X

Lista SECRETĂ a crimelor comise de Hitler a fost făcută publică. ONU l-a pus sub acuzare cu o lună înainte de moarte. SUA şi guvernul Britanic STIAU despre lagărele de exterminare ale lui HITLER, dar nu au făcut aproape nimic pentru a opri crimele în masă

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Cu o lună înainte de moartea sa, Adolf Hitler a fost pus sub acuzare de Liga Naţiunilor (ulterior războiului denumită ONU), comisia aprobând cel puţin şapte capete de acuzare diferite împotriva lui, informează Independent. co.uk.

Contrar ipotezelor care vehiculează de atâta vreme, Adolf Hitler a fost pus sub acuzare şi clasat drept criminal de război de către aliaţi, în timpul celui de-al doilea Război Mondial, chiar înainte de moartea sa.

O nouă carte, intitulată ”Drepturile Umane după Hitler”, semnată de academicianul britanic Dan Plesch, susţine că Hitler a fost înscris în prima listă cu criminali de război concepută de Comisia pentru Crime de Război, din cadrul ONU, în luna decembrie a anului 1944.

În luna precedentă, comisia – care şi-a început munca în 1943, înainte de a se stabili formal în cadrul ONU în 1945 – a stabilit că Hitler poate fi considerat responsabil pentru actele naziştilor din ţările ocupate, potrivit cărţii menţionate mai sus.

În martie 1945 – o lună înainte de moartea lui Hitler – comisia a aprobat cel puţin şapte puneri sub acuzare distincte împotriva lui pentru crime de război.

Un documentat datat în 15 decembrie 1944, prezentat comisiei de către Cehoslovacia, îl acuză pe Hitler şi alţi cinci membri ai guvernului său, inclusiv pe adjunctul său Rudolf Hess şi Heinrich Himmler, unul dintre naziştii responsabili de Holocaust, de crime – inclusiv de ”terorism şi masacre sistematice”.

Cartea lui Plesch arată, de asemenea, că Puterile Aliate cunoşteau scala Holocaustului cu doi ani şi jumătate mai devreme decât se crede în prezent.

Potrivit cărţii, documente certificate legal, transcrieri guvernamentale şi interviuri cu victimele torturilor ”dovedesc fără nicio îndoială” că Statele Unite şi guvernul Britanic ştiau despre lagărele de exterminare ale lui Hitler în primii ani ai celui de-al doilea război Mondial. 

Plesch afirmă că ambele guverne ştiau de existenţa lor, dar nu au făcut aproape nimic pentru a opri crimele în masă.

Primele condamnări pentru atrocităţile comise de nazişti au fost făcute, printr-o declaraţie comună, de către guvernele din Cehia şi Polonia, în noiembrie 1940.

În 1942, guvernul american, cel britanic şi cel sovietic şi-au condus aliaţii într-o declaraţie publică care ”a condamnat explicit exterminarea continuă a evreilor europeni impusă de Hitler”.

Potrivit cărţii, condamnarea a fost mult mai puternică decât se crede.

 “Documentele răstoarnă unul dintre cele mai importante adevăruri acceptate în ceea ce priveşte Holocaustul: în ciuda eforturilor eroice de a scăpa de Europa ocupată de nazişti, aliaţii nu au acceptat niciodată oficial realitatea Holocaustului şi, prin urmare, nu l-au condamnat niciodată până când lagărele de exterminare nu au fost eliberate, la sfârşitul războiului”, a scris Plesch.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button