X

Treaba evreiasca: “X FACTOR” si “… AU TALENT”

X FACTOR

The-X-Factor-UK
Foto: http://endz2endz.com/news-2/x-factor-24-finalists-revealed/

Conform http://ro.wikipedia.org/wiki/X_Factor_(Rom%C3%A2nia) X Factor este o competiție românească televizată care își propune să găsească noi talente muzicale vocale. Emisiunea face parte din franciza internațională The X Factor, al cărei format a fost creat în 2004 de Simon Cowell.

Simon Cowell este evreu. In 2004 impreuna cu Sharon Osbourne si Louis Walsh a fost judecator in prima serie The X Factor pe care a creat-o folosind compania sa Syco.

Sharon Osbourne este sotia rockerului satanist Ozzy Osbourne:

BLACK SABBATH – ZEITGEIST si primul loc in topul britanic. Care e legatura dintre celebra formatie satanista si Peter Joseph, producatorul celebrului documentar anti crestin?

Si fiica promotorului evreu Don Arden (nascut Harry Levy).

Detalii despre alte personalitati evreiesti care traseaza linia directoare in muzica gasiti la:

Aleister Crowley si REVOLUTIA SATANISTA (rock, sexualitate, droguri) – video si completari necesare

In octombrie 2013 Simon Cowell a participat la un eveniment gazduit de miliardarul evreu Haim Saban pentru strangerea a 20 de milioane de dolari pentru Israeli Defense Forces:

http://www.timesofisrael.com/simon-cowell-donates-150000-to-idf-soldiers/

Cititi va rog si:

Personalitati si organizatii: HAIM SABAN

La http://en.wikipedia.org/wiki/The_X_Factor#The_X_Factor_around_the_world puteti citi o lista a tarilor unde are loc acest concurs.

… GOT TALENT

“Romanii au talent” nu-i o treaba gandita de vreun producator roman. Exista o gramada de popoare care au talent pe acelasi format:

http://en.wikipedia.org/wiki/Got_Talent#Got_Talent_around_the_world

Iata de exemplu un fragment din Arabs Got Talent:

Inventia este a aceluiasi … Simon Cowell.

 

Categorii
Muzică
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

One Comment

  1. Cultura iudaica, adica acea cultura izvorita din pritocelile neamului ucigator al Lui Hristos, este eminamente materialista si ucigatoare de suflete. Nimic altceva!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!