X

Breaking Israel News: “PROFEȚIA” ȘOCANTĂ a rabinului Nachmani despre rolul COREEI DE NORD în războiul final al lui Gog și Magog și sfârșitul vremurilor

de null
Foto: https://www.breakingisraelnews.com/wp-content/uploads/2017/04/shutterstock_410259007-1.jpg

„Căci un foc se aprinde în nările Mele, și arde pînă în adâncurile pământului, și mistuie pământul cu rodul lui, și pune în flăcări temeliile munților.” Deuteronomul 32:22 (Biblia Israelului)

Coreea de Nord s-a arătat recent drept o amenințare majoră pentru lumea occidentală, dar un cabbalist remarcabil a prezis acum 22 de ani că națiunea de necinstiți va deveni cheia nucleară a războiului final al lui Gog și Magog. Acum că politica s-a schimbat, dezvăluind caracterul profetic al cuvintelor rabinului, un alt aspect arată o înțelegere profund biblică a amenințării cu care ne confruntăm astăzi.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Când Rabinul Levi Sa’adia Nachamani a ținut un discurs în 1994, cu o lună înainte de moartea sa, a avertizat în mod surprinzător că din toate amenințările la adresa Israelului, Coreea de Nord reprezintă cel mai mare pericol.

„Nu Siria, nu Persia (Iran), nici Babilonul (Irak), și nici Gaddafi (Libia)”, a declarat rabinul, numind cele mai mari amenințări ale Israelului la momentul respectiv.

“Coreea va ajunge aici.”

Rabinul Levi Sa’adia Nachmani Foto: https://www.breakingisraelnews.com/wp-content/uploads/2017/04/saadya.png

Previziunile rabinului Nachmani au fost șocante din mai multe motive. El a prezis cu exactitate Războiul de Șase Zile din 1967 și Războiul Yom Kippur din 1973, dând credibilitate predicției sale, dar era de neconceput că amenințările pe care le-a menționat, toate reprezentând cele mai mari pericole pentru Israel în acel moment, vor dispărea. Așa cum a demonstrat timpul, tocmai asta s-a întâmplat de când rabinul și-a ținut cuvântul.

Chiar mai perversă a fost prezicerea că Coreea de Nord ar amenința Israelul, deoarece Coreea de Nord nu era nici măcar considerată o  amenințare adevărată pentru orice altă țară în afară de Coreea de Sud la vremea respectivă.

Acest lucru s-a schimbat dramatic în ultimii ani. De la primul test nuclear de acum zece ani, testarea armelor din Coreea de Nord a crescut în frecvență și mărime. Cuplată cu programul său de rachete, condamnat de ONU și de țările învecinate, Coreea de Nord și-a exprimat clar intențiile și capacitățile agresive. La începutul lunii aprilie, reprezentantul Casei Albe, Nick Rivero, a fost citat spunând că Statele Unite sunt „foarte apropiate” de implicarea într-un fel de represalii față de Coreea de Nord.

În predicția sa, rabinul Nachmani a oferit o referință biblică pentru a susține afirmația că țara îndepărtată va deveni într-o bună zi o amenințare majoră. El a avertizat că „She’ol” va veni în Israel. She’ol este termenul din ebraică pentru iad, dar este scris în același mod în ebraică ca Seoul, capitala Coreei de Sud. Rabinul a citat un verset care a sugerat numele orașului îndepărtat cu tendințe nucleare.

„M-au întărâtat spre gelozie cu un dumnezeu străin; M-au provocat cu vanitățile lor; Și îi voi întărâta către un popor străin; Îi voi provoca cu o națiune ticăloasă. Căci un foc se aprinde în nările mele, și arde până la adâncurile pământului (Sheol), și mistuie pământul cu rodul lui și pune focul temeliei munților.” Deuteronom 32:22

Dov Bar Leib, un blogger care vorbește despre sfârșitul vremurilor, a explicat aparenta confuzie a Coreei de Nord cu Coreea de Sud pentru Breaking Israel News.

