X

INTOLERANTA la CRESTINISM loveste iar: Dupa ce au ATACAT lingurita pentru IMPARTASANIE, cercetatorii ataca acum APA SFINTITA!

de null

Mijloc de purificare spirituală și, în același timp, o licoare care vindecă trupul de cele mai multe dintre boli, conform credinței populare, apa sfințită a constituit obiectul a numeroase studii efectuate de-a lungul ultimilor ani.

Iată ca ultima cercetare efectuată de Institutul de Igienă și Imunologie Aplicată din cadrul Universității din Viena distruge practic acest mit popular.

În cadrul acestui studiu, cercetătorii au analizat mai multe mostre de apă sfințită, ridicate de la mai multe lăcașuri de cult de pe întreg teritoriul Austriei. Descoperirea a fost una uimitoare pentru toata lumea, pentru că, doar un mililitru de astfel de apă, poate conține până la 62 de milioane de bacterii.

De asemenea, testele au mai arătat că, în proporție de 86%, eșantioanele analizate conțineau urme de fecale, precum și bacterii periculoase precum E. coli, enterococi sau chiar Campylobacter. Toate aceste bacterii au un efect dăunător asupra organismului, putând provoca diaree, crampe abdominale și febră.

Analizele efectuate asupra probelor prelevate au relevat și o altă problemă gravă. Apa sfintită conține inclusiv nitrați în cantități foarte mari, care odată introduși în organism pot provoca afecțiuni grave și chiar moartea.

”Populația trebuie să fie informată cu privire la riscurile la care se supun cei care consumă apa sfințită. Este o problemă care a fost ignorată total până acum, dar care este deosebit de gravă, mai ales în condițiile în care oamenii au sistemul imunitar din ce în ce mai slab.”, a declarat Dr. Alexander Kirschner, unul dintre microbiologi, preluat de Reuters.

Efectele de vindecare atribuite unor surse sfinte a apărut în condițiile de igienă din Evul Mediu, atunci când calitatea apei în zonele urbane, în general, era deosebit de precară, iar oamenii contractau în mod constant diaree sau alte boli provocate de bacterii, a mai completat Kirschner.

Problema nu este însă singulară. În ultimii ani, mai multe biserici au luat decizia de distribui sticle sigilate cu apă sfințită astfel încât să fie respectate condițiile impuse de igiena sănătății publice.

Această măsură a fost luată cu scopul clar de a proteja enoriașii de anumite afecțiuni, dar, în cele din urmă, ea nu și-a atins scopul propus. Cei mai mulți dintre practicanții religioși preferă să consume apa sfințită direct de la sursă, considerând că numai astfel vor dobândi o sănătate de fier și vor fi binecuvântați de Dumnezeu.

Toate acestea, în vreme ce specialiștii susțin în continuare că această cutumă este una dăunătoare sănătății organismului uman și ar trebui eliminată cu orice preț. Organismul nu se va purifica astfel, ci va fi supus unui atac bacteriologic fără precedent.

NOTĂ OrtodoxINFO

Daca cercetatorii au studiat esantioane de ,,apa sfintita” de la mai multe asa-zise biserici din Austria, asta inseamna ca este vorba de bisericile sectarilor, iar apa lor poate sa contina intr-adevar toate acele bacterii, deoarece ei nu au HARUL SFINTITOR.

Problema apare cand un astfel de studiu este preluat de presa unei tari ortodoxe, precum a noastra si este transformat in etalon pentru intreaga crestinatate. Articolul este inca un atac, unul  dintre multe altele indreptate asupra ADEVARATEI BISERICI,  cea ORTODOXA.

Trist este ca oamenii nu recunosc ca aceasta este voia diavolului de a taia orice legatura a omului cu Dumnezeu si de a-l rupe de cele SFINTE.

Cititi va rog si:

 

 

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Anti-Biserică
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.