X

Cozmin Guşă, despre Emmanuel Macron: „ELITELE FINANCIARE îşi IMPUN FAVORITII”

de null

Consultantul politic Cozmin Guşă a comentat pentru Realitatea TV câştigarea alegerilor prezidenţiale din Franţa de către Emmanuel Macron.  În opinia sa, noul preşedinte al Franţei este un „om al sistemului”, victoria sa electorală datorându-se influenţei „elitelor financiare”.

Ipoteza de la care a plecat dl. Guşă în analiza dumnealui, este că elitele ce „conduc lumea astăzi” nu au mai au nimic în comun cu elitele autentice de altădată, şi că aceste elite de astăzi, în principal elitele financiare, sunt cele care conduc sau dictează politica unor organizaţii precum Uniunea Europeană.

“În mod evident, lumea este condusă de către oameni mediocri sau sub-mediocri, oameni care dacă nu se recomandă printr-o şcoală slabă sau proastă se recomandă oricum prin lipsa de iniţiativă, de succese în plan profesionat. Lumea nu mai este condusă de elite în adevăratul sens al cuvântului, ci elitele financiare, după cum bine ştim, îşi impun pe rând favoriţii în fel şi fel de state pentru că acestea dictează mersul treburilor, celelalte organizaţii formale din care facem şi noi parte, UE, NATO şi aşa mai departe nefiind decât, ca magnitudine, la nivelul doi, trei sau chiar patru şi fiind oricum finanţabile şi influenţabile de elitele financiare. De la nivelul acestei elite a venit şi domnul Macron”, a susţinut Guşă.

Cozmin Guşă s-a referit în continuarea la cursa electorală, în opinia acestuia atât Emmanuel Macron cât şi Francois Fillon fiind oamenii sistemului, diferenţa dintre cele campanii constând în susţinerea mass mediei pentru dl. Macron.

,,Probabil, situaţia ideală pentru Franţa ar fi fost ca cei doi favoriţi ai elitei sau, să spunem, ai sistemul francez, să fi ajuns în finală ambii: mă refer la domnul Fillon şi domnul Macron. François Fillon este puternic sprijinit de grupul din Franţa, nu mă refer doar la serviciile secrete, ci şi la un anumit establishment de putere care însă, nemaiavând posibilitatea de a influenţa mediatic corporaţiile multinaţionale şi presa franceză, nu au fost în stare să îl apere destul de bine pe domnul Fillon împotriva unor atacuri relativ banale. Noi ne mirăm că şi-a angajat soţia, copiii dar nu cred în Franţa asta a fi contat atât de mult dacă nu ar fi fost atât de expusă mediatic. Şi nici nu cred că domnul Fillon nu are la rândul său isprăvi legate de bani sau favoritisme pentru că această Franţă atât de corectă sau această Europă atât de corectă colcăie la rândul ei de corupţie şi de favoritisme, dar pentru că sistemul mediatic a fost împotriva domnului Fillon acestuia i-a fost imposibil să mai recupereze şi a ajuns la un prag de aproape 20% pentru că practic sistemul ideal pentru o luptă în turul doi ar fi fost dispariţia doamnei Le Pen de pe primele două locuri şi confruntarea dintre cei doi oameni ai sistemului, unul favorizat şi de sistemul extern, mă refer la domnul Macron, respectiv domnul Fillon favorizat şi impus de sistemul din Franţa”, a detaliat Cozmin Guşă.

În ceea ce priveşte viitorul noului preşedinte al Franţei, Guşă susţine că acesta, cel mai probabil se va dovedi un om al sistemului, al grupurilor de interese reprezentat de marile corporaţii ce fac legea la nivelul Uniunii Europene.

“Aş dori să fiu contrazis şi viitorul să ne prezinte că acest domn Macron care a fost puternic susţinut de către elitele financiare mondiale va fi un preşedinte luminat şi nu va fi un preşedinte al sistemului care să încerce să mai ţină în viaţă un sistem al Uniunii Europene, al corporaţiilor, pentru că asta este sistemul UE, un sistem favorit al corporaţiilor multinaţionale, care este aproape muribund”, a completat consultantul politic.