„Rabinul Nachmani a sugerat că focul lui Dumnezeu citat în verset este un război nuclear care va începe între Coreea de Nord și Coreea de Sud. Coreea de Nord va ataca Seoul, capitala Coreei de Sud. Aceleasi arme nucleare vor fi folosite de Iran pentru a ameninta Israelul”, a clarificat el.

„În versete, dumnezeul străin este tendința globală actuală spre ateism”, a explicat Bar Leib. „Poporul străin sunt palestinienii care nu sunt o națiune”.

Bar Leib a explicat că referința rabinului Nachmani la Coreea de Nord îșI are izvorul în Zohar, lucrarea fundamentală a misticismului evreiesc. El a citat o secțiune din Zohar (VaEira 32a), care afirmă că națiunea islamului va avea să domnească 1.300 de ani în țara lui Israel, 100 de ani pentru fiecare an până când Ishmael a fost circumcis. După acea perioadă, o națiune „de la marginea pământului” s-ar ridica împotriva Romei și ar lupta împotriva ei timp de trei luni.

„Globul nu are o margine”, a recunoscut Bar Leib.

„Dar linia internațională de schimbare a datei trece prin Coreea de Nord. Acea linie este în practică linia de divizare de pe glob, din punct de vedere tehnic reprezintă începutul și sfârșitul.”

Zohar, de care amintește Bar Leb, citează un verset din Isaia care descrie acest război catastrofic cu țara de la marginea lumii.

„Sabia lui Hashem este plină cu sânge, este unsă cu grăsime, cu sânge de miei și țapi, cu grăsimea rinichilor de berbeci; Căci Hashem face jertfă în Boțra, și un mare măcel în țara Edomului.” Isaia 34: 6

„Bozrah este un oraș șiit din Irak, controlat tehnic de Iran”, a explicat Bar Leib.

Bozrah este descris în Zohar ca aliat cu țara de la marginea lumii, care, după Bar Leib, este Coreea de Nord.

„Aceasta este sursa biblică pentru această legătură nesănătoasă și improbabilă, numită Bpzrah, dintre Iran și Coreea de Nord, descrisă ca marginea pământului. Edom, dușmanul lor comun, este Lumea Occidentală.”

O alianță între Iran și Coreea de Nord pare ilogică, deoarece cele două națiuni nu au nimic în comun, neîmpărtășind nici aceeași religie sau frontieră. Ele par a fi unite doar în ura lor pentru lumea occidentală, o comunitate care i-a determinat să coopereze în programele lor intercontinentale de rachete balistice și, probabil, și în programele lor nucleare.

„Când cei doi aliați se întâlnesc, așa cum este descris în Zohar”, a explicat Bar Leib, „acesta va fi ultimul război al lui Gog și Magog, așa cum a fost descris de rabinul Nachmani”.

Urmăriți predicția rabinului Nachmani (în ebraică cu subtitrări în limba engleză):

NOTĂ OrtodoxINFO
Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

 1. Asa vor ei sa se intample, profetiile lor sunt lucrate manual de mossad…abia asteapta sa crape 6 miliarde de oameni dupa cum isi doresc magnatii lor, apoi sa-l prezinte pe “mesia”

 2. Hristos a înviat!
  Și eu mor de râs când văd tot felul de “profeți” din ăștia! Păi mă băieți dacă voi le planificați cum să nu profețiți cu precizie despre ce se întâmplă în viitor? Coreea de nord, China, Rusia Sovietică și Hitler au fost toți aduși la forma care au fost și există prin finanțare și transfer de tehnologie de către aceeași entitate care în cartea Apocalipsei cap. XIII este apelată cu denumirea de Fiară. Citiţi vă rog „The best enemy money can buy“ de profesorul universitar Antony C. Sutton. La fel “National Suicide: Military Aid to the Soviet Union”, “Wall Street and the Bolshevik Revolution”, “Wall Street and the Rise of Hitler”, etc. Încă se mai găsesc pe internet. Free. Citiți-le până nu intervine ministerul adevărului de la google și le șterge. Numai istorie adevărată din documente oficiale.
  Așa că să fim atenți și să nu mai zicem la astfel de oameni profeți ci “planificatori”.
  Dumnezeu să ne ajute la toți!
  Mihail

