X

Protest IMPOTRIVA construirii unei MOSCHEI in Germania: capete şi viscere de PORCI împrăştiate în jurul terenului

Pe un teren din Germania, rezervat construirii unei moschei, au fost descoperite nouă mize de lemn, acoperite cu bucăţi din corpul unui porc mort, potrivit poliţiei. Acest incident a survenit în urma numeroaselor proteste ce au avut loc recent, împotriva construirii edificiului.

Bucăţile de carne au fost pironite în nouă pari din lemn înalţi de 1,5 metri, care au fost amplasaţi pe terenul din oraşul Erfurt din estul Germaniei, a declarat agenția de ştiri DPA, citând autoritățile locale.

Jumătate de cap de porc, picioarele şi intestine au fost aşezate la locul unde urmează să fie construită moscheea Ahmadiyya.

Autorităţile au declarat că nu au cunoştinţă despre cine ar fi putut face acest lucru, dar au deschis o anchetă.

Luna trecută, au fost găsite capete de porci despicate agăţate pe un gard în afara reşedinței ambasadorului marocan, într-o suburbie din Paris, informează Russia Today.

În august 2016, un europarlamentar maghiar s-a confruntat cu o cascadă de critici şi comentarii dure, după ce a sugerat că un obstacol împotriva refugiaţilor care încearcă să intre în ţară ar fi apmplasarea unor capete de porci în drumul migranţilor.

Un astfel de gest este considerat foarte ofensator pentru musulmani, deoarece porcul este considerat un animal „impur” în Islam.

 

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Pentru a descărca formularul 230, dați click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Islam
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Un comentariu

  1. In Romania acelasi marturisire sa facem! Curaj, cu preotii in frunte si cu Dumnezeu in inima. Toti ortodocsii romani, mireni, clerici, monahii si pustnicii, sunt datori sa se adune in fata Patriarhiei romane pentru a-si marturisi impreuna, atat prin cuvant, cat si prin fapta, Credinta lor ortodoxa in fata provocarilor dusmane islamica lansata de adunarea satanica din conducerea politica si cea patriarhala si apostata si pentru a solicita cu tarie ierarhilor daca mai sunt romani si ortodocsi, sa isi indeplineasca obligatia de a invata si marturisi Dreapta Credinta in fata poporului ortodox si romani. Marturisirea Adevarului si impotriva islamului in Romania nu este o optiune, ci este o OBLIGATORIE! Cei care spun ca nu este momentul, le zic HULIGANI, CORUPTI, COMPROMISI si TRADATORI de Credinta si de neamul romanesc! Sa nu uitam pe toti Sfintii romani care au marturisit dar, in acelasi timp au fost si foarte multi tradatori si prigonitori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.