X

Simpozionul inter-ortodox din Bulgaria, 9-10 iunie, pe tema pseudo-sinodului din Creta: „Denumirea istorica de Biserici pentru eterodocși a fost condamnată deja în Sinodul de la Ierusalim din 16 martie  1672

de null
Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Ecumenism
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

5 comentarii

  1. „…nasterea fenomenului eretic Creta incepand chiar din perioada de dominatie otomana. Totodata se arata implicarea fortelor de influenta englezesti si otomane asupra Patriarhiei Ecumenice de la inceputul secolului XIX….
    o eclesiologie neclara cu influente protestante. Nu mai este definita Biserica si cine sunt cei dinafara Bisericii in mod ortodox, patristic, intr-un limbaj inteles de omul contemporan.
    Dar asa cum au observat parintele Mihail, din dorinta de a vorbi omului contemporan diafara Bisericii, s-a ajuns la SECULARIZAREA LIMBAJULUI si nu se mai transmite ethosul Bisericii ci s-a ajuns la o golire de Duh prin limbajul ametitor din Creta. Golirea de Duh are ca si baza gandirea varlaamita si a lipsei de intelegere a propriei indentitati…”

    De aceea toti ierarhii trebuie sa treaca prin studii ecumeniste in univeritati din occident, ca sa fie virusati cu limbajul de lemn, duplicitar,secular. Textul din Creta este clar duplicitar- si cu Mamona si cu Hristos. Episcopul din pastor duhovnicesc a devenit politician, doar prin adoptarea acestui limbaj fals academic.

    Ierarhilor, lupi in haine de preoti, degeaba dati pastorale ca „Biserica Ortodoxa e singura bla,bla…”, ati semnat recunoasterea ereticilor ca fii ai vostri! Acesti fii adoptati la sugestiile strainilor, bine organizati, va vor da jos si vor pune pe alti mai rai decat voi. Asa va fi pustiita biserica..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.