 3. In introducera cartii Nesfintitii sfinti, autorul, calugara la man Piskov povestesete ca in vremea studentiei, impreuna cu alti colegi facea sedinte de spiritism. La un moment dat, au cerut spiritului sa-i spuna cine va fi urmatorul presedinte al urss. Spiritul i-a sus: Mihail Seregeevici Gorbaciov.
  Cei din jurul mesei au ramas surprinsi: nu exista nici un lider politic important la Kremlin cu numele Gorbaciov.
  Peste cateva luni au fost si mai surprinsi: Mihail Gorbaciov a devenit menbru supleant secundar prin sovietul suprem, mai apoi devenint preserinde ccpcus, urss etc.

  Prin urmare, dracii pot cunoaste planurile masoneriei, si pot specula.
  Dar nu avem o profetie in adevaratul sens al cuvantului. Arhimandritul Tihon care a trait pe viu experienta si o descrie in carte nu comenteaza in nici un fel “profetia spiritistilor”.

  Personal greu de crezut ca urzeala dracilor are o bataie atat de lunga….
  O chestie de conjunctura si de nimereala…

 4. coreea se va reunifica! vor fi 5 tari cu bombe nucleare in zona! israelul are tot interesul sa isi creeze dusmani si sa se victimizeze. Cati stiu ca coreea de nord are bomba atomica furata de la englezi de catre agenti mossad care au intermediat vanzarea.

