X

Lumea tenisului feminin privită prin ochii unei legende: „E plin de lesbiene!”

http://nnimgt-a.akamaihd.net/transform/v1/crop/frm/storypad-hRgnU7CfAjJBjZ9k7qBUYH/58fa6adb-0fae-4513-97c4-1118d824db57.jpg/r0_281_4524_2824_w1200_h678_fmax.jpg

Australianca în vârsta de 74 de ani a cucerit 24 de trofee de Grand Slam dintre care 11 în era Open, începută din 1968.

Războiul legendelor în lumea tenisului feminin! Margaret Court, o figură emblematică, şi Martina Navratilova, probabil cea mai cunoscută lesbiană din sport, s-au angajat într-un război al declaraţiilor.

Scandalul a pornit după ce Court a anunţat că va evita pe cât posibil zborurile companiei „Qantas”, întrucât patronul ei militează pentru legalizarea căsătoriilor între persoanele de acelaşi sex. Apoi, Court a oferit o declaraţie şocantă pentru un post de radio:

„Circuitul feminin de tenis e plin de lesbiene!”

Aceste afirmaţii au enervat-o pe Martina Navratilova (60 de ani), o altă legendă a tenisului, cu 18 trofee de Mare Şlem în CV. Cehoaica e căsătorită din decembrie 2014 cu Julia Lemigova cu care are o relaţie de foarte mulţi ani. Tocmai de aceea, ea a condamnat afirmaţiile făcute de Court.

„N-ar trebui să încurajăm un astfel de comportament. Acum e clar cine e Margaret Court: o jucătoare incredibilă de tenis, dar şi o rasistă şi o homofobă“, a notat Navratilova într-o scrisoare deschisă.

Conflictul dintre cele două nu e la primul episod. În 1990, Court a spus că Navratilova e un model prost pentru jucătorii tineri de tenis din cauza orientării ei sexuale. Şi atunci cehoaica a contraatacat, spunând că opiniile unor oameni precum Court ar trebui să fie mediatizate din ce în ce mai puţin.

Categorii
HomosexualitateSport
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

One Comment

  1. Tenisul și nu numai nu e plin de lesbiene, ci e plin de MTF (male to female transgenders) adică de transsexuali care s-au născut băieți și care au fost crescuți de mici ca fete cu ajutorul tratamentelor hormonale și operațiilor, la care s-au adăugat îmbrăcămintea și machiajul adecvate. Cele mai clare exemple sunt Venus și Serena Williams: bărbați în fuste scurte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!