X

Hackerii Anonymous catre intreg mapamondul: Începe AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL / VIDEO

de null

CelebriI hackeri  Anonymous revin cu un avertisment fără precedent care cutremură tot mapamondul. Aceştia susţin că cel de-al Treilea Razboi Mondial este foarte aproape. În 2017 sau 2018 va izbucni conflagraţia mondială din cauza tensiunilor din peninsula coreeană.”Pregatiti-va pentru ce urmeaza. Toate semnele de razboi care se contureaza in peninsula coreeana ies la suprafata. Observam cum toate tarile fac miscari strategice, pregatindu-se pentru o lupta ce va fi rapida si brutala. Este un adevarat razboi ale carui consecinte sunt globale, in care trei superforte sunt implicate, iar restul tarilor vor fi puse sa-si aleaga partea”, transmite gruparea, conform independent.co.uk.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Totul vine dupa ce China a cerut cetatenilor ei stabiliti in Coreea de Nord sa se intoarca, si are in vedere si ultimele teste ale rachetelor balistice intercontinentale Minuteman III ale Statelor Unite si transporturile trupelor americane in Australia. “Chinezii incearca din rasputeri sa previna un razboi, fiindca i-ar pune intr-o situatie economica josnica. Numai saptamana aceasta, dupa multe cereri aduse Statelor Unite si Coreei de Nord sa reduca starea de tensiune, China le-a cerut celor doua state sa inceteze conflictele. Imprevizibilul Donald Trump spus ca ar fi o onoare sa il intalneasca pe Kim Jong-un, dar Spicer a afirmat ca este improbabil ca acest lucru sa se intample”, mai spune Anonymous.

“In momentul in care presedintele Donald Trump ii cauta pe cei ca presedintele din Filipine, Rodrigo Duterte, pentru a se asigura daca sunt de aceeasi parte, dubiile incep sa apara. In orice caz, pana si Duterte a sfatuit ca Statele Unite sa stea departe de Kim Jong-un. Pregati-va pentru ceea ce urmeaza”, incheie Anonymous.

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button