X

Știu ei ceva și noi nu?! Săptămâna viitoare, între 18 și 21 aprilie, vor fi testate sirenele care anunţă situaţiile de urgenţă

de null
http://www. electronic-sirens.com/wp-content/uploads/2017/03/SEHIS_in_Bratislava_.jpg

Sirenele care anunţă situaţiile de urgenţă vor suna alternativ, în toată ţara, pe parcursul a patru zile, săptămâna viitoare, între orele 10.00 şi 15.00, în cel mai amplu exerciţiu de testare a sirenelor.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Anunţul a fost făcut de Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă, pe pagina de facebook, cu îndemnul #SHARE ca să nu fim luaţi prin surprindere.

„Săptămâna viitoare, între 18 şi 21 aprilie, începe cel mai amplu exerciţiu de testare a sirenelor care anunţă situaţiile de urgenţă. De-a lungul celor patru zile, sirenele vor suna alternativ, în Capitală şi în judeţele ţării, între orele 10-15”, anunţă DSU.

Locuitorii țării vor auzi semnalul de alarmare, compus din 5 sunete a câte 16 secunde fiecare și vor trebui să urmărească indicațiile autorităților.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Deci in Saptamana Luminata vor fi auzite urlete satanice din toate directiile: dracul da ordin acolitilor sai sa tulbure bucuria Invierii. Era de asteptat… Teroarea vine prin simturi, mai ales cind ne-am pierdut aproape total exercitiul rugaciunii.
    Dar vai si amar pentru slugile satanei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button