X

Preot din Bucuresti, INJUNGHIAT de un enorias

Scene halucinante s-au derulat marti intr-o biserica din Bucuresti. Un preot de 58 de ani a fost injunghiat de unul dintre credinciosi chiar langa altar si a ajuns la spital cu rani grave.

Atacatorul, aflat acum in custodia politistilor, ar fi avut un plan bine ticluit, pentru ca a venit de dimineata sa se spovedeasca, apoi s-a intors inarmat cu un cutit. Oricat ar parea de ciudat, individul ar fi vrut sa se razbune pe un alt preot care insa in acel moment nu se afla in biserica.

Slujitor de 12 ani al bisericii Sfanta Paraschiva din sectorul 6 al Capitalei, parintele Stelian este iubit de credinciosii care il descriu ca pe un om cu suflet bland. Este atat de bun incat enoriasii nu credeau ca cineva ii poate face rau. Si cu atat mai putin sa-l atace fara mila, chiar in biserica, in fata altarului.

Parintele spovedea un copil in momentul in care a fost atacat de individul cu varsta de aproximativ 60 de ani. Ingrozit, parintele a fugit din biserica, a ajuns in curte dar a fost prins si atacat din nou.

Aceasta fotografie a fost facuta dupa atac, imediat ce credinciosii l-au imobilizat pe agresor. Suspectul a asteaptat apoi linistit sa fie ridicat de politisti.

Martor: “A iesit femeia tipand, veniti ca e un nebun, il omoara pe parinte, in urma femeii a iesit preotul injunghiat, a sarit pe scarile alea saracu”

Martorii spun ca individul ii pusese gand rau unui alt preot cu care vorbise cu cateva ore inainte.

Inainte sa comita atacul de la miezul zilei, barbatul a mai venit o data dimineata si s-a spovedit la un alt preot. Acestuia i-ar fi spus ca Dumnezeu nu il intelege, dar nu a dat de banuit ca ar fi capabil asa ceva.

Martor: “A intrebat de un preot care era plecat si l-a prins pe altul de la injunghiat. Din ce motive…stie Dumnezeu. A venit aici si a inceput sa strige: violatorilor, spargatorii de familie „

Parintele a supravietuit atacului insa a ramas internat in spital pentru ca ranile sunt grave. Tocmai de aceea suspectul este acuzat de tentativa de omor.

Purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane:

„Este socant sa aflam ca intr-o biserica e posibil un asemenea gest. De aceea spun ca agresorul nu poate fi decat o persoana dezechilibrata pentru ca altfel nu se explica de ce un preot, care nu avea nicio legatura cu agresorul a putut fi atacat in acest fel.”

La audieri, suspectul nu si-ar fi recunoscut faptele. Va fi supus cel mai probabil si unei expertize psihiatrice pentru ca medicii sa stabileasca daca are discernamant.

Categorii
Anti-BisericăInterne
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

One Comment

  1. SFANTUL STELIAN SA-L TAMADUIASCA ! ASA SE NUMESTE SI PREOTUL…CU TOTI SA NE RUGAM PT.SFINTIA LUI…DOAMNE AJUTA-L!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!