X

Misterele MINERIADEI din 13 – 15 iunie 1990. ATI CITIT DESPRE ASA CEVA IN MASS-MEDIA?

de null

Inca un pic si au trecut 30 de ani de atunci:

Multi dintre cititorii de presa online nici nu erau nascuti …

Cui sa-i mai pese? De exemplu, articolul din 12 iunie 2017 de pe EVZ, MINERIADA din 13-15 IUNIE 1990 are, la ora la care scriu acest material, 309 vizualizari. In comparatie, articolul Momentul în care o vedetă de la noi își dă jos chiloții, în direct, tot din 12 iunie si tot de pe EVZ are … 2239 vizualizari.

Celor ce totusi inca mai sunt preocupati de subiect, le propun spre vizionare o filmare din ianuarie 2016 cu fratele Mugur Vasiliu, trecut de curand la Domnul, despre ciudateniile dinaintea venirii minerilor: TAB-urile care au tras pe 13 iunie 1990, cine au fost incendiatorii, etc. Dar si despre abuzurile de dupa venirea minerilor: arestarile ilegale  ale procurorilor, despre morti, despre mutilati, despre nevinovatii din puscarii si alte chestii de care “JUSTITIA INDEPENDENTA” a refuzat sa se ocupe:

 

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Categorii
Comunism
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

4 comentarii

  1. Eu cred ca revolutia din 89, a durat pana la MINERIADA din 90. Cine raspunde de holocausul respectiv? De ce s-a inchis dosarele din 89-90? Cum sa-u batut joc de noi acesti huligani si sarlatani-jidovi!

    VESNICA LUI POMENIRE! FRATELUI MUGUR VASILIU – DUMNEZEU SA-L IERTE!

  2. au „raspuns” minerii (manipulati sau nu) prin distrugerea sistematica a Vaii Jiului a mineritului din zona care a obligat oamenii de acolo sa si ia traista n batz si lumea n cap

  3. ps
    ultima revolta anti sistem a muncitorimii romane a avut loc in ’99 inabusita in sange la Stoenesti de fortele de represiune ale statului „dem (n) ocratic”.pt mine acei mineri sunt EROI iar prin participarea Man Cozia la semnarea acelei „paci” mincinoase in care s a decis sorta oamenilor din VJ o sa si atraga Manastirea asta plata faradelegii

  4. Iunie 1990 reprezinta razboiul dreptei impotriva urbanizarii lui Dej si Ceausescu . Golanii aia trebuiau expulzati din Romania pentru ca erau o adevarat Coloana a Cincea a FMI-ului pentru distrugerea Romaniei. Au luat puterea in 1996 si ce au facut? Au distrus o tara si au transformat taranul roman in carne vie in Italia. Linia Coposu-Ratiu e linia exterminarii unui popor de catre o banda de slugi ai FMI-ului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.