X

MEGALITIC: Cine a putut construi asa ceva in Siberia?

Foto: http://nespat.com/nav_22.html
Imagini pentru gornaya shoria megaliths
Foto: https://www.google.ro/search?q=gornaya+shoria+megaliths&
Foto: http://nespat.com/nav_22.html
Siberia Megaliths
Foto: http://www.ancient-origins.net/news-history-archaeology/have-enormous-megaliths-been-discovered-southern-siberia-099123
Siberia Megaliths
Foto: http://www.ancient-origins.net/news-history-archaeology/have-enormous-megaliths-been-discovered-southern-siberia-099123
NOTĂ OrtodoxINFO

Daca descoperirea e reala, consideram ca n-a fost construită de extraterestrii sau de antici posesori a cine stie ce tehnologie, ci de … uriasi:

Au existat, scrie si in Biblie despre ei, dar nu sunt rezultatul imperecherii ingerilor cazuti cu oamenii. Si nici urmasii extraterestrilor …

 

Categorii
Știință - bizar
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

11 comentarii

 1. ..chestiile megalitice (de la Stonehege, Karnak, Piràmide, pan’la Nazca, Macchu Picchu,etc..) is construite de ante diluvieni. ca sunt urmasii imperecherii intre demoni si oameni nu cunosc dar cred in varianta asta („vitejii din vechime”de care pomenesc Scripturile)…oricum aveau „tehnologie” avansata pt acele vremuri..

 2. Pai inseamna ca erau uriasi si noi suntem ca chihuahua fata de ei. Sau nefiind adezivi pe vremea aia probabil se chinuiau sa construiasca din blocuri mari pt a conferi rezistenta cladirilor. Si piramidele au fost contruite similar. O roca masiva nu e mutata nici de vant nici de cutremur cred. Si era si mandria probabil, asa era moda.

 3. Si apoi cu atatea mistere sa nu cadem in inselare si sa fim pacalti cand o veni „mesia” evreilor escortat de slugile lui „extraterestrii” si atunci va explica el toate prin minciuni. De aceea cred se pastreaza asa multe mistere si se emit tot felul de teorii una mai nastrusnica decat alta.

 4. Adi, pai cred ca NU o sa cadem in inselarea cea de pe urma,ptr ca NOI (netrebnicii si pacatosii DAR NU INSELATI) cunostem pe „mesia” ovreilor cu tot cu „extraterestrii” lui..

  1. Niciodată să nu ne încredem în cunoștințele noastre că ne vor putea mântui, acesta este începutul căderii, ci doar Hristos are puterea de a ne mântui, de aceea să cerem neîncetat înțelepciune, și Duhul cel Sfânt ca să putem rezista duhovnicește pe aceste vremuri ale lui antihrist.

 5. Sunt doua posibilitati:
  1) Uriasii din vechime pomeniti in Cartea facerii,
  2) In cartea Aku aku, Thor Haierdal face investigatii in insula Pastelui asupra felului cm au fost construite si mutate statuile megalitice. Un stra-stra nepot al celor ce le-au construit – „urechile lungi” – spune ca s-a folosit puterea vrajitoreasca,
  Tribul „urechilor lungi” a fost masacrat cu exceptia unui singur om acum cateva sute de ani.

  http://www.goodreads.com/book/show/375701.Aku_Aku

 6. In mitologia si povestile noastre poarta un nume: zmei. Basmele lui Petre Ispirescu, pe care multe i le-a povestit mama sa (de origine din Transilvania), in copilarie, sunt marturii din acele vremuri stravechi.
  Interesant este ca a publicat primele basme in 1862, apoi asociatul lui vinde imprimeria, apoi in 1863 este invitat de Rosetti sa lucreze la imprimeria partidului liberal.In 1872 publica din nou o serie de basme, prefata fiind scrisa de Hasdeu.
  Toate basmele si legendele le reuneste in volumul publicat in 1882.
  Cinci ani mai tarziu, Ispirescu a murit brusc, la 57 de ani, in urma unei congestii cerebrale survenite la birou.
  Ce cred eu este ca a fost ucis, motivul fiind ca fata de cele publicate, nu cunostea mai multe „secrete” privind istoria straveche, uitata (sau daca stia, nu a vrut sa spuna), lucru care sigur i-a iritat la maxim pe purtatorii de sortulete.
  Exista multe vestigii megalitice si in tara noastra (incepand cu vestitul sfinx din Bucegi, eu nu cred ca este un simplu rezultat al eroziunii fortelor intamplatoare ale naturii), dar istoricii oficiali au alte treburi – una fiind si aceea de a inventa o alta istorie.

