X

SCANDALOS: Ambasadorul Marii Britanii spune că nu poate sa-l ajute pe Florin Barbu decât cu… apă

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

De șase zile, Florin Barbu se hrăneşte doar cu ceai. Este îngrijorător cum i s-a schimbat înfăţişarea, însă tatăl fără copii e disperat (nn. nu e disperat, este absolut normal pentru un părinte, care rămâne fără copii și nu mai știe nimic de ei, plus că sunt pe mâna unor anormali). Şi nimic nu anunţă că protestul se va încheia. Deşi ieri, 22 iunie, a avut o speranţă. Ambasadorul britanic la Bucureşti a venit să stea de vorbă cu el. Însă, nu i-a alinat suferinţa. Dimpotrivă.

Paul Brummell, ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti:

Din punctul meu de vedere, sunteţi liber să vă manifestaţi dreptul la protest paşnic. Dacă aveţi nevoie de apă sau altceva, vă ajutăm. Dar, practic, noi nu putem face nimic.

Florin Barbu, părinte:

Eu consider că aţi putea să dea câteva telefoane, să anunţaţi autorităţile că protestez. Curtea a analizat cazul şi a luat o decizie, deci nu am ce să fac…

Locuia în Marea Britanie când şi-a pierdut dreptul de părinte, din cauza certurilor cu fosta soţie. Acum ştie doar că fiica lui, în vârstă de 9 ani, şi băiatul de 6 ani, au fost adoptaţi de un cuplu gay.

Florin Barbu, părinte:

Mi se pare imposibil ca nimeni să nu-i vadă nicăieri, nici la şcoală, nici la supermarket. Să nu aibă acces la internet, să mă caute… Parcă au intrat în pământ copiii mei. Vreau garanţia că ei trăiesc şi sunt în viaţă. Vreau să îi văd.

Ambasadorul l-a îndrumat pe tată să ia legătura cu alţi avocaţi din Londra, dar asta ar însemna resurse financiare pe care acum nu le are. În plus, căile de atac au fost epuizate.

Paul Brummell, ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti:

Legea britanică se axează foarte mult pe menţinerea familiei biologice unită. Când nu se întâmplă asta, înseamnă că instanţa s-a gândit la binele copilului.

Reporter: Ce o să faceți dacă din punct de vedere legal nu o să puteți face nimic?

Florin Barbu:

Eu nu o să plec de aici. MOR! Păi sunt eu mai important sau doi copii? Cum pot eu să dorm noaptea, când știu că ei sunt acolo?

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

8 comentarii

  1. Cică … “Legea britanică se axează foarte mult pe menţinerea familiei biologice unită. Când nu se întâmplă asta, înseamnă că instanţa s-a gândit la binele copilului.”…

    Vai de capul vostru măi nefericiţilor de englezi (marea majoritate !), asta înţelegeţi voi prin:
    – familie biologică = “tată” (adică bărbat) + “mamă”(adică bărbat !) + copil (copii) ???

    Înapoi la fundul iadului cu voi sodomiţilor !

    +++

    Eu consider, că o parte de vină pentru destructurarea neamului românesc, o are şi “ierarhia bor srl”, prin încurajarea, indirect a romanilor de a merge în diaspora să lucreze (marea majoritate să fie SCLAVI !!!), că nu-i aşa, … aveţi “iubiţi creştini” unde să mergeţi să vă închinaţi lui Dumnezeu, că iată noi am înfiinţat de dragul şi în sprijinul vostru o serie de Mitropolii, cu slujitori jertfelnici pentru a vă uşura apăsările sufleteşti, bla, bla, bla…. când de fapt şi de drept ar fi trebuit (şi încă pot s-o mai facă !!!) să se asemene ADEVĂRAŢILOR IERARHI şi să mustre neîncetat clasa conducătoare pentru halul în care au adus acest neam !!!
    Însă … “Toţi s-au abătut, împreună netrebnici s-au făcut; nu este cel ce face bine, nu este până la unul.” – Ps.52,4
    Deoarece … “…atunci când se ridică sus oamenii de nimic, nelegiuiţii mişună pretutindeni.” – Ps 11,8

    Doamne ai milă de noi păcătoşii !

