X

UNIREA tuturor credintelor, religia lui ANTIHRIST: Moschee botezată „Maria, Maica lui Iisus” în Emiratele Arabe Unite

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Moscheea „Șeic Mohammad Bin Zayed” din Al-Mushrif, un district din capitala Emiratelor Arabe Unite, Abu Dhabi, a primit miercuri un nume nou: „Mariam Umm Eisa”, ceea ce în arabă înseamnă „Maria, Maica lui Iisus”, scrie Gulf News. Schimbarea numelui a fost ordonată de Șeicul Mohammad Bin Zayed Al-Nahyan, prinț moștenitor și adjunct al Comandantului Suprem al forțelor aeriene ale EAU, pentru „consolidarea legăturilor umane dintre credincioșii diferitelor religii”.

Șeicul (femeie) Lubna Al-Qasimi, ministrul de stat al Toleranței, i-a mulțumit Șeicului Al-Nahyan pentru „îndrumările sale înțelepte în realizarea acestei inițiative care constituie un strălucit exemplu și o splendidă ilustrare a toleranței care domnește în EAU”.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. arabii sunt tot urmasii lui Moise, de aceea spun ca sunt veri cu iudeii. Intre ei e o colaborare fructuoasa foarte terorista pt aducerea lui mesia. Asta cu Maica Domnului e pt a-i prinde pe crestini in lat, ca sa iasa din subterane. Ce credeti, ca arabii n-au loji masonice in care se pupa toate confesiunile! Credeti ca printul lui peste prajit , nu e iluminat un pic asa 33 de grade…Cat s-au luptat turcii sa scape de elita politica jidaneasca si abia au reusit acum dupa 150 de ani cu aportul agentilor crestini, si numai partial…va dati seama ca acolo nu-i picior de agent secret crestin, ca acolo e numai masoneria jidanilor care sunt bagati in toate religiile, ei sunt imami, papi, episcopi ortodoxi, guru, shamani, rabini…si toti iubesc pe dumenzeul banului si comunismul. Cum sa nu doreasca religia unica cu sediul la Templul No.3.

    1. Avraam a avut doi fii. Din cauza ca Sara era stearpa, a facut un copil cu slujnica lor, Agar, copil care s-a numit Ismael si e tatal arabilor.
      Apoi, la batranete, prin fagaduinta (cum zice Sf. Ap. Pavel), Sara a nascut pe Isaac, care avea sa fie tatal lui Iacov (Israel).
      Cei doi copii ai lui Avraam simbolizeaza cele doua testamente (Noul si Vechiul Testament).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button