X

Începând cu 2018, vom plăti toate taxele ONLINE

de null
https://aos. iacpublishinglabs.com/question/aq/1400px-788px/pay-metropcs-phone-bill-online_deda5830508cdaf5.jpg?domain=cx.aos.ask.com

Secretarul de stat în Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, Harry-Ilan Laufer, spune că de la începutul anului viitor numărul taxelor fiscale şi parafiscale nu va depăşi 50, iar de la sfârşitul lui 2018 toate taxele vor fi plătite online, iar cele care nu vor putea fi achitate astfel vor fi desfiinţate.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Harry-Ilan Laufer a fost prezent, vineri, la Universitatea „Ovidius” din Constanţa, la prezentarea programului „Star-Up Nation România”. El a spus celor prezenţi că Guvernul lucrează la „departamentul debirocratizării”, urmărind să se ajungă ca la începutul anului viitor să rămână cel mult 50 de taxe.

„Un alt pilon pe care trebuie să-l construim în acest moment şi deja s-a început lucrul la acest aspect este departametul debirocratizării care se afla în cadrul Secretariatului General al Guvernului. Ce rol are el? Are rolul în primul rând să creeze în fiecare dintre ministere o direcţie pentru debirocratizare. Înţelegem foarte clar că partea birocratică a lucrurilor când ne referim la mediul de afaceri, este o problemă reală. Ca atare, după cum ştiţi, deja au fost eliminate 102 taxe nefiscale, dar dorim să mergem mai departe decât atât. În acest moment, în România există peste 100 şi ceva de taxe rămase, iar până la 1 ianuarie 2018 numărul taxelor fiscale şi parafiscale nu va depăşi 50 de taxe”, a afirmat secretarul de stat din Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat.

El a mai spus că din decembrie 2018 toate taxele vor fi plătite online, iar cele care nu vor putea fi achitate astfel vor fi eliminate.

„Toate acele documente care de foarte multe ori au un sens de a se suprapune unele cu altele vor fi comasate şi vor fi eliminate la o anumită perioadă de timp, undeva la o perioadă de trei luni. Aceste departamente din cadrul ministerelor vor trebui să raporteze către Secretariatul General al Guvernului şi să vină cu propuneri de eliminare birocratică. Şi asta este un lucru extrem de important. Mai departe, în luna decembrie a anului 2018, este un moment istoric şi important, 100 de ani de la Marea Unire, toate taxele din România vor fi plătite online, absolut toate taxele, iar cele care nu vor putea fi plătite online vor fi eliminate”, a afirmat Harry-Ilan Laufer.

El a fost prezent, împreună cu secretarul de stat de la Secretariatul General al Guvernului, Adrian Mlădinoiu, la Universitatea „Ovidius” din Constanţa, la prezentarea programului „Star-Up Nation România”. Programul se adresează persoanelor care doresc să îşi înfiinţeze o companie şi va fi lansat la data de 1 mai 2017. El îşi propune să finanţeze aproximativ 10 000 de noi afaceri cu o sumă maximă, nerambursabilă de 200 000 lei pe o perioadă de doi ani. Domeniile principale care vor fi finanţate cu prioritate sunt producţia, domeniul IT, industrii creative, dar şi servicii şi comerţ.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

11 comentarii

    1. Corect. Mai ales acum, dupa strangerea de semnaturi si intentia de a organiza referendumul pentru apararea casatoriei.
      Ca sa intelegem si noi, “imbecilii’ astia “letargici”, din coltul de lume numit Romania, ca nu suntem de capul nostru si ca suntem improscati cu fecale de JIGODIILE care se imagineaza stapanitori ai lumii, ori de cate ori incercam sa ne ridicam pe picioarele noastre si incercam sa ne racapatam DEMNITATEA.
      Si sa inteleaga si LICHELELE de la guvernare, care numesc in posturi cheie tot felul de LIFTE PAGANE (si nu ma refer la d-na Sevil Shaideh) care controleaza din spatele scenei (de teatru ieftin) parghiile de putere, ca ori isi asuma conducerea acestei tari, cu toate riscurile, ori lasa pe altii mai intelepti si mai curajosi.
      S-au lepadat de poporul asta ca niste LASI, in Parlament, cand au inceput sa se pise pe ei de frica si au oprit votul pentru convocarea referendumului.
      Rusine, DRAGNEA! Rusine, PSD!

  1. Dar cine este coalitia pentru familie? Daca voi ati ajuns sa va puneti nadejdea in niste oameni fara frica de Dumnezeu uitati rezultatele. Homosexualii vor fi recunoscuti, deoarece aceasta coalitie este ecumenista.

    1. Deci homosexualii vor fi recunoscuti findca aceasta coalitie este ecumenista! Asta chiar nu mi-ar fi trecut prin cap. Pai ce sa-i faci, daca intr-o tara 85% ortodoxa n-am fost in stare sa facem o coalitie 100% ortodoxa, ne-au luat-o altii inainte. E vina lor sau vina noastra?

  2. Stie cineva ce rost are sondajul din dreapta sus cu parintii nepomenitori?
    Ciudate actiuni se deruleaza in tara noastra.

  3. Cu ideea aceasta “taxe online” sa ni se spuna cati oameni vor fi someri si cat va costa Romania punerea acestui nou sistem in aplicare.
    Acesta e lucrul interesant,taxele eliminate vor fi incorporate in alte costuri ,vor fi someri,vom plati de la buget sute-milioane de euro pt si mai multa saracie dar fara birocratie.Ce mangaiere!!!
    Celelalte tari din jur mult mai avansate ca noi au aplicat acest nou plan?
    Nu ar fi mai bine ca Romania sa nu mai fie cobai si sa aplice un plan dupa ce toate statele UE l-au implementat si testat?
    De ce suntem noi primii la toate cobaismele?

    1. Vi se pare ca lui nenea asta ii pasa ca la anul se vor implini 100 de ani de la Marea Unire?
      Ideea e in felul urmator: romanasii sunt cam rezistenti la schimbare, prefera sa primeasca pensia in numerar prin posta etc. etc., fapt pentru care “trebuiau” fortati sa se obisnuiasca sa utilizeze cardul (de boala) si sa se acomodeze cu conectarea la internet. Mai repede, ce atat pierdere de timp…
      Daca indienilor, care sunt peste un miliard, din care cateva sute de milioane n-au nici documente de identitate, le-au retras bancnotele de 500 (aprox 30 de lei) si 1000 de rupii (aprox. 60 de lei) si n-au zis nic “pis”, de ce sa nu-i “disciplineze” si pe romanasi?

  4. Dar nu știu de ce nu zice nimeni că aceste taxe sunt legate în special, de noul buletin biometric care va conține și card bancar, ceea ce va duce la implementarea la bancomate unor servicii de plată a taxelor și impozitelor și a utilităților. Astfel că acestea vor prelua rolul pe care îl au actualele ghișee, deși vor merge în paralel cu serviciile de internet banking care deja au implantate astfel de servicii.

    Astfel impunând plata facturilor exclusiv online, vor impune de fapt accesarea buletinului biometric sau cardul bancar cu cip. Probabil că se va mai lăsa posibilitatea posesorilor de cont bancar să poată plăti la ghișeele băncilor prin ordin de plată. Însă în orice caz se lucrează în principal cu bani electronici, și nu cu bani lichizi ceea ce face ca banii lichizi să fie controlați de bănci, uneltele lui antihrist. Acum vă las pe voi să cugetați unde vor duce treburile astea.

    Doamne ajută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button