 7. …Aşadar, după alungarea strămoşilor Adam şi Eva din Rai, neamul omenesc s-a împărţit în două ramuri: una, aceea a răzvrătiţilor următori ai diavolului cel mare, coborîtori din răul Cain; a doua, cea a următorilor lui Dumnezeu, a căror începătură a fost dreptul Avel. Dar, murind Avel fără urmaşi, Domnul Dumnezeu dăruieşte lui Adam şi Evei un alt fiu bun, anume pe Sith: „Şi a cunoscut-o – zice Scriptura – Adam pe Eva, femeia lui; şi, zămislind, a născut fiu şi i-a pus numele «Sith», zicînd: Mi-a ridicat mie Dumnezeu altă sămînţă în locul lui Avel, pe care l-a omorît Cain. Şi lui Sith i s-a născut fiu şi i-a pus numele «Enos». Acesta a nădăjduit a chema numele Domnului Dumnezeu” (Facerea 4:26).

  Deci Sith a fost strămoşul „fiilor lui Dumnezeu”, de care se pomeneşte la Facerea 6:2, pentru care Sfîntul Ioan Hrisostomul zice aşa:

  „V-am mai spus că este obiceiul Scripturii să-i numească şi pe oameni «fii ai lui Dumnezeu». Aceştia se coborau din Sith şi din fiul lui, din Enos – «acesta a nădăjduit a chema numele Domnului Dumnezeu» – de aceea urmaşii aceluia au fost numiţi de Dumnezeiasca Scriptură «fii ai lui Dumnezeu», pentru că au mers pe urmele faptei bune a strămoşilor lor, pe cînd urmaşii lui Cain şi ai fiului acestuia au fost numiţi de Scriptură «fii ai oamenilor».”

  …Ziditorul şi Legiuitorul a toate i-a osebit de la început pe urmaşii dreptului Sith de păcătoşii urmaşi ai lui Cain şi i-a oprit să se însoţească cu aceia.

  …Pricina răzvrătirii «fiilor lui Dumnezeu» nu era alta decît însoţirea cu seminţia lui Cain cea neplăcută lui Dumnezeu. […] Căci, nu în lungă vreme după moartea dreptului Sith, seminţia lui ce era sfîntă şi dreaptă cu totul s-a răzvrătit în viaţa cea fără de lege şi spurcată, după 1200 de ani de la zidirea lumii. Zice Scriptura: «Au văzut fiii lui Dumnezeu pe fiicele oamenilor că sînt frumoase şi şi-au luat loru-şi dintr-însele femei de care şi-au ales» (Facerea 6:2). Adică seminţia lui Sith s-a amestecat cu fiicele seminţiei lui Cain, înşelîndu-se cu frumuseţea feţei fecioarelor şi a femeilor acelora. Şi au călcat porunca cea dată lor de strămoşi – de Adam, şi de Sith şi de Enos – ca adică să nu se împărtăşească seminţia cea iubitoare de Dumnezeu şi sfîntă a lui Sith cu seminţia cea lepădată de Dumnezeu a lui Cain.

  Iar după ce fiii lui Dumnezeu (seminţia lui Sith) au defăimat porunca lui Dumnezeu şi, lepădînd binecuvîntata însoţire cea legiuită în seminţia lor, au început prin prea-curvie a face fărădelege, slujind desfătărilor trupeşti întru neînfrînată aprindere trupească şi tăvălindu-se în spurcata tină a necurăţiei păcatelor – atunci şi Dumnezeu a început a-i trece cu vederea pe ei. Pentru că a zis: «Nu va petrece Duhul Meu întru oamenii aceştia, căci trup sînt» (Facerea 6:3); adică «cu totul s-au robit de desfătările păcatelor trupeşti», şi îndată le-a arătat asupra lor semnul mîniei Sale. Căci n-a binecuvîntat patul lor cel fără de lege, nedîndu-le lor să nască obişnuita roadă omenească, ci neobişnuit neam să iasă din ei. Şi aşa a slobozit la arătare mînia Sa, căci fiii ce se năşteau din ei erau ca nişte sluţi, nu cu chip cuviincios. Şi, cînd veneau la vîrsta bărbăţiei, nu erau la măsura creşterii omeneşti, ci îşi întreceau măsura cu creşterea, ca nişte copaci în dumbravă, a căror măsură a creşterii se spune că era de 18 coţi, şi de 20 şi mai mult. Iar la nărav erau mai răi decît toţi oamenii cei fără de lege, ca unii ce erau născuţi din fărădelege: ucigaşi asupritori, mînioşi, iuţi, iubitori de război şi de vărsare de sînge. Mîndri şi iubitori de stăpînire şi lacomi fiind, peste tot pămîntul îi alungau pe oameni, silindu-i, jefuindu-i şi ucigîndu-i. Iar la trupeasca poftă cît erau de neînfrînaţi şi de nelegiuitori nu este cu putinţă a da în scris, pentru că nesuferit este auzului celui cu întreagă minte, căci nu erau fărădelegi şi necurăţii pe care nu le săvîrşeau uriaşii.”

  Sursa: https://saccsiv.wordpress.com/2014/11/07/florin-stuparu-despre-fii-lui-dumnezeu-despre-fiicele-oamenilor-despre-uriasi-si-despre-antihrist/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!