X

Primul ROBOT-PREOT din lume, NASCOCIRE a unei minti RATACITE: ,,biserica” Evanghelistă

de null

https://youtu. be/dw7zXQnr0WM

„Iartă-mă robotule, că am păcătuit!”. 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Deși pare o glumă, BlessU-2, primul robot-preot din lume, poate binecuvânta credincioșii în cinci limbi, ridică brațele și „emite” lumină din mâini.

BlessU-2 a fost construit de o biserică din Germania pentru o expoziție ce marchează 500 de ani de când Martin Luther King a început răspândirea ideilor reformatoare despre Catolicism în Europa, informează cNet.

Robotul își poate mișca sprâncenele și gura și poate afișa o „față serioasă” și una „zâmbitoare”. Credincioșii trebuie să apese pe ecranul touchscreen al „preotului” pentru a alege tipul de rugăciune și a selecta o voce masculină sau feminină. BlessU-2 vorbește germană, engleză, franceză, spaniolă și poloneză și poate chiar printa rugăciunile și binecuvântările.

Ideea este să stimulăm dezbaterea și să ne gândim la viitorul bisericii într-o lume dominată de tehnologie și dispozitive electronice”, spune Volker Rahn de la biserica Evanghelistă Hesse Nassau din Wittenberg.

Și funcționează. Oamenii care trec pe aici sunt curioși, amuzați și interesați”, completează preotul.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Ia-tă că pentru “tainele” și binecuvântările ereticilor nici nu trebuie suflet. Sectanții tocmai s-au dat de gol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button