rabdatorul Judecator tu ce faci, taci si astepti ce? Sa-i deschida ochii o lumina orbitoare la sf. Asteapta? Pai orbul pe cine poate sa calauzeasca? Astepti sa-l trasneasca din cer ceva sau ii spui cu durere frateasca, stop frate! Daca nu va pasa cine va pastoreste o sa va pastoreasca satana pana la urma, ca si el are numai idei bune si cuvinte mestesugite. Daca nici de Hristos nu te intereseaza te faci si tu dusmanul Lui. Chiar esti convins frate ca biserica ta cu episcop sodomit e cea care il va astepta pe Mantuirorul cu candelele aprinse? Sau o va gasi la petrecere cu celelalte biserici eretice?

  Aici nu e vorba de a striga in piata pacatele altora, forum de incitare la ura, ci de a merge la ei si a le spune in fata -stop frate ca e grav. Apoi la ierarh, si daca nu se schimba nimic la urma strigi si in piata precum proorocii! Acest site deocamdata nu este o piata, e mult prea mic, comparativ cu libertatea sau protv care sunt piete de 200.000 de cititori zilnc. Timp nu prea mai este. Lumea asta e prea spurcata si macar in biserica voastra sa aveti pastori care sa se jertfeasca pt oi ca sa nu va manance lupii fara sa va dati seama. Poti trai linistit in saracie dar in mizerie nu! lasati cearta pe internet si actionati cu intelepciune acolo unde aflati ca preotul locului vostru sau episcopul e pe dos si mai ales lasati-i in pace pe cei care vor sa afle adevarul. Domnul nu uraste stiinta si adevarul ci prostia si minciuna. Daca aveti dovezi cereti alt invatator nepervertit. Daca ati semnat pentru familia divina barbat+femeie si acceptati un sodomit in altar nu sunteti in toate mintile si va voi spune ca Solomon

  20. Înţelepciunea strigă pe uliţă şi în piele îşi ridică glasul său.
  21. Ea propovăduieşte la răspântiile zgomotoase; înaintea porţilor cetăţii îşi spune cuvântul:
  22. „Până când, proştilor, veţi iubi prostia? Până când, nebunilor, veţi iubi nebunia? Şi voi, neştiutorilor, până când veţi urî ştiinţa?
  23. Întoarceţi-vă iarăşi la mustrarea mea şi iată eu voi turna peste voi duhul meu şi vă voi vesti cuvintele mele.
  24. Chematu-v-am, dar voi n-aţi luat aminte! Întinsu-mi-am mâna şi n-a fost cine să ia seama!
  25. Ci aţi lepădat toate sfaturile mele şi mustrările mele nu le-aţi primit.
  26. De aceea şi eu voi râde de pieirea voastră şi mă voi bucura când va veni groaza peste voi,
  27. Când va veni peste voi necazul ca furtuna şi când nenorocirea ca vijelia vă va cuprinde.
  28. Atunci mă vor chema, dar eu nu voi răspunde; din zori mă vor căuta şi nu mă vor afla,
  29. Pentru că ei au urât ştiinţa şi frica de Dumnezeu n-au ales-o,
  30. Fiindcă n-au luat aminte la sfaturile mele şi cercetarea mea au dispreţuit-o.
  31. Mânca-vor din rodul căii lor şi de sfaturile lor sătura-se-vor,
  32. Căci îndărătnicia omoară pe cei proşti şi nepăsarea pierde pe cei fără minte;

  1. Bine spus!

   Totuși n-am înțeles partea cu „viața secretă a orașului”. De ce ar vrea cineva să cunoască așa ceva?

 42. Mai adaug ceva ca mi-e mila de voi si nu mai am timp: uitati-va la biserica din apus ce a ajuns din ea. Asa a inceput caderea si acolo, homosexualitatea si pedofilia au fost coborate la rang de pacat minor, ca fumatul sau bautul berii. Stiti de la ce a inceput? De la schimbarea opticii de raportare la pacat si la o toleranta mai mare a bisericii fata de conditiile moderne ale societatii (nediscriminarea). Cine are urechi sa auda.
  -Somnul credinciosilor naste monstrii-

 43. Ovidiu Andrei…..ce ce vezi tu de miile tale de secte care umbla dupa seciuala si se jura ca au ,,adevarul,, care e UNUL!