 5. Invazia iminentǎ a Israelului
  Capitolele 38 și 39 din Iezechiel prezintǎ o profeție uimitoare despre vremurile din urmǎ, cȃnd va avea loc o invazie masivǎ a Israelului pornitǎ din nord, condusǎ de cǎtre Rusia și cǎreia i se vor alǎtura un numǎr mare de națiuni islamice, inclusiv Iranul. Aceastǎ invazie masivǎ va avea drept rezultat una dintre cele mai mari intervenții divine cunoscutǎ vreodatǎ, moment ȋn care Dumnezeu va porni la judecatǎ. Toate aceste lucruri vor avea ca rezultat schimbǎri masive la nivel mondial: politice, religioase si spirituale. Toate lucrurile s-au așezat la locul lor, gata pentru desfǎșurarea acestor evenimente, care sunt iminente!!! Dumnezeu ȋși va ȋmplini acest plan, iar noi creștinii trebuie sa fim pregǎtiți, iar dacǎ șovǎim ȋn credințǎ, vǎzȃnd puterea lui Dumnezeu și planurile Lui ȋmplinindu-se, sǎ ne ȋntǎrim in credințǎ și sǎ ne apropiem mai mult de Hristos.
  Acest rǎzboi, rǎzboiul lui Gog și Magog va pregǎti șcena pentru derularea completǎ a planului profetic al lui Dumnezeu. Fundalul și cadrul evenimentelor descrise ȋn Iezechiel 38-39 confirmǎ cǎ ele sunt gata sǎ se ȋntȃmple ȋn orice moment. Anterior acestor evenimente, ȋn Iezechiel 36 si 37 este descrisǎ revenirea evreilor ȋn țara lor, proces ce a avut loc ȋn mod progresiv ȋn ultimii 100 de ani, culminȃnd cu renașterea națiunii Israel ȋn anul 1948.
  Iezechiel 38,1-6: Fost-a cuvȃntul Domnului cǎtre mine și mi-a zis: “ Fiul omului, ȋntoarce-ți fața spre Gog din țara lui Magog, regele lui Roș, al lui Meșec și al lui Tubal; prorocește ȋmpotriva lui, și spune: Așa grǎieste Domnul Dumnezeu: Iatǎ, Eu sunt ȋmpotriva ta, Gog, rege a lui Roș al lui Meșec și al lui Tubal! Te voi prinde, voi pune zǎbale ȋn fǎlcile tale și te voi scoate pe tine și toatǎ oștirea ta, caii și toți cǎlǎreții strǎlucit ȋmbrǎcați, ceatǎ mare, cu platoșe și cu scuturi, toți ȋnarmați cu sǎbii; și cu ei voi scoate pe Perși, pe Etiopieni și pe Libieni, toți cu scuturi și coifuri; și pe Gomer cu toate oștile lui; casa lui Togarma din hotarele de la miazǎnoapte, cu toate oștirile lui, și voi mai scoate și alte multe popoare cu tine.
  Vedem aici o coaliție impresionantǎ, condusǎ de un lider numit Gog. In original, Gog ȋnseamnǎ “munte” , sau “conducǎtor puternic”. Acesta este un titlu , asemǎnǎtor cu “faraon” sau “cezar”. El este un dictator plin de putere, care va urzi un plan malefic de a invada si distruge Israelul. Pentru cine nu știe, actualul președinte al Rusiei, Vladimir Putin, este un adevǎrat luptǎtor, un practicant al artelor marțiale. El are centura neagrǎ cu 8 dani ȋn judo, centura neagrǎ cu 8 dani ȋn stilul Kyokushin și centura neagrǎ cu 9 dani la taekwondo. A vrut sǎ intre ȋn KGB de la vȃrsta de 16 ani, dar nu a fost acceptat decȃt dupǎ ce a terminat facultatea, lucrȃnd la departamentul de spionaj și contraspionaj , el avȃnd gradul de locotenent-colonel. Pe lȃngǎ faptul cǎ piloteazǎ avioane, cine știe cȃte mai știe sǎ facǎ.
  Națiunile implicate sunt descrise dupǎ vechile lor nume, dar sǎ ȋncercǎm sǎ le identificǎm dupǎ noile lor denumiri. Originea multora din invadatori se gǎsesc in lista națiunilor apǎrute dupǎ potop, ȋn Facerea cap. 10:1-5 “ Iatǎ spița neamului fiilor lui Noe: Sem, Ham și Iafet, cǎrora li s-au nǎscut fii dupǎ potop. Fii lui Iafet au fost: Gomer, Magog, Madai, Iavan, Tubal, Meseh și Tiras. Fii lui Gomer au fost: Așchenaz, Rifat și Togarma. Fii lui Iavan au fost : Elișa, Tarșiș, Chitim și Dodanim. Din aceștia s-au format multime de popoare, care s-au așezat ȋn diferite țǎri, fiecare dupǎ limba sa, dupǎ neamul sǎu și dupǎ nația sa.”
  GOG vine de la “țara lui MAGOG” și este “ domnul ROSULUI, MESECULUI și TUBALULUI” (Iezechiel 38:2,3). Acestea sunt consemnate ȋn arhivele istoriei ca fiind triburi strǎvechi ce s-au stabilit ȋn zona fostei Uniuni Sovietice și Turciei (Herodot, Josephus și Plinius). Numele Gog este un titlu oferit conducǎtorului țǎrii Magog.
