X

Amway, Herbalife și alte firme MLM (Multi Level Marketing): SECTE NEW AGE sub masca unor afaceri de succes

Invataturile Sfintilor Parinti despre inselarile contemporane | Amway, Herbalife – secte new-age sub masca unor afaceri de succes
http://www. herbalifeextravaganza.com/2015/south_africa/wp-content/themes/herbalife/images/crowd/four.jpg

Sfântul Ignatie Briancianinov:

Desfrâul cel de obște și preaîmbelșugata sporire materială ce îl va odrăsli vor fi împreună semnul sfârșitului veacului și al apropierii Înfricoșatei Judecăți a lui Hristos. Nu doar iubirea de plăceri va domni atunci! Desfrâul, în înțelesul larg al acestui cuvânt, va ajunge ”avutul” omenirii în vremurile de pe urmă ale petrecerii omenirii pe pământ. ”Că vor fi oamenii iubitori de sine, (grăiește sfântul Apostol Pavel), iubitori de argint, măreți, trufași, hulitori, de părinți neascultători, nemulțumitori, necurați, fără de dragoste, neprimitori de pace, clevetitori, neînfrânați, fără blândețe, neiubitori de bine, vânzători, obraznici, îngâmfați, iubitori de desfătări mai mult decât iubitori de Dumnezeu, având chipul bunei credințe, dar tăgăduind puterea ei”. Păcatul va ajunge la deplina sa sporire și va fi cu atât mai cumplit, stăpânirea lui va fi cu atât mai tare, cu cât obrăzarul (masca) bunei credințe va fi păstrat. Și cine va pricepe că în această bună credință înfloritoare la arătare va fi nimicit tot miezul, va fi nimicită toată puterea ei? Așa au fost nimicite ele în religia iudeilor din vremea venirii lui Hristos, lucru pe care poporul nu l-a putut nicicum pricepe, lucru pe care nu l-a putut pricepe nici măcar cărturarii, nici leviții, nici arhiereii iudeilor, care se îngâmfau cu învățătura și știința lor. Însă această cărturărie și această învățătură stăteau numai în cercetarea Legii lui Dumnezeu după slova care ucide, viața lor fiind cu totul potrivnică poruncilor lui Dumnezeu. Atare viață face credința moartă

-Sfântul Ignatie Briancianinov, Predici, Editura Sophia 2008, p 235

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Dovezi și argumente logice demonstrează că ”afaceri” precum Herbalife, Amway, Avon etc. sunt înșelătorii. Acest gen de organizații sunt conduse de neoprotestanți, în general din America. Din discuții cu mai multe persoane, aflăm cât de nocive sunt aceste tipuri de ”marketing”. Cei implicați în aceste ”afaceri” au ajuns să manipuleze și să mintă pe alții cu scopul de a câștiga ei, faimă, bani. Se vede din start că aceste două patimi sunt de la diavol și nu de la Dumnezeu. Sunt implicați chiar preoți, preotese, călugări, profesori, ingineri și din alte  categorii sociale. Herbalife vând produse de înfrumusețare, slăbire, și mai zic ei, că vând și suplimente naturale care ajută la slăbit. Ceea ce și în acest caz este cu semnul întrebării, deoarece atâta timp cât aceste produse sunt venite din afara țării, nu credem că cineva ne vrea binele, mai ales niște sectari. Dacă într-adevăr dorim, avem îndeajuns de multe plante în țara noastră cu care ne putem trata și nu trebuie să apelăm la aceste ”companii” fantomă. Amway vinde mai mult  produse stomatologice, gen pastă de dinți, produse de baie, detergenți etc., Și mai au și ei niște vitamine, despre care suștin că sunt naturale. Avon comercializează parfumuri, deodorante și produse de cosmetică care sunt în contradicție cu învățăturile Sfinților și despătimirea omului. În cazul Amway foarte multe persoane au fost păcălite cu aceste produse. Acești ”afaceriști”, fiindcă ei chiar așa se recomandă, că lucrează la afacerea secolului, au un stil de manipulare foarte subtil. Aceștia, în general, sunt angajați la diferite firme sau în sistemul  de stat, de unde racolează viitori clienti. Modul lor de racolare este interesant, deoarece se împrietenesc cu viitori clienți și în mod subtil le propun o afacere fără a da numele acesteia. Acești racolatori le vorbesc în continuu ”clienților” despre modul simplu de a câștiga mulți bani (bineînțeles că îi mint), iar aceștia din urmă cad în plasă. De ex. cei de la Amway la început te conving să cumperi de ex. pastă de dinți, pe motiv că e cea mai ieftină de pe piață, fiind total fals. După ce ”clientul” o cumpără, ”afaceristul” Amway îl sună regulat să îl intrebe dacă e cea mai bună pastă de dinți, iar clientul fiind manipulat îi răspunde ce vrea sa audă. După care ”afaceristul” Amway îi spune, clientului, că aducând noi ”clienți” are șansa să câștige bani, deși inițial îi spusese că din prima va câștiga bani. Aceasta fiind o tehnică foarte bună de manipulare.

