X

Protest IMPOTRIVA construirii unei MOSCHEI in Germania: capete şi viscere de PORCI împrăştiate în jurul terenului

de null

Pe un teren din Germania, rezervat construirii unei moschei, au fost descoperite nouă mize de lemn, acoperite cu bucăţi din corpul unui porc mort, potrivit poliţiei. Acest incident a survenit în urma numeroaselor proteste ce au avut loc recent, împotriva construirii edificiului.

Bucăţile de carne au fost pironite în nouă pari din lemn înalţi de 1,5 metri, care au fost amplasaţi pe terenul din oraşul Erfurt din estul Germaniei, a declarat agenția de ştiri DPA, citând autoritățile locale.

Jumătate de cap de porc, picioarele şi intestine au fost aşezate la locul unde urmează să fie construită moscheea Ahmadiyya.

Autorităţile au declarat că nu au cunoştinţă despre cine ar fi putut face acest lucru, dar au deschis o anchetă.

Luna trecută, au fost găsite capete de porci despicate agăţate pe un gard în afara reşedinței ambasadorului marocan, într-o suburbie din Paris, informează Russia Today.

În august 2016, un europarlamentar maghiar s-a confruntat cu o cascadă de critici şi comentarii dure, după ce a sugerat că un obstacol împotriva refugiaţilor care încearcă să intre în ţară ar fi apmplasarea unor capete de porci în drumul migranţilor.

Un astfel de gest este considerat foarte ofensator pentru musulmani, deoarece porcul este considerat un animal „impur” în Islam.

 

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Islam
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Un comentariu

  1. In Romania acelasi marturisire sa facem! Curaj, cu preotii in frunte si cu Dumnezeu in inima. Toti ortodocsii romani, mireni, clerici, monahii si pustnicii, sunt datori sa se adune in fata Patriarhiei romane pentru a-si marturisi impreuna, atat prin cuvant, cat si prin fapta, Credinta lor ortodoxa in fata provocarilor dusmane islamica lansata de adunarea satanica din conducerea politica si cea patriarhala si apostata si pentru a solicita cu tarie ierarhilor daca mai sunt romani si ortodocsi, sa isi indeplineasca obligatia de a invata si marturisi Dreapta Credinta in fata poporului ortodox si romani. Marturisirea Adevarului si impotriva islamului in Romania nu este o optiune, ci este o OBLIGATORIE! Cei care spun ca nu este momentul, le zic HULIGANI, CORUPTI, COMPROMISI si TRADATORI de Credinta si de neamul romanesc! Sa nu uitam pe toti Sfintii romani care au marturisit dar, in acelasi timp au fost si foarte multi tradatori si prigonitori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.