X

Steven Seagal a fost interzis în Ucraina din cauza apropierii lui de Rusia

de null
http://i.onionstatic.com/avclub/6089/49/16×9/640.jpg

Celebrul actor Steven Seagal, protagonist a numeroase filme de acţiune, a fost interzis în Ucraina, informează Digi 24.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Starul de la Hollywood este considerat de autorităţile de la Kiev drept o ameninţare la adresa securităţii naţionale, pentru că are şi cetăţenia rusă, aşa că nu are dreptul de a intra în Ucraina pentru următorii cinci ani.

Decizia vine la doi ani după ce autorităţile ucrainene l-au pus pe Steven Seagal pe o lista neagră, alături de celebrul actor francez Gerard Depardieu şi de muzicianul Goran Bregovic. Toţi trei sunt astfel sancționați pentru apropierea față de preşedintele rus, Vladimir Putin, în contextul tensiunilor separatiste provocate de Rusia în Ucraina, tensiuni ce au degenerat în estul ţării într-un conflict armat.

NOTĂ OrtodoxINFO
Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button