X

PREMIERĂ: TRUMP în vizită la Sfântul Mormânt și la Zidul plângerii. Este primul președinte american în funcție care face acest lucru

Donald Trump a devenit luni primul preşedinte american în funcţie care vizitează Oraşul Vechi din Ierusalim. În vizită în Israel, Trump s-a oprit şi la Biserica Sfântului Mormânt, împreună cu soţia sa, Melania, transmite DPA.

Reprezentanţilor media nu li s-a permis să-l însoţească pe Donald Trump în timpul vizitei sale private în interiorul lăcaşului de cult, construit pe locul unde se crede că a fost crucificat şi îngropat pentru ca apoi să învie Iisus Hristos.Vizita de două zile a preşedintelui american a determinat ridicarea nivelului de alertă în oraşul sfânt, peste 10.000 de agenţi fiind mobilizaţi pentru asigurarea pazei, potrivit purtătorului de cuvânt al poliţiei israeliene Micky Rosenfeld.Israelul consideră întreg Ierusalimul ca fiind capitala sa indivizibilă, în timp ce palestinienii vor să stabilească în partea estică a oraşului capitala statului la care ei aspiră. Donald Trump a promis în timpul campaniei sale electorale să mute ambasada SUA de la Tel Aviv la Ierusalim şi să recunoască Ierusalimul drept capitală a Israelului.
NOTĂ OrtodoxINFO
Categorii
ExterneSionism
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!