“Legat de viitor, două lucruri: certitudini şi încertitudini. Certitudinile sunt clare: domnul Macron nu va ieşi dintre anumită logică a elitei financiare care l-a impus la conducerea Franţei şi nici nu are această posibilitate, asta din punct de vedere profesional. Din punct de vedere personal nu avem cum să nu ne întrebăm, pentru că cel puţin geopoliticienii operează cu astfel de detalii, legat de cariera, calificarea, viaţa, căsnicia domnului Macron. Gesturile dânsului nu vor fi gesturi comune pentru majoritatea populaţiei întrucât nici gesturile vieţii sale nu sunt unele comune, nu găseşti un om la acest nivel care să fie căsătorit cu profesoara sa mai în vârstă cu 24 de ani şi nici care să urce atât de uşor treptele profesionale prin prisma apartenenţei la unele cercuri oculte ale unor oameni care l-au sprijinit. Deci asta este o certitudine. Domnul Macron nu cred că va fi acel lider care să îşi impună propriile strategii, ci din contră va fi un lider care va juca pe aţă sau pe sârmă după cum îi dictează alţii”, a declarat Cozmin Guşă.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Binenteles ca dl. Cozmin Gusa atunci cand mentioneaza ,,elitele” financiare, face referire defapt la cele de genul familiei ROTHSCHILD:

FAMILIA ROTHSCHILD

Nu apar niciodată în topurile oficiale ale celor mai bogaţi oameni din lume, dar sunt consideraţi cei mai puternici oameni de pe planetă, influenţând istoria ultimelor două secole.
Este puţin probabil ca vreo altă familie să fi influenţat atât de puternic istoria ultimelor două secole. Influenţa membrilor familiei Rothschild a fost atât de mare încât ei sunt creatori ai istoriei.
Cu banii lor, Ducele de Wellington l-a învins pe Napoleon la Waterloo, schimbând cursul istoriei. Ei au finanţat războiul de secesiune din SUA, consolidând democraţia modernă. L-au sprijinit pe aventurierul Cecil Rhodes, cel care a schimbat faţa Africii, au finanţat armata britanică în timpul cuceririlor coloniale, au făcut afaceri cu împăraţii Prusiei şi cu ţarii Rusiei.La începutul secolului trecut, au pus bazele statului Israel, finanţând achiziţia de terenuri în Palestina.

  LEGENDE
Două secole de umbră

  • ILLUMINATI. Se specula, încă înainte de Dan Brown şi “Codul lui Da Vinci”, că familia Rothschild ar fi înfiinţat şi finanţat organizaţia, pentru a proteja “sângele divin”, ai cărui descendenţi erau.
  • AL DOILEA RĂZBOI. Se spune că ei au sprijint ascensiunea naziştilor pentru a putea justifica apariţia statului Israel.
  • AURUL. O cunoscută teorie arată că preţul mondial al aurului, la Bursa Aurului de la Londra, este stabilit de Casa Rothschild. Cert este că la ceremonia anunţării cotaţiei zilnice participă şi astăzi un membru al familiei.
  • STĂPÂNII UNIVERSULUI. Printr-o reţea extraordinar de complexă, cu rădăcini sioniste, familia Rothschild controlează şi astăzi finanţele mondiale prin Federal Reserve, Bank of England sau FMI.
  • AVEREA. Ultimul dar nu cel din urmă mit spune că membrii familiei Rothschild ar fi mult mai bogaţi decât vor să pară. Bazându-se pe ultima evaluare a averii, din sec. XIX, s-a calculat, folosindu- se diferite ritmuri de creştere (ex plicabil, orice membru adaugă ceva, nu con sumă), că bogăţia familiei ar fi între 1,4 trilioane de dolari şi peste 100 de trilioane de dolari.

Mai multe detalii despre implicarile acestei familii in Noua Ordine Mondiala antihristica:

MITROPOLITUL SERAFIM de PIREU, dezvaluiri:

Nici Romania nu a scapat de influenta lor:

IMAGINI DIN CULISE:

Baroneasa Marie-Hélène de Rothschild la o petrecere (satanista) din 1972:

 

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button