 44. Apropo de existența lui Hristos, tu esti sigur ca la maimuță i-a crescut capul si a ajuns sa ,,vorbeasca,, la iPhone!?

 45. ” … si noi trebuie sa.L RESPECTAM SI SA.I MULTUMIM (sună aşa …, ca pe dna învăţătoare ! – dar de IUBIREA DE DUMNEZEU ai auzit ?!).daca ne.ar vrea pierduti ar face.o intr.o clipa dar ne asteapta la EL.budisti,masoni, atei ,evrei.musulmani catolici,ortodoxi,pe toti (păi chiar aşa, că doar „toţi avem acelaşi Dumnezeu” !!!),asa ca atentie cu instigarile si ereziile si puneti mana pe cartea sfanta (care dintre ele ?!) si cititi si cercetati asa din cand in cand macar ,pentru ca EL lucreaza prin oamenii LUI (te referi la episcopii/preoţii apostaţi ?) …”

  Bre, omule, eşti varză ala Bruxelles !
  Trezeşte-te !

  1. Se pare că unii „ortodocşi” cred că, dacă-l hirotoneşti pe Scaraoschi, el devine sfânt! Pe aceştia, nejudecarea i-a prostit de tot.

   1. Bine zicea Steinhardt că prostia e păcat! Nici măcar păcatele strigătoare la cer nu ajung la urechile pline de virtute ale nejudecătorilor „ortodocşi”! Au dreptate unii să se scârbească/să dispreţuiască aşa „credincioşi”, veritabile moluşte duhovniceşti: nu văd, nu aud, nu judecă, nu vorbesc!

 46. Onila nu e singurul.

  „Pastorul cel bun. lisus întrebat de
  este el Mesia.

  1. Amin, amin, graesc vouă: cela
  ce nu intră prin uşe în staulul
  oilor, ci sare pre aiurea, acela fur
  este şi tâihar.

  2. Iar cela ce intră prin uşe, pă-
  stor este oilor.

  3. Aceluia portarul îi deschide;
  şi oile ascultă glasul lui; şi oile
  sale le chiamă pre nume, şi le scoate
  pre ele.

  4. Şi când scoate oile sale, merge
  înaintea lor, şi oile merg după dân-
  sul; căci cunosc glasul lui.

  5. Iar după cel străin nu merg,
  ci fug dela dânsul; că nu cunosc
  glasul străinilor.

  6. Această pildă au zis lor lisus;
  iar ei n’au înţeles ce erau acelea
  ce grăia lor.

  7. Deci isrăş le-au zis lor lisus :
  amin, amin, grăesc vouă; eu sunt
  uşa oilor.

  8. Toţi câţi au venit mai înainte
  de mine, furi sunt şi tâlhari; ci nu
  i-au ascultat pre ei oile.

  9. Eu sunt uşa; prin mine de va
  intra cineva, se va mântui, şi va
  intra şi va ieşi, şi păşune va afla.

  10. Furul nu vine, fără numai să
  fure, şi să junghie, şi să piarză; eu
  am venit ca vieaţă să aibă, şi mai
  mult să aibă.

  11. Eu sunt Păstorul cel bun;
  • păstorul cel bun sufletul său îşi
  pune pentru oi.

  12. Iar năimitul şi care nu este
  păstor, căruia nu sunt oile ale lui,
  vede lupul venind, şi lasă oile, şi
  fuge; şi lupul le răpeşte pre ele, şi
  risipeşte oile,

  13. Năimitul fuge, că năimit este,
  şi nu îi este lui grije pentru oi.

  14. Eu sunt Păstorul cel bun, şi
  cunosc pre ale mele, şi mă cunosc
  de ale mele.

  15. Precum mă cunoaşte pre mine
  Tatăl, şi eu cunosc pre Tatăl; şi
  sufletul meu îmi pun pentru oi. (Ioan cap 10)

  https://archive.org/stream/ByzantineFashionsColoringBook/Biblia1914_djvu.txt

 47. Vorbesti numai prostii , se va face curatenie in ARHIEREI , vor fi eliminati cei care vor sa distruga intradevar ORTODOXIA .Majoritatea arhiereilor au facut studii teologice in occident , inca de pe vremea lui ceasca .Cine putea iesi dinn tara la studii la acea vreme ???? Limbutii care turnau la SECU , cei cu inclinatii homo Acum Dumnezeu ii descopera , pt ca nu mai poate nici el sa ne mai suporte rautatile

