X

„S-a constat o contaminare cu MICRO și NANOPARTICULE” , adica ,,particule foarte mici de aliaje METALICE, care nu sunt COMPATIBILE cu corpul uman și nu sunt DEGRADABILE. Nanoparticule care NU AU LEGATURA cu ingineria, și care sugerează că au fost puse INTENTIONAT”. Iata rezultatul analizelor de laborator asupra continutului vaccinurilor in Italia

de null

Vaccinul hexavalent este „anchetat” în Italia, unde, ca și în România, tot mai mulți părinți refuză să își vaccineze copiii. Procuratura din Torino a deschis oficial o anchetă privind vaccinurile comercializate în peninsulă.
Conform presei italiene, decizia magistraților vine în urma unei plângeri trimise de către Codacons, o organizație care reunește asociațiile pentru apărarea mediului înconjurător și a consumatorilor, în care se cere să se spună cu exactitate care sunt efectele combinării a șase vaccinuri pentru sănătatea omului.
Cei de la Codacons au adus în atenția magistraților testele de laborator realizate de doi specialiști în nanotehnologie,  Antonietta Gatti și Stefano Montanari, pe 44 de vaccinuri, iar procurorul torinez Vincenzo Pacileo se va ocupa de acest dosar.
Studiul celor doi specialiști, publicat anul acesta, în ianuarie, în revista „International Journal of Vaccines and Vaccination” arată că în urma analizării vaccinurilor haxavalante produse de compania Glaxo, și care în Italia sunt obligatorii, „s-a constat o contaminare cu micro și nanoparticule”.
Ce a găsit Montanari la microscop după ce a analizat 20 de tipuri de vaccinuri?
„În interiorul produsului am identificat, în toate cele 20 de cazuri, particule foarte mici de aliaje metalice, care nu sunt compatibile cu corpul uman și nu sunt degradabile. Nanoparticule care nu au legătură cu ingineria, și care sugerează că au fost puse intenționat”, declara Stefano Montanari,  cunoscut în Italia pentru studiile sale asupra vaccinurilor. Prin urmare, rămâne de stabilit, așa cum spune expertul, responsabilitatea companiilor farmaceutice.„Companiile farmaceutice  au păcătuit, hai să spunem din neglijență, pentru că nu au făcut nimic pentru a preveni ca aceste particule să ajungă în vaccinuri”, consideră Montanari.
Și, mai spune, el,  orice persoană care  are ceva noțiuni de nanopatologie știe că a injecta pulberi anorganice, non-biodegradabile și non biocompatibile poate constitui factorul declanșator pentru o serie de boli: anumite forme de cancer sau boli neurologice.  În concluzie, administrarea acestor vaccinuri care conțin „corpuri străine” poate fi considerată cel puțin criticabilă.
„Scopul nostru – afirmă Carlo Rienzi, președintele Codacons – nu este de a submina în vreun fel credibilitatea vaccinului sau de a contesta importanța vaccinării. Dar pretindem  o maximă transparență și adevărul total în ceea ce privește combinarea mai multor vaccinuri, precum și consecințele pe care le are asupra sănătății oamenilor, dar și interesele economice care stau în spatele vaccinului hexavalent”.
Rienzi vrea, de asemenea, ca procuratura să stabilească misterul dispariției vaccinului antidifteric din Italia, în 2014, dar care poate fi disponibil numai atunci când este combinat cu alte vaccinuri, ca și vaccinul hexavalent. În plus, procuratura din Torino urmează să facă lumină asupra poveștii raportului confidențial al celor de la „Glaxo”, care, dintr-o eroare, a ajuns online. Documentul cu pricina conține o listă cu multe efecte adverse ale vaccinului hexavalent, care însă nu au fost niciodată prezentate autorităților sanitare din Italia.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. http://ortodoxinfo.ro/2017/01/29/profetia-parintelui-elpidie-voi-cei-mici-il-veti-vedea-pe-antihrist-despre-noul-papa-profetul-mincinos-razboi-foamete-elite-cipuri/