Iată și câteva comentarii din data de 19 februarie, 2015, la articolul Video: Seminar MLM (Multi Level Marketing) – adica SPALARE PE CREIER … despre experiența unor persoane care au văzut mai îndeaproape cât de nocive pentru suflet sunt aceste secte moderne sub masca afacerilor Multi Level Marketing (MLM):

ines

Ați fost vreodată hărțuiți de firma Herbalife? Doamne, aia zici că sunt sectă, se aplaudă fiecare pt succesele lui închipuite. Au un marketing f agresiv, nu mai poți să scapi de ei, zici că sunt sectă, n-am pomenit așa ceva. Și au niște prafuri atât de scumpe. Ce părere aveți de ei?

Exacustodian

Pt. astfel de oameni e imposibilă practicarea ortodoxiei aşa cum învaţă biserica. Apartenenţa la Amway sau Herbalife şi împlinirea învăţăturii bisericii, se exclud reciproc.

Personal am făcut parte o perioadă relativ scurtă de timp din această „minunată lume aamway”.
Vă spun DIN PROPRIE EXPERIENŢĂ că seamănă izbitor cu – sau este – o sectă!
Acestea se numesc „culte comerciale”.
Au ideologie proprie, au „pastori” adică aşa zişii „speaker-i motivaţionali”, au seminarii şi material „catehetic”. Cum să-ncepi, cum să continui şi aşa mai departe până devii om de succes care să lucrezi pentru tine, independent financiar. Noul venit e ispitit de ideea banilor câştigaţi fără prea multă muncă, de atmosfera întâlnirii la care a fost chemat. Eşti întâmpinat cu zâmbete. Am auzit cu urechile mele, asistând la una din întâlniri cum „îndrumătorul” de la scenă spunea mulţimii: „Zâmbiţi-le oamenilor”. Adică rânjiţi ca perfizii pentru a vă atinge interesul. Metoda recrutării rudelor şi apropiaţilor este foarte vicleană. Bineînţeles că rude şi apropiaţi, pentru că odată ce acestora le vorbeşte o altă rudă, inspiră mai multă încredere decât dacă li s-ar adresa un străin. Şi aşa organizaţia creşte în membri.
O altă recomandare, este de a ţine (şi folosi în exclusivitate) la vedere produsele în propria casă.
Această stare de înşelare se menţine cu cărţi şi cd-uri. BWW – Brit World Wide
http://0.static.wix.com/media/733d73c3be1f00f2916253c339d523fa.wix_mp_256
Este o îndoctrinare constantă.
Oamenilor ce fac parte din Amway (şi din alte organizaţii de genu’ ăsta dar de asta vorbesc chiar în cunoştinţă de cauză) li se formează o anumită mentalitate. Ei adoptă o anumită filosofie de viaţă.
Să spună cineva aici pe blog dacă vreodată în viaţa lui a întâlnit vreun membru al Amway sau Herballife care:
– să fie un adversar categoric al paradelor homosexuale;
– să fie împotriva implementării cardurilor şi cipurilor în administraţia statului;
– să fie antiecumenişti convinşi. 

