X

Noul pol naționalist din România, format prin alianța PRU-PRM-ND

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

In data de 25 martie, la București a avut loc Congresul extraordinar al Partidului România Unită, prilej cu care a fost aleasă noua conducere a partidului. 

Astfel, președintele partidului a fost ales Andrei Piticaș, Bogdan Diaconu (fostul președinte) fiind ales președinte fondator.

Județul Cluj are reprezentant în Biroul Politic Național al PRU, în persoana fostului senator, Alexandru Cordoș, președintele organizației PRU Cluj.

Un alt fapt important hotărât în ședința de astăzi a PRU a fost formarea alianței PRU-PRM-ND, prin care s-a pus bazele noului pol naționalist din România, un pol care, dacă liderii săi își păstrează luciditatea de acum, ar putea obține între 7 și 12% la următoarele alegeri parlamentare.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. buna ziua! din articolul dvs nu reiese atitudinea dvs fata de acest partid (adica e de admirat alianta asta sau cum…?) care, am vazut intr-o stire pe net, are legatura cu Sebastian Ghita…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button