X

Sâmbătă, 10 iunie 2017, la Schitul Rădeni se va săvârși o slujbă de pomenire a Părintelui Justin Pârvu, întemeietorul așezământului

de null

Mi-a plăcut să mă ocup și să ascult suferințele și durerile oamenilor. Îmi amintesc la mănăstirea Bistrița, după ce am ieșit din închisoare, nu avea cine să mângâie omul necăjit și să dea un sfat și o încurajare. Mă uitam pe geamul chiliei cum veneau oamenii amărâți, cu boli ce doctorii nu le mai găseau vindecarea, și nu aveau sărmanii unde să găsească un preot care să le citească o rugăciune, un maslu. Preoții, după slujbă, erau obosiți, închideau ușa chiliei să se odihnească. Atunci ieșeam, băteam la ușile preoților și le promiteam că îi plătesc numai să facem un maslu pentru oamenii bolnavidin curte. Și așa am luat contact cu credincioșii de pe valea Bistriței.

Părintele Justin Pârvu

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Sfinte parinte Iustin ,roaga-te Lui Dumnezeu pt noi cei oropsiti de de sugile satanei,de lupii in piei de oaie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button