 48. Să ia aminte „nejudecătorii”, dacă vor să se mântuiască şi dacă mai au un strop de minte:

  „Arhiepiscopul Averchie se temea că duhul Bisericii ortodoxe va fi înlocuit de o concepţie papistă a Bisericii, şi că, în viziunea credincioşilor conducătorii ortodocşi vor fi ca nişte “mini-papi” şi vor pune în umbră pe Hristos drept Cap al Bisericii. Când Biserica va ajunge să fie identificată înainte de toate cu o administraţie, atunci Antihrist va avea o uşă deschisă către inimile oamenilor şi cu puţin efort îi va transforma în slujitorii săi devotaţi. trecătoare, Cu înţelegerea lor greşită a Bisericii, vor face lucruri – “pentru binele Bisericii” – opuse poruncilor şi voinţei lui Hristos.”

  “trebuie conştientizat şi reţinut că Ortodoxia nu este numai ceea ce este numit oficial “ortodox”, pentru că în vremea noastră rea şi înşelătoare aparenţa pretutindeni a falsei Ortodoxii, care-şi înalţă capul şi este recunoscută în lume, este un fapt dureros, dar indubitabil. Această falsă Ortodoxie se străduieşte din greu să înlocuiască adevărata Ortodoxie, aşa cum Antihrist, în vremea lui, se va strădui să-L înlocuiască pe Hristos Însuşi”.

  Citiţi tot textul, poate pricepeţi ceva:
  https://stranaortodoxa.wordpress.com/2017/07/01/in-viziunea-credinciosilor-conducatorii-ortodocsi-vor-fi-ca-niste-mini-papi-si-vor-pune-in-umbra-pe-hristos-drept-cap-al-bisericii-cu-intelegerea-lor-gresita-a-bisericii-vor-face/

 49. Credeti-ma ca nimeni nu se lua aici de ierarhi daca erau ortodocsi. Eu insumi am fost multi ani de zile in dilema vazand superficialitatea si faptele lor rele si in acelasi timp luandu-le apararea preotilor cand lumea ii judeca si povestea cate si mai cate de ei. Unele povesti erau din rautate, inventate, iar altele reale dar eu ii aparam. Acum cand s-au lepadat de dreapta credinta oficial prin sinodul din Creta si alte fapte ce l-au urmat, caterisiri in numele ereziei ecumeniste, acum nu ii mai apar ci din contra consider ca este bine ca se dau faptele lor la iveala poate s-or trezi si altii care ii urmeaza chiar si eretici vaditi fiind. Doamne ajuta!

 50. Spunea un idiot intr-o postare ca nu trebuie sa ii judecam pe episcopi, preoti chiar homalai de ar fi, e pacatul lor. Incredibil! Pai cica sa nu-i judeci, dar ei nu mai au voie sa fie preoti in veac daca au facut chiar si o singura data pacatul asta. Si isi spun mai spun ortodocsi. Asta arata ca de fapt toti is eretici insa unii o arata mai clar si altii mai voalat.

 51. cu siguranta – spunea un fost preot care a plecat din sistem ca sunt peste 80% gayisori in sutana neagra. spor la pupat mana si la stat sub sutana neagra – pt cei care cred in baleverne !!! Singurul care nu ne poate insela niciodata este MANTUITORUL .

 52. Se pare. Ca putreziciunea este mai extinsa decat banuiam. Cum adica sa taci cand vezi asa spurcaciuni.Taci cand vezi ca preotul mananca de dulce in zi de post dar cand e vorba de pedofilie de sodomie ,cine tace.Cei asemenea.Astia nu mai au nici un har, . INgerii savarsesc tainele in locul lor.Aceasta ierarhie apostata ne dau pe toti in mana vrasmasului.

 53. Domnule Tuia Măcel,din comentariile dumitale înțeleg că îți plac curlangii!mă înșel?
  Citind acest articol,am început să înțeleg din ce cauză mulți din slujitorii Bisericii,la mult timp după Sinodul cretin,pardon cretan,au ales să tacă,au ales calea cea ușoară,calea trădării Bisericii:deoarece cei mai mulți din ei au păcate grele,păcate ce le au întunecat capacitatea de a discerne consecințele pe termen mediu și lung ce rezultă din trădarea Bisericii…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button