X

Românca rănită în atentatul din Londra a murit

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Tânăra Andreea Cristea a încetat din viaţă în urmă cu câteva minute.  Anunţul oficial a fost făcut de către autorităţile britanice. Andreea se afla în vacanţă în Marea Britanie alături de iubitul ei care urma să o ceară în căsătorie. Totul s-a transformat într-un coşmar. Cei doi era pe podul groazei, acolo unde a avut loc atentatul. Andreea a fost salvată atunci din apele Tamisei, dar acum a încetat din viaţă, anunţă Scotland Yard.

Andreea a petrecut doua saptamani in spital dupa ce a fost proiectata de o masina in raul Tamisa, in timpul atentatului de pe podul Westminster. Ea a murit joi, conform jurnalistilor britanici. Politia Metropolitana a confirmat ca tanara arhitecta a fost deconectata joi de la aparatele care o mai tineau in viata.

Familia Andreeei a transmis un mesaj prin care anunta ca aceasta a murit joi.

“Dupa ce s-a luptat pentru viata ei timp de 2 saptamani, indragita noastra Andreea, minunata fiica, sora, partenera, prietena dedicata si cea mai unica si iubitoare de viata persoana, a fost in mod crud si brutal scoasa din vietile noastre in cel mai cumplit mod. Va ramane mereu in amintirea noastra ca o raza de soare care va straluci pentru totdeauna in inimile noastre”, a transmis familia.

Familia a anuntat ca doreste sa doneze banii donati pentru recuperarea ei, potrivit Stirileprotv.ro.

“Familia noastra, impreuna cu Andrei, suntem recunoscatori pentru eforturile inimaginabile si dedicatia pe care am primit-o si noi si ea de catre tot personalul medical”, a mai transmis familia Andreei.

Romanca este a cincea victima atacatorului Khalid Masood, care a intrat cu masina in multime, dupa care a injunghiat mortal un politist. El a fost impuscat de fortele de securitate in fata cladirii Parlamentului britanic.

Andreea Cristea se afla la Londra intr-o excursie cu iubitul ei, Andrei Burnaz, si el ranit in atac.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button