X

Mesajul Părintelui RAFAIL BERESTROV către BISERICA ORTODOXĂ RUSĂ / „Patriarhul KIRILL, dacă nu este general al FSB, este MASON. Nu lăsați ACEST LUP să inducă ÎN EROARE turma lui Hristos!”

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Părintele Rafail este unul dintre puținii giganți spirituali rămași în lume. Are 85 de ani. Este un schimonah care a petrecut mulți ani în mănăstirea Valaam și în prezent trăiește ca isihast în Muntele Athos. El a transmis un mesaj foarte important pentru toți creștinii ortodocși.

„Hristos a înviat! Adevărat a înviat!

Arhi-păstori, salvați turma lui Hristos!

Protejați și păstrați oile lui Hristos, voi, care sunteți chemați, salvați-i de lupii răpitori în haine de oi, care înșală oile și le iau de la Hristos la satan.

Patriarhul Kirill, în cadrul numeroaselor întâlniri cu musulmani și evrei, a vorbit despre musulmani, evrei și ortodocși ca având același “dumnezeu”.

Aceasta este blasfemie! El s-a distanțat de Dumnezeul adevărat – Sfânta Treime, Dumnezeu Tatăl, Dumnezeu Fiul și Dumnezeu Duhul Sfânt.

Episcopi, nu lăsați acest lup să inducă în eroare turma lui Hristos. Poporul ortodocs în simplitatea sa, cu atât de multă încredere și respect, îl tratează ca pe un Arhi-Păstor și Patriarh, dar voi știi și rămâneți tăcuți!

Și acesta este un păcat! Voi, ca apostoli ai lui Hristos, trebuie să vă dați viața pentru oile lui Hristos. El îi înșală, atrăgându-i în biserica antihristă.

Știu cine este Patriarhul Kirill: El – dacă nu este general al FSB, este mason (în mod sigur) și poate cardinal catolic. Este un eretic.

Știu că unii dintre voi sunteți masoni, care purtați și hainele preoțești și robele masonice albe și împreună cu alți Arhi-păstori faceți parte dintr-o lojă masonică. Să fiu surprins că voi, Arhi-păstorii, faceți parte din loje masonice, în tranșeele inamice ?! Credeți în Hristos și mergeți la sataniști ?!

În Biserică au deschis poarta condamnatei pan-erezii a ecumenismului, iar acum prin ecumenism, în Biserică intră toate celelalte erezii condamnate de Sinoadele Sfinților Părinți; ocultismul și satanismul intră, de asemenea.

Dragi Arhi-păstori, protejați oile lui Hristos, protejați Biserica lui Hristos! Refaceți ceea ce a fost călcat în picioare: restaurați sobornicitatea (nu catolicismul roman) și sinoadele locale, distrugeți dictatura pontificală a Papei de la Moscova! Condamnați sinodul eretic cretan al lupilor!

Condamnăm, prin urmare, ecumenismul, care vrea să ne introducă în Biserica antihristă, respingem minciunile Consiliului Mondial al Bisericilor!

Acum, vă rog, dragi părinți, frați și surori, să vă rugați pentru Arhi-păstorii noștri, astfel încât Domnul să-i poată ajuta și să-i vindece de această atitudine timidă, pentru ca păstorii noștri să se ridice în apărarea Bisericii lui Hristos și a noastră, fiii săi.”

