X

CRIMELE produse de ideologia noii lumi antihristice: A AVORTAT în luna a 6-a de sarcină și a fost SUSTINUTA de milioane de oameni

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

O femeie a 28 de ani a luat decizia cutremurătoare a a întrerupe sarcina în luna a 6-a, dincauza unei probleme grave a fătului. 

Eroina articolului este o tânără de 28 de ani, Lindsey Paradiso. Ea împreună cu soțul ei Matt locuiesc în orașul Fredericksburg din Virginia, SUA.

La sfârșitul anului 2015 Lindsey a rămas însărcinată. Cuplul aștepta cu nerăbdare venirea pe lume a bebelușului, chiar i-au găsit și un nume fetiței – Omara. Dar fericirea nu a durat mult timp…

În timpul investigației medicii i-au depistat fătului o tumoare. Lindsey era doar în a 18-a săptămână de sarcină.

La început medicii erau optimiști și sperau că tumoarea se va opri din dezvoltare și o vor putea ajuta pe fetiță după naștere. Din păcate peste doua săptămâni tumoarea s-a dublat!

Medicii erau foarte rezervați vizavi de șansele de supraviețuire a viitorului copil. Ei au sfătuit întreruperea sarcinii, deoarece prezenta un pericol atât pentru făt cât și pentru mamă.

„După săptămâna a 27-a nu va fi posibilă o întrerupere de sarcină naturală. Operația în acest caz este interzisă din cauza riscului prea mare pentru viața femeii ” – a comentat medicul curant.

După o analiză îndelungată a situației, părinții micuței au luat hotărârea sfâșietoare de a avorta…

Situația a devenit tot mai dificilă datorită legislației în vigoare. În State este permis avortul doar până în 14 săptămâni de sarcină. După acest termen este permis să se facă astfel de intervenții doar în clinici specializate. Din această cauză Lindsey a fost nevoită să meargă în alt oraș.

În data de 20 februarie 2016 femeii i-a fost provocată nașterea cu ajutorul unor substanțe speciale. Inima micuței Omar s-a oprit la a 23-a săptămână de dezvoltare. Totuși părinții au avut ocazia să o țină în brațe și să-și ia rămas bun. Peste două zile fetița a fost înmormântată… Povestea nu a luat sfârșit aici!

„Am fost foarte furioasă când am aflat că femeile din țara mea nu au posibiltatea de a alege. Dacă nu aș fi avut posibilitatea de a întrerupe sarcina, nu aș fi avut ocazia să-mi iau rămas bun de la fetița mea.”

Lindsey s-a alăturat unui grup de femei ce apără dreptul la avort în situații speciale. „Eu cred că funcționarilor le va fi mult mai ușor să ia decizii, când vor fi la curent cu necesitățile și istoriile adevărate ale femeilor. Cu siguranță că prin interzicerea avortului, ei vor câștiga audiență, dar câte vieți vor fi distruse!” – a rezumat Paradiso.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Avortul, indiferent cum il numim,  ramane tot ,,o ucidere”, chiar daca acum are o alta denumire, una care linisteste constiinta si anume: ,,Intrerupere de sarcina”.

Promovarea avorturilor, homosexualitatii si a desfranarii face parte din agenda Noii Ordini Mondiale. Se pare ca prinde tot mai mult la publicul a carui gandire ajunge sa fie modelata in acest sens, de la cele mai mici varste. Adica se promoveaza avortul la varste mult mai mici. Cam prin gimnaziu.

EDUCATIA SEXUALA – poarta prin care se promoveaza IN SCOLI cumplitele pacate: HOMOSEXUALITATEA, AVORTUL, DESFRAUL

Cititi va rog si:

Mamă MUCENIȚĂ: A ales să MOARĂ decât să întrerupă SARCINA

VIDEO (extrem de socant): FILMARI AVORT … Un material obligatoriu de vizionat de catre toti parintii ce apeleaza la „intreruperea de sarcina”

Video: AVORT = MACEL. Ce femeie, dupa ce vede aceste imagini explicite, mai poate face o intrerupere de sarcina?

AVORTUL e o CRIMA oribila. Un elev de 17 a aflat si a lesinat in clasa. Mass-media a inceput o campanie impotriva profesorului de religie ce a prezentat filmul “STRIGATUL MUT”

 

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button