    “Antihristul le va găsi pe toate pregătite, pentru că va lucra prin el. Să nu credeţi că acest cip va fi, cum auziţi despre altele, că-l introduc subcutanat aici sau acolo şi apoi îl pot scoate, nu! Nu va fi la fel. Sfântul Duh zice că ceea ce va fi implantat oamenilor în vremurile acelea, va fi lucrat după o tehnologie atât de înaltă, microtehnologie, încât va putea influenţa hotărârile omului. Va fi implantat astfel încât nu va putea fi scos nicicum. Va fi incizat (gravat) în om. Va avea o frecvenţă atât de înaltă şi asemenea capacitate, încât va putea influenţa până şi simţirile şi sentimentele omului. Iar cel care va deţine calculatorul central, va putea induce tuturor care vor avea cipul implantat asemenea senzaţii, încât de durere vor scrâşni din dinţi. De aceea, cei care vor lua acest cip pentru a scăpa de dureri, vor fi primii care se vor distruge. Iar ei vor şti totul despre om, îi vor cunoaşte gândurile, sentimentele şi vor putea interveni în viaţa lui.

    Sfânta Împărtăşanie va da putere celor ce nu se vor închina lui Antihrist

    Toate acestea vor veni şi dacă nu vom avea credinţă desăvârşită în Dumnezeu, cine va putea rezista acestor timpuri? Iar încredere desăvârşită ştii ce înseamnă? Cu simplitate, cu smerenie şi pocăinţă, să veniţi să primiţi Sfânta Împărtăşanie. Cei care nu se vor împărtăşi, nu vor putea rezista celor ce vor fi. Sfintele Taine vor avea o asemenea putere în sufletul omului, încât aceştia nu vor putea fi influenţaţi sau manipulaţi nici prin gânduri, nici prin simţiri.

    Microtehnologia digitală va fi de o asemenea capacitate, încât vor putea afecta până şi mintea omului. Vă daţi seama ce minţi satanice există? Veţi vedea, nu acum, peste puţin! Dar nu vor avea nicio putere asupra omului care va înţelege şi se va împărtăşi. Sfânta Împărtăşanie va răspândi în jurul acelui om o asemenea putere, va fi apărat de îngeri atât de tare, încât Lucifer şi slujitorii săi nu vor putea vătăma cu nimic acel suflet. Şi va trăi acel om cu puţină hrană şi va supravieţui, iar cei ce vor avea de toate… vor muri.”

  2. http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/parintele-elpidie-al-3-lea-razboi-mondial-religie-universala-foamete-provizii-alimente-disperare-cipru-grecia-distrugerea-turciei-dictatura-control-pecete-cipuri-prigoana-sfinti-incredere-dumnezeu/

    “Se va putea pregati lumea, se va putea intari pentru ceea ce va urma dupa aceea. Ceea ce va urma va fi foarte greu. Va urma multa violenta impotriva noastra, a celor ce vor sa ne transforme in niste pioni. Prin intermediul controlului alimentelor, a aerului, a apei, chiar si a gandurilor noastre si a sentimentelor noastre si a creierului nostru…si spun asta pentru ca ceea ce ne pregatesc satanistii este ceva ce nu isi poate imagina nimeni, si totusi acesti satanisti si-au imaginat si vor sti cum sa manipuleze si sa controleze mintea oamenilor. Cum ne vor controla? Si nu ma refer acum la controlul exercitat acum prin televizor sau internet, sau la controlul prin telefonul mobil… (…) ci ceea ce va veni va fi ceea ce spune si Apocalipsa, pecetluirea oamenilor cu cipuri. Nu vor fi ca aceste cip-uri de azi, astea nu inseamna nimic… acestea sunt doar o prefigurare a cipului pe care il va pune Antihristul cui va accepta. Nu vor obliga pe nimeni, dar vor sti ca nu vom putea supravietui fara ele.

    Acest semn cum va fi? Aceasta pecete va fi o inventie satanica extrem de complexa, dar pe de alta parte si foarte subtila, care va functiona pe doua nivele.

    Primul nivel va fi similar cu antena de satelit prin care putem sa receptionam programe la televizor. Prima oara vor incerca sa ne dea aceasta antena, pe cai ocolite, in special prin asa zise “vaccinuri” vor incerca sa ne implanteze nano-echipamente in corp, invizibile cu ochiul liber si care vor juca rolul unui spion. Aceste echipament va putea citi si interpreta semnalele corpului uman. Acesta va fi o parte din pecete.

