X

PREMIERUL Mihai Tudose, MAESTRU al lojei MASONICE Garibaldi

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Mihai Tudose, votat de conducerea PSD pentru nominalizarea la funcția de premier, este mason, membru al lojei Garibaldi, cu grad de maestru. El ar fi și consilierul personal al lui Radu Bălănescu, Marele Maestru al Marii Loji Naționale din România, scrie Comisarul.ro.

Pentru că lojele masonice au caracterul juridic al unei asociatii, membrii masoni au obligația de a consemna apartenenta in declaratia de interese, scrie comisarul.ro. 

Mihai Tudose (50 de ani), propus de PSD ca premier, a fost ministrul Economiei in guvernul Grindeanu, fiind unul dintre ministrii demolati de raportul de evaluare al lui Darius Valcov, cu zero realizari. El a mai fost ministru al economiei si in guvernul Ponta.

A intrat in atentia presei in 2015, cand a fost acuzat de plagiat a lucrarii de tezei de doctorat, obtinuta la Academia Nationala de Informatii a SRI, sub indrumarea lui Gabriel Oprea. In martie 2016, Tudose a cerut renuntarea la doctorat. Tudose a fost suspectat in permanenta in interiorul partidului de legaturi cu SRI.

In 2013, Mihai Tudose a ajuns conferentiar universitar la Academia Nationala de Informatii a SRI. Ministrul Economiei a mai urmat in 2006 un Curs post-universitar in domeniul securitatii nationale la Colegiul Superior de Securitate Nationala (Serviciul Roman de Informatii). In 1995 a terminat Facultatea de stiinte juridice si administrative, U.C.D.C. Bucuresti.

Tudose a urmat in 2007 un curs in SUA, la Georgetown University. E vorba despre un curs de specializare în “Analiza şi rezolvarea conflictelor armate”, realizat in colaborare cu Colegiul Naţional de Apărare.

Aflat la al cincilea mandat de deputat si vicepresedinte PSD, Tudose este preşedinte al Comisiei pentru politică economică, reformă și privatizare.

In perioada 1992-1999 a fost sef birou senatorial, in perioada 1999-2000 consilier juridic la SC Farex SA Braila. Din 2000 este parlamentar. A fost presedintele Organizatiei PSD Municipiul Braila si Presedinte Organizatiei PSD judeteana Braila. Vezi aici CV-ul.

Centrul Roman pentru Jurnalism de Investigatie a scris in 2015 ca lucrarea de doctorat a ministrului Economiei Mihai Tudose, cu titlul “Infrastructura critica – model si strategie manageriala”, a fost sustinuta in 2010 la Academia Nationala de Informatii “Mihai Viteazul” si publicata apoi la RAO International Publishing Company.

 

“Circa 50 de pagini sunt plagiate, fie cuvant cu cuvant, fie prin reformulari minore, din alta lucrare de doctorat, sustinuta, cu un an mai devreme, de comisarul-sef Radu Andriciuc, la Academia de Politie ‘Alexandru Ioan Cuza’. Din doctoratul comisarului-sef s-au copiat inclusiv parti din concluzii, cateva anexe si chiar o sectiune din bibliografie”, potrivit Centrului Roman pentru Jurnalism de Investigatie.

 

Ministrul Tudose a declarat pentru CRJI ca la momentul redactarii lucrarii “erau alte vremuri”.

“E vorba de Andriciuc si de niste texte de pe Internet, dar nu e vorba de mai mult de doua-trei pagini si nu sunt preluate cuvant cu cuvant. Am avut acordul scris al autorilor. Poate am fost si putin neglijent, dar era ca si cum as face o lucrare de geometrie: nu pot pretinde ca am inventat eu Teorema lui Pitagora”, a explicat Tudose, care a povestit un eveniment din timpul redactarii: “Am scris un capitol pe plaja, cu pixul, si dupa ce l-am bagat pe calculator, a fost verificat de un soft antiplagiat, reiesind ca era copiat in proportie de 15%”.

 

Pentru acest articol, lucrarea lui Tudose nu a fost verificata cu un astfel de soft.

CRJI mai arata ca in urma cu mai multi ani, Tudose a fost asociat intr-o firma de consultanta, Akma Consulting, cu Mocanu (Ene) Elena, soacra lui Traian Severin Lungu, cel care detinea la acel moment functia de adjunct al SRI Braila.

Pe 30 mai a.c., Romania libera a publicat un articol in care semnaleaza ca mandatele de ministru al Economiei detinute de Mihai Tudose ar fi fost benefice pentru o companie unde lucra sotia acestuia. Potrivit sursei citate, compania respectiva a castigat milioane de euro de la stat, in 2015 si 2017, cand Tudose a fost ministru in guvernul Ponta, respectiv guvernul Grindeanu.

Şahul, literatura, turismul si filatelia sunt pasiunile sale, el fiind in 2001 candidat la titlul de maestru în şah – membru al Clubului de şah “Orizont 64” Brăila, potrivi CV-ului sau oficial.

A publicat cinci volume ca autor sau co-autor, toate axate pe economie si securitate

 

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Iata si parerea lui Cornel Nistorescu:

 

Ce merite are Mihai Tudose? Ce performanțe a înregistrat marele nostru economist? Ce studii? Ce lucrări? Ce experiență? PSD-ul ne-a pus în fața unui om care nu depășește opera lui Liviu Dragnea. Nu pot să cred că Mihai Tudose a fost inclus de două ori în guverne PSD! Dimpotrivă, a fost aproape cam în tot atîtea ca și Liviu Dragnea sau Victor Ponta. Adică face parte din categoria omului nou propus de PSD.

Școală pe genunchi, cu ani terminați cu ochii întredeschiși, prezent și pe la cursuri de perfecționare sau de lustruit, legături strînse cu SRI, profesor într-o academie bună pentru Onțanu, care se poate lăuda cu foarte mulți semianalfabeți dotați cu diplomă. Academiile lui Oprea și Dîncu, ale lui Maior și Coldea au produs aceste caricaturi de profesioniști. În baza patalamalei, absolvenții școlilor fără școală pun stăpînire pe posturile-cheie și pe dregătoriile României. Fenomenul se amplifică mereu. Statul se bazează pe oameni tot mai slabi, tot mai agresivi, cu pretenții tot mai mari.

 

Cititi va rog mai multe la:

România pe mâinile cui? Trăiască sistemul cu președinte cu tot!

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Oare de ce nu ma surprinde lucrul asta?!Majoritatea detinatorilor de locuri sus puse in conducere sint masoni,asa ca ce sa ne mai surprinda unul in plus ?

  2. nimeni nu vorbeste despre sporul la salariu care insoteste titlul de doctor, pentru ca s-ar lasa cu arestari in masa pentru frauda….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button