  MAGOG. Istoricul roman Josephus din secolul I a spus despre “magogeni” cǎ sunt oameni pe care grecii ȋi numesc “sciți”, o civilizație feroce ce s-a stabilit la nord de Marea Neagrǎ in locul ocupat azi de Rusia, mai cu seamǎ de actualele republici islamice a fostei Uniuni Sovietice, posibil și Turcia. Acest teritoriu poate include și Afganistanul din zilele noastre.
  ROSUL. Intrucȃt ȋn limba ebraicǎ, ROSUL ȋnseamnǎ CONDUCATOR, se mai poate traduce și “prințul conducǎtor” ȋn loc de “domnul Roșului”. De asemenea, ROS poate fi identificat și cu sarmații antici, cunoscuți sub numele de Rashu, Rasapu, Ros și Rus, locuind ȋn zona Rusiei. Oricum ar fi, tot despre Rusia este vorba, care dealungul istoriei a dovedit un puternic sentiment antisemit.
  MESEC și TUBAL. Una din posibilitǎți ar fi cǎ ei au fost stabiliți in partea de sud a Rusiei, avȃnd ȋn vedere cǎ Roșul este partea de nord a Rusiei. O altǎ posibilitate ar fi cǎ MESEC se poate referi la vechii muski si musku situați ȋn Cilicia și Capadocia, ambele popoare migrȃnd mai tȃrziu spre centrul/estul Rusiei. Iar ca denumiri contemporane care descend din acestea ar fi urmǎtoarele: Roș = Rusia, Meșec = Moscova, Tubal = Tobolsk
  GOMER. Se identificǎ cu cimerienii antici, Turcia de azi.
  TOGARMA. Este Armenia anticǎ, teritoriu aflat mai cu seamǎ ȋn Turcia de azi. Deci Turcia va fi o parte semnificativǎ din aceasta coaliție.
  Identificarea Rusiei ca lider al acestei invazii este confirmatǎ intr-o mare mǎsura de faptul cǎ de trei ori este descrisǎ invazia ca pornind din pǎrțile ȋndepǎrtate ale nordului sau potrivit altor traduceri biblice “din fundul miazǎnoaptei”. Aceasta trebuie calculatǎ fațǎ de poziția Israelului. Libanul (Hezbolah) se aflǎ situat exact la nord de Israel. Intr-un cadru mai ȋndepǎrtat se aflǎ Turcia, iar ȋn altul și mai ȋndepǎrtat se aflǎ Rusia. Moscova este situatǎ exact la nord de Ierusalim. Pȃnǎ și rabinii susțin cǎ rusia va fi liderul coaliției menționate de Iezechiel.
  PERSIA. Cea mai importantǎ națiune menționatǎ a fi alǎturi de Rusia este Persia. Este una dintre cele mai ușoare identificari, deoarece ȋn anul 1935, numele oficial al Persiei s-a schimbat in IRAN. Pȃnǎ la revoluția islamicǎ, Iranul a fost pro-Israel, pro-Occident, acum ȋnsǎ se aflǎ in extrema cealaltǎ. Dorința lor acum este de a șterge de pe harta Israelul.
  ETIOPIA. Era ținutul din sudul Egiptului, numit acum Sudan, un alt stat fundamental Islamic, foarte ostil Israelului.
  PUT. Este Libia de azi, un alt stat Islamic care are o poziție anti-Israel, aflat in vestul Egiptului.
  Alǎturi de acestea vor fi și multe alte popoare, cum ar fi Siria, Fașia Gaza, Liban, Iordania, etc. Libia, Sudan și Iran formeazǎ alǎturi de Turcia un cerc ȋn jurul Israelului. Turcia acoperǎ intreg orizontul de nord, ȋn timp ce Iranul este situat la est de Israel, Sudanul la sud iar Libia la vest. Toate națiunile dinprejur vor porni ȋmpotriva Israelului, dupǎ cum zice ȋn Zaharia 13,1-3: “Prorocie. Cuvȃntul Domnului asupra lui Israel. Așa grǎiește Domnul, Care ȋntinde cerurile ca un cort, Care pune temelie pǎmȃntului și Care zidește duhul omului ȋnǎuntrul sǎu: ”
  Dupǎ cum am menționat deja, GOMERUL și TOGARMA reprezintǎ ceea ce astǎzi sunt cunoscute ca fiind ținuturile TURCIEI, o națiune majoritar musulmanǎ. Vechii cimerieni , din sec. al VII- lea panǎ in sec. I d. H. au fost situați ȋn centrul/vestul Anatoliei, Turcia de azi. Togarma, Til-garimmu, se situa ȋntre vechiul Carchemiș și Haran (sudul Turciei).
  Turcia ȋn trecut a fost un aliat al Israelului, un aliat al Occidentului, fǎcȃnd parte și din NATO. Din momentul ȋn care partidul fundamentalist Islamic a venit la putere, ȋn special dupǎ 2009, politica externǎ a Turciei s-a schimbat radical.