    “………Nu vor putea exista in noi ceea ce satanistii vor incerca sa ne introduca prin inselaciune, acele nano- dispozitive(n.t. primul nivel de care vorbeste parintele). Sfanta Impartasanie va avea o asemenea putere incat va anihila puterea a ceea ce vor sa implanteze (n.t. nano-dispozitivele pe care vor sa le implanteze fara stirea noastra, nu pecetea).

    Al doilea nivel va fi un cip extrem de subtil pe care il vor implanta pe mana sau pe frunte, un nano-cip (nu ca cele pe care le stim acum) care va comunica cu echipamentele pe care le vom avea deja in corpul nostru si care vor functiona ca un tot unitar, ca un computer si vor transmite informatii. Acest dispozitiv va putea sa interactioneze strans cu materialul genetic al omului, cu creierul si cu sistemul nervos, astfel incat nimeni nu va putea sa-l mai scoata. De aceea, cei care vor primi acest semn vor fi robiti de Antihrist. Si cine va intelege ca ceva nu e in regula nu-l va mai putea scoate. Cine va incerca sa il scoata va muri. Aceia care vor primi semnul vor suferi mai mult decat crestinii.”

  3. Despre ce impartasanie vorbiti, cand vor mai fi doar cativa preoti care sa faca Sfanta Impartasanie. Impartasania facuta de un preot eretic duce la pierzanie. Sant mii de crestini care cauta un preot nepomenitor si putini ii vor gasi pe acestia.

    1. Mii? Acum? Totusi vorbim de niste chestii care se vor intampla in viitor, apropiat sau putin indepartat, Dumnezeu stie cati vor mai fi atunci cu dreapta credinta. Acum sunt o multime de crestini respectabili care nu cred in ecumenism, recunosc ca ecumenismul e erezie, dar nu mai au nici o treaba cu parintii nepomenitori; se duc in continuare la biserici, le pupa mana preotilor eretici si ei zic ca se simt bine ca si inainte in biserici (eu nu stiu cum se simteau ei inainte), si se uita câș la toti care ii urmeaza pe parintii nepomenitori si zic “parintele cutare greseste ca nu pomeneste, eu nu sunt deloc de acord cu ce face el, etc-stiti si voi ce zic ei”. Despre acestia vorbim cand spuneti mii? Dumnezeu stie inimile oamenilor si cursul evenimentelor vietii si mortii, si cei ce vor mai trai vor vedea ce vor face si cum. Probabil ca Dumnezeu le va descoperi la vreme ce sa faca celor ce vor scapa de relele ce vin. Ca tot ce vorbim si citim noi este monitorizat si deja ni se face dosarul, acum daca am sti exact ce e de facut ar sti si ei. Si sa nu uitam ca din 12 apostoli unul a fost tradator cumparat de evreii malefici, daramite azi cu siguranta ca si printre cei cu dreapta credinta vor fi iude. Paisie aghioritul a zis ca lui i s-a descoperit ce vor face cei din acea vreme si vor sti ce sa faca dar nu a spus ce i s-a descoperit tocmai ca sa nu auda cei ce ne pregatesc deja dosarul, celula si mormantul. Cert e ca toti vom muri, deci moartea nu trebuie sa ne inspaimante, ci speram ca Dumnezeu sa ne albeasca sufletele primindu-ne in Imparatia Sa, desi aici stam in cocina lumii, si ne spurcam si noi pe noi si altii pe noi, dar sacrificand totul pentru dreapta credinta avem nadejde.

    2. Si-apoi eu is vai de capul meu, pacatos, vorbesc si eu, mai pun niste citate, imi mai dau cu parerea, nu trebuie sa luati de bun ce zic eu – mai ales ca pot scrie persoane diferite si sa isi puna acelasi nume la comentarii. Dumnezeu stie ce va fi cu mine sau cu restul oamenilor. Nadajduim, credem, iubim. Am citit undeva ca dragostea se raceste, credinta slabeste, dar nadejdea ramane!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button