X

De ce englezii, germanii si alte neamuri vestice sunt atat de morti?

de null
cartoon-12
Foto: http://www. in2life.gr/features/notes/article/500740/geloiografies-poy-egrapsan-thn-dikh-toys-istoria.html

In articolul VIDEO: Deutschland ist tot? Aproape. Restul europenilor se simt mai bine?, postat acum doi ani pe saccsiv, erau patru filmulete. Acum nu mai e nici unul …

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Aveau titlurile:

– Immigrants from Germany beat a boy and cuss 2015

REFUGEE BEATS UP INNOCENT GERMAN BOY

Refugees Beating Up People

Germans chant ‘Putin to Berlin, Merkel to Siberia!’ at Dresden Rally in Germany all

Acum, daca dati click pe ele, youtube ne spune cum ca:

This video has been removed for violating YouTube’s policy on harmful or dangerous content.

This video has been removed for violating YouTube’s policy on harassment and bullying.

This video is unavailable.

This video is no longer available because the YouTube account associated with this video has been terminated.

De ce au disparut? Simplu. Pentru ca daca nu exista probe, nu exista fapte. Adica, daca SISTEMUL spune in piata publica ca-i alba, iar tu ai interzis in piata publica cu dovezile irefutabile care arata ca-i neagra, atunci prostanacii din piata publica vor zice “Da, e alba”.

La articolul mentionat la inceput, postasem si comentariul sorei Mirela la primul filmulet:

 

Nu pot să nu simt o imensă şi persistentă revoltă după vizionarea acestui clip, în care un puşti musulman obraznic îşi bate joc de un copil german cu un cap mai înalt decât el. Nu ştiu ce frecvenţă au astfel de evenimente în ţările europene cotropite de lifte, dar am mai văzut asemenea înregistrări şi m-a cuprins aceeaşi indignare, însoţită de neînţelegere.
Poate greşesc, dar mi se pare inacceptabil şi împotriva bunului simţ să nu reacţionezi. Nu pricep cum copiii aceştia acceptă să fie astfel batjocoriţi. Ştiu că sunt educaţi să nu reacţioneze, ştiu că cei care dau replici similare riscă amenzi, poate chiar închisoare, că celor agresaţi li se cere să fugă, dar nu înţeleg cum pot.
Eu, dacă aş păţi aşa ceva sau dacă aş vedea aşa ceva, nu aş putea să nu îl iau la un tir de pumni pe acel plod tupeist, dincolo de toate legile şi regulile, chiar dacă aş ieşi din asta cu ochii scoşi, tăiată sau moartă.
Părerea mea este că o atitudine de lipsă de reacţie sau de timorare ca a copilului german sporeşte în musulmani dispreţul faţă de europeni şi de credinţa creştină a acestora, generând ulterior violuri, agresiuni mai grave, zone sharia, parade cu mesaje ofensatoare şi agresive la adresa creştinilor etc.
Ştiu că majoritatea agresiunilor/violurile islamicilor rămân cu autor necunoscut, căci poliţia nu reuşeşte să îi identifice, părându-li-se asemănători. Deci, să te bazezi pe lege nu e o soluţie. Mă întreb, atunci: dacă acel copil neamţ ar fi replicat cu niste pumni, ce s-ar fi întâmplat? Risca să ia o bătaie mai mare, că liftele merg în haită, dar dacă şi alte dăţi agresorii ar primi replici pe măsură, credeţi că ar ţine-o tot aşa? Eu cred că nu. Iar dacă situaţia ar fi fost văzută de un poliţai neamţ, copilul agresat nu ar fi putut să fugă? Oare poliţaiul ar fi făcut exces de zel în urmărirea lui?
Cum să fii în ţara ta, să faci parte din populaţia majoritară şi să păţeşti una ca asta? Dacă acum e aşa, după ce se vor înmulţi şi mai tare păgânii aştia, ce soartă vor avea europenii?

 

De curand a avut loc un nou atac terorist. La Londra. Nu cu bomba, nu cu mitraliera, nu cu camionul. Ci cu dubita si cutitul:

Alti oameni SACRIFICATI pentru instalarea BIG BROTHER: Atac TERORIST la Londra. Oameni loviți de MASINA si INJUNGHIATI. 6 morți, 30 de răniți

Cu cutitul … Precum carnivorele printre ierbivore. Doar ca si boii mai fac uneori cate ceva:

Gloata aia de oameni n-a facut insa nimic. Unul singur a facut ceva dar ala n-a fost englez, ci … ROMAN. L-a palit cu o lada in cap pe unul dintre teroristi sau ce-o fi fost ala:

Romanul care l-a lovit pe unul dintre teroristii de la Londra cu o lada in cap e erou in presa britanica

Ba intr-o alta stire despre el scrie ca dupa ce-a dat cu lada, i-a cerut colegului de munca un facalet ca sa mearga peste ei. N-a mai avut insa peste cine sa mai mearga, caci au aparut organele de forta. Si aici e o alta problema. Pai organele alea super inarmate, super antrenate si super blindate oare nu puteau sa scoata din lupta si sa captureze niste cutitari, fara a-i omori? Dar asta-i alta poveste:

De ce TERORIȘTII sunt OMORÂȚI și NU CAPTURAȚI? Cum de li se găsesc mereu ACTELE DE IDENTITATE?