  Sunt cateva evenimente politice care au schimbat cursul istoriei. Unul ar fi rǎzboiul din Siria, care a creat o alianțǎ strategicǎ RUSIA-TURCIA-IRAN, obiectivul lor comun fiind ȋnfrȃngerea teroriștilor din Siria. Președinții celor trei țǎri se intȃlnesc periodic, dupǎ care ies și dau declarații comune. In momentul de fațǎ, ȋn luna octombrie 2018, toate cele trei națiuni aliate au muniție, armament, militari și baze militare in Siria, pe fondul ajutǎrii Siriei ȋn lupta ȋmpotriva teroriștilor, Siria fiind la granițǎ cu Israelul.
  Președintele SUA, Donald Trump, are un rol foarte important ȋn declanșarea rǎzboiului prin acțiunile sale. Am sǎ enumar cateva:
  -ieșirea SUA din acordul nuclear cu IRANUL, și implicit impunerea de sancțiuni economice Iranului.
  -datoritǎ arestǎrii unui pastor american ȋn Turcia, SUA au intrat ȋntr-un rǎzboi al declarațiilor și al amenințǎrilor ceea ce a dus la sancțiuni economice impuse Turciei.
  -datoritǎ anexǎrii Crimeii de cǎtre Rusia, SUA și Occidentul au impus sancțiuni economice Rusiei. Rusia mai are și alte sancțiuni economice, datorate folosirii neurotoxinei ȋn otrǎvirea unui spion rus.
  Datoritǎ sancțiunilor impuse de SUA și Occident, cele trei țǎri s-au trezit intr-o tabǎrǎ adversǎ, aliindu-se și ȋncercȃnd sǎ se ajute reciproc pentru a putea face fațǎ sancțiunilor. Si uite așa, TURCIA, care face parte din NATO, contrar regulilor interne NATO, a achizitionat sisteme militare antiaeriene S-300 din Rusia. Aceleași sisteme S-300 au fost oferite Siriei, ȋn urma unui conflict dintre aviația din Israel și cea a Rusiei, ȋn care a fost doborat un avion rusesc. La toate acestea se adaugǎ antisemitismul comun al celor trei țǎri, președintele Turciei declarȃnd cǎ Israelul este un stat terorist și cǎ ei vor lupta panǎ la eradicarea tuturor teroriștilor. Președintele Iranului nu se sfiește deloc, declarȃnd cǎ Israelul trebuie sǎ disparǎ ca națiune, țelul lor fiind construirea unor bombe atomice pentru a pune planul ȋn aplicare. Tot datoritǎ sancțiunilor impuse de SUA, Coreea de Nord este un alt stat care este in conflict cu SUA. COREEA DE NORD se presupune cǎ are deja fabricate peste 60 de bombe nucleare (unii specialiști spun cǎ ar avea doar 10 operaționale). In momentul de fațǎ s-au liniștit apele ȋn Coreea, ȋnsǎ doar la suprafațǎ, ei tragȃnd de timp doar pentru a putea produce și asambla cȃt mai multe bombe și a mǎri raza de acțiune pentru a putea lovi ȋntreg teritoriul SUA. Coreea de Nord este un aliat al Iranului și nu se știe cum ar putea ajunge bombe nucleare ȋn Iran. Vorbind de bombe nucleare, acum cȃteva zile SUA s-au retras din Tratatul Fortelor Nucleare Intermediare, tratat semnat ȋn 1987 ȋntre SUA și Rusia, ceea ce va duce iarǎși la o cursǎ a ȋnarmǎrii, iar rușii nu vor mai trebui sǎ dea nici o explicație pentru acțiunile sale.
  O altǎ acțiune a președintelui SUA a fost recunoașterea Ierusalimului ca și capitalǎ a Israelului și implicit mutarea ambasadei SUA la Ierusalim. Palestinienii și toate țǎrile arabe au fost puse pe jar, dar nu numai. Aproape toate țǎrile din ONU au ripostat vehement, ȋncercȃnd sǎ ȋmpiedice acțiunea SUA. De exemplu Turcia și-a retras oficialii de la ambasada din Israel și expulzȃndu-i pe cei israeliteni. Rǎzboiul parcǎ plutește ȋn aer, aviația Israelului face raiduri periodice in Fȃsia Gaza și ȋn Siria, bombardȃnd depozitele de armament și muniție ale Iranului. Israelul a declarat cǎ nu va permite ca Iranul sǎ dezvolte bombe nucleare. Iranul tot iese cu declarații de distrugere a Israelului și nu se știe dacǎ o acțiune a Israelului asupra Instalațiilor nucleare ale Iranului poate fi scȃnteia rǎzboiului.
