X

Video – INDIA digitalizează totul: de la NUMERAR la IDENTIFICAREA CETATENILOR

Cititi va rog si:

India is Digitalizing Everything From Cash to Citizen Identification

Reușita experimentului INDIA FĂRĂ CASH e semn că rucsacul nostru trebuie să fie deja la ușă

 

Categorii
Disparitia banilor cash
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

2 comentarii

  1. Putin interesant: oamenii din filmuletul de pe Youtube nu au chipuri, nu au ochi… O fi doar un „trend” artistic? Sau mai degraba un simbol? Am mai vazut si prin alte parti exact acelasi mod de a desena oamenii, fara ochi — adica orbi sau orbiti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!