Revenind la taiere si la bataile luate in tarile lor, putem considera ca acele neamuri deja au murit? Noi romanii cum stam?

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

9 comentarii

  1. Pai nici la noi nu e prea vesel: O cunostinta mergea prin Constanta anii trecuti si a vazut ca un grup de tigani a trecut strada printr-un loc nepermis. Ca sa nu mai ocoleasca pana la semafor,a trecut si ea repede in urma lor. Un politist o vede si o cheama,si vrea sa-i dea amenda. Ea s-a minunat cum de pe aia nu i-a vazut iar pe ea,avand si parul blond,a chemat-o sa-i dea amenda.S-a certat cu politistul si nu imi mai amintesc cum a ramas pana la urma.

  2. In privinta asta, nu cred ca stam nici noi foarte bine.
    E si o problema delicata, aceea de a pune in acord un mod de viata crestin, in care nu te bizui pe tine si pe forta ta fizica, ci pe ajutorul lui Dumnezeu si de a nu raspunde raului cu rau, cu realitatea de zi cu zi. Sau de a nu te angaja intr-o lupta care te depaseste.
    Pe de alta parte, in momentul in care cineva este in pericol, e de datoria celorlalti din jur sa-l ajute.
    Eu nu judec tiganii in bloc, pentru ca sunt si multi (mai multi decat ceilalti), tigani cu bun simt. Dar e si o categorie de burtosi buhaiti care nu lucreaza nimic, nici macar linguri sau cazane, imbracati cu haine de firma si care stau la coada la serviciile de expediere de bani. De obicei acesti indivizi stau in grupuri de cate cinci-sase si, probabil, unii au si arme albe asupra lor.
    Sfatul meu, bun, prost, nu stiu, este nu sa umblam cu arme albe la noi ca niste cutitari potentiali criminali, dar cred ca un spray lacrimogen nu strica. Si nu strica sa fim solidari atunci cand unul de-al nostru e agresat.

  3. De la 1054 încoace au tot murit puțin câte puțin.
    Acum, după Creta, am intrat și noi „în rândul lumii” după cum au vrut păstorii noștri, și românii se vede că n-au nimic împotrivă.

    1. Nu au murit daca stii istoria lor

      Toti au avut imperii coloniale aproape toti si noi lingeam ciubota si jugul otoman si rus si austriac cand ei erau mari si tari

      Poate macar acum in al 12 lea ceas sa ajungem si noi romanii un popor viteaz si expansionist in sensul bun in duhul lui Dumnezeu.

    1. S-ar putea ca noua sa ne lipseasca mai mult curajul decat le lipseste lor

      Sa ne masuram vorbele zic si sa ne uitam unde suntem noi si unde sunt ei.

      Popoare cu imperii si cu limbi care sunt vorbite pe plan international nu au cum sa fie numite ca le lipsesc curajul

      Sa ne ingrijim de noi ca noi romanii de acum suntem cei care avem nevoie strasnic de o doza de curaj de la Iisus Hristos si Sfintii din Cer.

  4. Leii au atacat pe bivoli si le-au luat un pui.
    Un crocodil a vrut sa-l traga in apa, dar leii l-au scos.
    Apoi s-au unit bivolii si au venit sa-si salveze puiul.
    I-au alungat pe lei si au eliberat puiul ramas viu după ce fusese inconjurat de o haita de lei.
    Iar oamenii din jeep la mica distanta, europenii, filmau și comentau, fara sa intervină pentru puiul nevinovat…?!

  5. Britanicii sunt mai curajosi ca nemtii
    Dar nu toti germanii sunt slabi si lasi.

    Incercati sa intelegeti ca ei nu sunt ortodocsi si nu gandesc si nu stiu ce stim noi despre noua ordine mondiala, despre adevaratii stapani ai bancilor si marilor companii mondiale si despre sfarsitul lumii si Judecata Lui Dumnezeu.

    Invatati germana si vorbiti cu ei sa ii faceti sa inteleaga ce scrieti voi aici pe blog si Domnul o sa va multumeasca si iubeasca ca va pasa si de oile ratacite albi si europeni ca noi romanii.

    Doamne ajuta si sa aveti bani multi pentru proiectele voastre si sa va stie lumea ca sa se apere si sa lupte de partea binelui

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button