  Iezechiel vorbește de o zǎbalǎ pusǎ ȋn fǎlcile Rusiei. Tot de la Iezechiel aflǎm despre ce fel de zabalǎ este vorba. Ezechiel 38,13: Seba, Dedan și negustorii Tarsisului cu toți puii de lei ai lor vor zice: “Ai venit tu oare ca sǎ faci jaf, ai adunat taberele tale ca sǎ faci pradǎ, sǎ iei argint și aur, sǎ ridici dobitoace și avere și sǎ apuci pradǎ mare?” Seba și Dedan sunt statele arabe aliate cu Occidentul, negustorii din Tars reprezintǎ Europa vesticǎ, ȋndeosebi Marea Britanie. Acestea sunt popoarele fenicienilor de la mare care faceau comerț cu vestul ȋndepǎrtat, inclusiv Spania și insulele britanice și toți puii lor de lei care sunt coloniile istorice, inclusiv SUA, Australia, Canada si altele. Idiferent de ce popoare este vorba, vedem ca scopul invaziei Rusiei este unul economic, pentru jaf. Dacǎ popoarele din jurul Israelului au un motiv religios și un puternic sentiment antisemit, cum poate Rusia, o țarǎ atat de mare sǎ jefuiascǎ o țarǎ atat de micǎ, cȃt douǎ județe din Romania? Unul dintre pilonii economiei rusești este exportul de gaze naturale. In decembrie 2010 a fost descoperit ȋn Israel zǎcǎminte uriașe de gaze naturale, pe care le-au denumit “Leviathan”, producția propriu-zisǎ urmȃnd sǎ ȋnceapǎ la sfȃrșitul lui 2019. La alt zǎcǎmȃnt de gaze naturale din Israel denumit “Tamar”, a ȋnceput producția ȋncǎ din 2013. Astfel Israelul devine un jucǎtor important pe piața de gaze naturale. Firmele Noble Energy si Delek Group conduc consorțiile care opereazǎ zǎcǎmintele de gaze naturale din Israel. In 6 decembrie 2017 a fost semnat un acord ȋntre Grecia, Cipru, Italia si Israel pentru construirea celui mai lung gazoduct din lume, de 2000 de Km. Acesta ar urma sǎ contribuie decisiv la asigurarea independenței energetice a Europei, ȋncepȃnd cu anul 2025. S-au semnat deja contracte de livrare, fiind semnat un contract istoric cu Egiptul, ȋn valoare de 15 miliarde de $ și paradoxal, este posibil sǎ se foloseascǎ un gazoduct deja construit de Mediterranean Gaz, un gazoduct care era folosit pentru a importa gaze naturale din Egipt. Aceasta este zǎbala din fǎlcile Rusiei, cu care Dumnezeu ȋl scoate pe Gog din teritoriile lui ȋnspre Israel.
  Alegerea Rusiei de a forma o coaliție de națiuni pentru a nu acționa de una singurǎ ȋi asigurǎ acesteia nu doar o cale netedǎ de a strǎbate cu armata sa teritoriile ce o despart de Israel, dȃndu-i totodatǎ oportunitatea de a-și crea o armatǎ imensǎ , ci și aerul unei justificǎri morale ȋn fața restului lumii, fiindu-le tot mai greu sǎ i se impotriveascǎ. Rusia va trebui sǎ treacǎ prin Iran și Turcia pentru a ajunge ȋn Israel. Deasemenea va trebui sǎ strǎbatǎ Libanul și Siria, situate la granița de nord a Israelului. Chiar dacǎ aceste națiuni nu sunt menționate ȋn mod direct, datoritǎ poziționǎrii lor, au toate șansele sǎ devinǎ parte din coaliție.
  In aceastǎ profeție, rostitǎ cu 2600 de ani ȋn urmǎ, Dumnezeu vorbește despre un rǎzboi ȋn care El va distruge armatele rusești și ale aliaților ei islamici atunci cȃnd aceștia vor ȋncerca sǎ invadeze Israelul. Astǎzi suntem martorii multor semne care aratǎ cǎ scena pentru acest rǎzboi este pregǎtitǎ, ȋn contextul situației politice actuale a ȋntregii lumi.
  De reținut faptul cǎ acest rǎzboi va fi ȋn vremurile de pe urmǎ. In Iezechiel 38,8 zice…”ȋn anii de pe urmǎ …” iar ȋn Iezechiel 38,16 “…aceasta va fi ȋn zilele cele de pe urmǎ …”. Deci dacǎ vom vedea acest rǎzboi desfǎșurȃndu-se, este foarte probabil ca a doua venire a lui Hristos sǎ fie aproape, unii dintre noi chiar sǎ fie pǎrtași la acest mare și mult așteptat eveniment. Acest rǎzboi va aduce foarte multe schimbǎri. Cu siguranțǎ ȋn acest rǎzboi va fi dǎrȃmatǎ moscheea lui Omar și Domul Stȃncii de pe Muntele Templului, deoarece acestea ȋmpiedicǎ reconstrucția templului din Ierusalim. Stim asta pentru cǎ Iezechiel ȋn urmatoarele capitole proroceste despre reconstrucția templului, cu date foarte exacte despre dimensiunile templului, a ȋmprejurimii templului, portul și cumpǎtarea preoților, etc.
  Acest rǎzboi va putea ȋncepe oricȃnd, poate sǎ fie pe prima paginǎ a ziarelor de maine.

