X

Atentat în această dimineață la o biserică coptă din Egipt: 21 morți și 50 răniți

de null
http://www. jpost.com/HttpHandlers/ShowImage.ashx?id=363383&w=898&h=628

Cel puţin 21 de persoane persoane au decedat şi alte 50 au fost rănite în urma unei explozii care a avut loc în Biserica Coptă Sfântul George din oraşul egiptean Tanta, informează Reuters.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Explozia a avut loc în timp ce mulţimea s-a adunat pentru a celebra sărbătoarea Floriile. Deocamdată incidentul nu a fost revendicat, iar adevărata cauză a exploziei este necunoscută.

http://www.india.com/wp-content/uploads/2016/12/Egypt-Church-Bombing-1.jpg

Incidentul are loc la câteva zile după ce un poliţist a fost ucis şi alte 15 persoane au fost rănite în oraşul Tanta, în urma exploziei unei bombe.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button