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

10 comentarii

 1. Ierataţi pentru îndrăzneală. Vă propun o traduce direct din rusă, pentru că mesajul părintelui este un strigăt din adâncul sufletului.
  Dragi, înalţi preasfinţiţi stăpâni! Părinţi, fraţi şi surori! Să apărăm credinţa ortodoxă! Să apărăm Sfânta Treime, Singurul Dumnezeu Adevărat.
  Deja patriarhul Kiril a recunoscut un singur Dumnezeu pentru ortodoxi şi musulmani. Aceasta-i o minciună, apostazie. „Fiecare (ortodox sau musulman) se adresează Unuia şi Aceluiaşi Dumnezeu – Creatorul”. A crecunoaşte pe Allah ca Dumnezeu înseamnă a te lepăda de Iisus Hristos şi Prea Sfânta Treime.
  Dragi arhipăstori, păstori, părinţi, fraţi şi surori! Papa de la Roma, „Papa” de la Moscova, „Papa” de la Constantinopol fac acelaşi lucru –pregătesc Biserica pentru Antihrist. Aceasta este porunca iudeo-masonilor.
  Dragi părinţi şi fraţi, se petrece o mare lepădare de Dumnezeu, de Adevăr, apostaziea oamenilor, instigare, globalizare, pecetluirea oamenilor, introducerea celor trei şase, biometrie, cipuri – merge satanizarea oamenilor. Nu cum să nu înţeleagă asta! Cum poţi să trăieşti – să nu-ţi placă asta şi să nu protestezi contra la asta? De aceea, dragi arhi-păstrori, părinţi, fraţi şi surori! Nu trebuie să tăcem aşa. Trebuie să apărăm credinţa ortodoxă. Trebuie să ne luptăm. Trebuie sufletul nostru să-l dăm pentru Biserică, pentru Hristos Dumnezu, pentru Sfânta Treime – Singurul nostru Dumnezeu.
  Înalt Prea Sfinţiile voastre, vlădica (stătâni)! În timp de erezie, Sfântul Antonie cel Mare şi alţi sfinţi au ieşit din zăvorâre, din pustia îndepărtată şi s-au dus în oraş. Şi mulţi, mulţi monahi şi mărturisitori, pustnici…
  Sfântul şi marele stareţ Sava, Sfinţitul, a ieşit cu zeci de mii de monahi, i-au demascat pe eretici şi s-au luptat, şi chiar şi viitori monahi au anatematizat pe chiriarhul lor. … Aşa ar trebui de anatematizat. Dar dacă arhierii/episcopii tac şi tac ?! Dar tăcerea, iertaţi, tăcerea înseamnă lepădare de Domnul. De aceea, dragilor, să ne ridicăm toţi ca unul, să ridicăm creştinii ortodocşi, toate popoarele pământului, pentru curăţia credinţei ortodoxe. Asta se poate face şi se va face într-un final, pentru ca ierarhii noştri să se răzgândească şi înceapă să se grijească de turmă şi să apere Sfânta Biserică Ortodoxă.
  Dragilor multrespectaţi, Înalt Prea Sfinţiile Voastre, arhi episcopi, episcopi, dragi stăpâni! Mă adresez către voi toţi: Pentru ce voi tăceţi în acest moment de patriotism, când prea fericitul patriah L-a trădat pe Hristos, a trădat Biserica, a trădat Rusia şi păstori ei şi pe voi arhi păstorii lui Dumnezeu. Nu se cade a tăcea, ci a spune: Opriţi ereticii, oprinţi! Dezbrăcaţii de haine (ai opri de la slujire) şi izolaţii de patriarhie! Voi nu trebuie să slujiţi cu aceşti eretici. Trebuie să curăţim Biserica de erezie şi de această instigare prin care se vrea predarea Bisericii Antihristului, de către masoni.
  Eu ştiu, dragi stăpâni, că voi nu sunteţi toţi masoni. Dacă sunteţi masoni, ce v-a legat de masoni? – cariera? Cariera o poate da Dumnezeu. De ce vă duceţi acolo? Eu nu vă judec, eu vă preîntâmpin – nu trebuie de mers acolo. Pocăiţi-vă şi îndreptaţi-vă! … Dar ca arhierei trebuie să apăraţi Biserica. Cea mai mare îndatorire a voastră este să apăraţi Biserica Ortodoxă şi să-i izolaţi de Biserică pe vrajmaşii lui Hristos, vrăjmaşii Bisericii. Eu socotesc, după simplitatea mea, sincer vă spun că eu îl consider pe patriarhul Kiril – mason, eretic, FSB şi lui i s-a poruncit să predea Biserica Antihristului. Oamenii înţelepţi foarte bine înţeleg asta. Dar voi nu duceţi în ispită oamenii simpli. Lămurităţi-le oamenilor această taină a fărădelegii şi apăraţi Sfânta Biserică şi turma voastră care vă crede pe voi şi pe care Dumnezeu v-a încredinţat-o.
  Înalt preasfinţiile voastre, arhi păstori şi stăpâni, asta Domnul v-o cere? Eu nu vă condamn, eu vă iubesc. Eu vă rog şi vă cer, măcar pentru mântuirea voastră, aveţi grijă de Biserica lui Hristos, de turmă, salvaţi-le sufletele. Păstraţi Biserica lui Hristos! Apăraţi-o! Izolaţi de Biserică pe toţi vrăjmaşii ei, pe toţi ereticii. Apăraţi Biserica şi Dumnezeu o să vă apere şi o să vă miluiască pe voi.
  Dragi arhi păstori şi păstori, eu deja în mod „tragic” mă adresez vouă – Salvaţi Biserica, salvaţi sufletele voastre, arătaţi-vă gelozia voastră pentru Biserică lui Hristos, pentru sufletele oamenilor voştri credincioşi. Pentru asta, arhi episcopi şi episcopi, aveţi un mare răspuns înainte Domnului Hristos. Eu trebuie să mă tem de Dumnezeu, de Dumnezeul Atotţiitorul! Nu trebuie să mă ameninţaţi pe mine cu interdicţii sau uciderea. Eu am deja 84, aproape 85 de ani.
  Dragi stăpâni, eu cu smerie vă rog – întoarceţi-vă la Biserica lui Hristos! Salvaţi Rusia, poporul ortodox rus! Apăraţi turma lui Hristos! Vă cer iertare pentru îndrazneala mea, pentru că eu un ticălos m-am adresat vouă cu cerere. Hristos a Înviat!

 2. Are Tudor Gheorghe un cântec: “…Când se suie scroafa-n pom, cine tace ăla nu e om…”.
  Acum e în pom şi avem numai după opțiuni: mărturisire sau lepădare.

 3. Iertati-ma, dar traducerea aceea este gresita. Parintele nu rosteste nici macar cuvintele citate in titlu. Traducerea Alionei este corecta.

 4. PRIMUL de la care am auzit despre apostazia și fățărnicia patriarhului Kirill, a fost minunatul copil OTROC VEACESLAV – sfânt mititel din Rusia, care a fost PROFEȚIT de Marele Sf.Seravim de Sarov!

 5. Apropos!
  Admini!
  Nu vreți să aduceți LA LUMINĂ profețiile lui Otroc Veaceslav și-a altor sfinți ruși care au profețit despre vremurile-astea?
  Eu le am!
  Mai bine zis, transcripturile….

 6. Și, stați așa! Memorandumul nu este semnat și de Kirill?!
  Nu vreau să-i mai fac patriarh, că-i de partea cealaltă!

 7. Uff..ce smerit și blând ca un copil e Pr.Rafail Berestrov!
  Nu vorbește DELOC cu patimă, ci cu milă, cu dragoste, DAR cu ÎNDRĂZNEALĂ!
  Ceea ce le spune ACUM, e prea târziu!
  La noi, cum e?!
  Patriarhul îi asuprește pe episcopi, iar episcopii pe preoți!
  Iar preoții monahi, pe monahi și/sau monahii!
  Unii pe care-i admiram (în trecut) S-AU FĂCUT de toată BAFTA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button