  P.S.
  ((( Dupǎ pǎrerea mea, ȋn urma unor evenimente petrecute ce au legǎturǎ cu unele profeții din biblie, acest rǎzboi va ȋncepe la ȋnceputul lunii MARTIE 2021. Dar nu vǎ luați dupǎ mine cǎ eu sunt un amǎrȃt de pȃrlit, și așa am interpretat eu, dupa mintea mea ȋngustǎ.)))
  Stiți ce am constatat?, cǎ sentimentul antisemit este și ȋn rȃndul creștinilor. Acest duh este de la vrǎșmasul. Iisus Hristos a fost evreu, Maica Domnului a fost evreicǎ. Toți apostolii au fost evrei. Prima comunitate de creștini a fost de evrei, pe urmǎ a fost propovǎduitǎ evanghelia și la neamuri. Nu poți spune cǎ-L iubești pe Iisus Hristos, pe Maica Domnului, biserica, dar sǎ-i urǎști neamul din care provine! Vrǎșmasul diavol este pornit ȋmpotriva evreilor pentru cǎ planul lui Dumnezeu a ȋnceput cu evreii, de la evrei a venit Iisus Hristos și mȃntuirea oamenilor, și tot poporul evreu va fi ȋn centrul evenimentelor finale ale planului lui Dumnezeu. Chiar Dumnezeu a zis cǎ are o mȃntuire și pentru ei și uitați ce zice Dumnezeu ȋn Zaharia 12,8-10:” In ziua aceea Domnul va ȋntinde ocrotirea sa asupra celor ce locuiesc ȋn Ierusalim, ȋncȃt cel mai slab ȋntre ei sǎ fie ca David, și casa lui David sǎ fie ca ȋnsuși Dumnezeu, ca ȋngerul Domnului care merge ȋn fruntea lor. Si ȋn ziua aceea Mǎ voi sȃrgui sǎ pierd toate neamurile care vor veni impotriva Ierusalimului. Atunci voi vǎrsa peste casa lui David și peste locuitorii Ierusalimului duh de milostivire și de rugǎciune, și iși vor aținti privirile ȋnspre Mine, Cel pe Care ei L-au strǎpuns, și vor face plȃngere asupra Lui, cum se face pentru un fiu unul nǎscut, și-L vor jeli ca pe cel ȋntȃi-nǎscut.”
  Doamne ajutǎ!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button