    1. Foarte adevărat și corect!
      Pe mine mă scoate din minți că, TOCMAI cei care ar trebui să aibă grijă de turma lui Hristos, se dau cu dușmanul Lui, pentru 30 de arginți sau mai puțin!
      Parcă țara asta, nu mai are GLAS, nu mai are intelectuali, nu mai are bărbați care să strige, să bată cu pumnu-n masă!
      Parcă-s DROGAȚI, TOȚI!
      Și mireni, și preoți, și TOȚI…ai senzația de IREAL!

    2. L-am văzut la televizor pe gușatul de ambasador!
      Vorbește românește destul de bine, dar e de pe altă planetă!
      Și, cum să nu fie când MAE de la noi stă liniștită, iar porcul ăla din Anglia, stă răscrăcărat în scaun, cu picioarele răsfirate, mânând porcii dintr-o gură lăsată pe spate, cu cap cu tot, făcând pe deșteptul când e luat la rost!

      ROMÂNIA E PLINĂ DE TRĂDĂRI, ȘI TRĂDĂTORI! EI, OCUPĂ CELE MAI ÎNALTE FUNCȚII ÎN STAT, D-AIA SUNTEM VAI CAPUL NOSTRU!

  2. Doamne, stim ca suntem pacatosi ca nimeni altii, dar nu copiii Doamne, nu copiii !!!

    De ce lasi Doamne copiii nevinovati in bratele celor pe care I-ai ars si o sa-i arzi cu foc si pucioasa!?!?

    Bate parintii, bate-ne pe noi, dar nu pe bietii copilasi. Nu-i lasa in bratele sodomitilor Doamneee!!!

    1. Asta-i învățare de minte pentru toți românii care fug CA LAȘII de-aici, crezând că L-au apucat pe Dumnezeu de picior prin Anglia, Spania, Italia, țările nordice, șamd…în loc să se bată cu porcii politruci care-i obligă să emigreze în masă!

      Noooo! Toată lumea a fugit, pompând bani acasă pentru cei rămași, iar RĂMAȘII, tembeli și inconștienți – votează cu aceiași CRIMINALI POLITICI care le-a trimis copiii și nepoții peste hotare, plus pământul vândut, pădurile RASE de pe munți!

      Păi Dumnezeu te vrea PROST, INFRICOȘAT?!

      Unde ți-e BĂRBĂȚIA?
      Unde ți-a fost CAPUL?
      Unde ți-e dragostea de patrie, de pământul ăsta lăsat de izbeliște și cumpărat de cei la care tu slugărești?
      Dacă vrei să te întorci, vei plăti chirie pe pământul pe care l-ai vândut ca prostu!

  3. Presedintele Iohannis trebuie sa intervina. Nu se poate indura asa o nedreptate. Copiii acestia sunt romani, ce sa caute ei fara de parinti, aiurea printre straini? Cum de putem dormi cu totii stiind ca ne sunt luati cu forta copiii sub inchipuite pretexte? Ce se intampla cu noi? Ar trebui ca pe toate canalele Tv sa se prezinte acest caz si nu numai asta ca mai sunt si alte asemenea cazuri. Ar trebui ca poza Dianei si a micutului Andy sa umple ziarele. Ar trebui ca taximetristii sa plimbe pancarte cu poza copiilor! Pozele lor puse pe autobuze, sa fie plimbate sa afle lumea asta adormita. Nu stiu cum ne mai indura Dumnezeu si chiar am ajuns sa cred ca mult nu o sa o mai faca! Desi stiu ca in marea Lui mila nu ne lasa, numai ca trebuie sa ne plecam spre El, sa-I spunem si sa-I cerem, sa-I batem la usa, sa mai lasam show-rile, serialele si shopping-ul cu care suntem anesteziati de nu mai stim ce-i cu noi… Doamne al nostru bun si iubitor, iarta-ne pe noi si iarta-ne indrazneala, ajuta-i pe acesti copilasi, ajuta-i pe Diana si Andy si pe parintii lor si pe toti copiii smulsi din familiile lor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button