Dacă ar fi aşa cum am descris mai sus, nu ar putea intra în organizaţie, nu neapărat că nu i-ar primi cineva (deşi şi asta e posibil) dar creştinul adevărat nu are tragere de inimă spre aşa ceva. El ştie că omul trebuie să muncească cinstit şi din truda sa se întreţină. Mai ştie că şi milostenia către săraci tot din dreptul câştig se dă. Ori aici e vorba de procente, adică adaos comercial. Şi atenţie la încă un aspect: pe lângă vânzarea de minunăţii de produse, se fac bani grei din vânzarea de cărţi şi cd-uri, cărţi despre oameni de succes. Clişeu’ ăsta „oameni de succes” îmi provoacă O SCÂRBĂ INCOMENSURABILĂ.
Dacă cineva se pretinde ortodox şi spune că se şi spovedeşte şi împărtăşeşte, ori se spovedeşte la un preot ecumenist şi trădător, ori el însuşi e un superficial care vede în taine nişte ceremonii.
Propria mea îndrumătoare (ce urât îmi sună acum) mi-a spus: „Abia aştept ca toate religiile să se unească într-una…” Continuarea era parcă: „să putem face afaceri împreună sau ceva de genu’”. Deci, ei nu dau doi bani pe spiritual, se folosesc de versete biblice şi expresii religioase, numai şi numai pentru a da o faţă umană activităţii lor.
Toţi sunt proamericani, adepţi ai NATO şi UE.
Cum spuneam un creştin ortodox nu are cum să slujească şi lui Hristos şi să fie şi membru Amway pentru că nu poate sluji la doi stăpâni, şi lui Dumnezeu şi lui Mamona. Exemplu: cum poate o femeie ortodoxă să vândă rujuri sau un bărbat after-shave pt. bărbierit? Nu pretind că ortodocşii trebuie să meargă pe stradă şi să arate cu degetul la orice pas spre unu’ şi altu, însă are datoria de a nu porni de la el sminteala. Dacă se rujează cineva s-o facă pe propria piele, dacă se bărbiereşte cineva s-o facă asumându-şi păcatul. Iar dacă sminteşte, ar merita să i se lege o piatră de gât şi să fie aruncat în mare.
Un tânăr profesor de istorie, vrând să-mi spună câte ceva despre divorţul lui, mi-a spus cum a început relaţia lor să se deterioreze. Începutul poveştii a fost: „Nevastă-mea a început să frecventeze Herbal life…” I-am zis din start: „gata, m-am lămurit”.
NICI O FEMEIE, REPET NICI O FEMEIE, din Amway sau Herbalife nu va fi antifeministă, nu va accepta învăţătura ortodoxă despre supunerea femeii faţă de bărbat sau despre vestimentaţie. Ortodoxia le ruinează afacerea, numai că doctrina lor ruinează suflete. Apropo de asta, recomadăm tuturor următoarea carte.

Ţineţi minte: discuţia cu vreun reprezentant al unei afaceri de timp liber, despre succes şi prosperitate, independenţă financiară şi alte palavre, este de fapt dialogul dintre Eva şi şarpe!
Vedeţi să nu vă amăgească cineva!

În concluzie, nu vom întâlni vreun adept al acestor afaceri care să lupte cu toate relele. Păi cum să întâlnim, dacă practică unele din aceste lucruri ce intră în contradicție cu învățăturile sfinților și anume: au patima banului, caută slava deșartă, femeile doresc să arate puțintel bine, spun minciuni și încearcă prin manipulare să îi convingă și pe alții să adere la aceste ”afaceri”, adică au un comportament tipic sectar.

O altă mărturie din partea unei persoane care era începător în secta Herbalife arată că îndrumătoarea sa practica yoga, se antrena cu Anca Bucur și că este foarte obișnuit ca reprezentanții Herbalife să practice yoga, mai ales cei de la nivel înalt. Cărțile lor sunt pline de învățături new-age și exemple de yoghini practicanți. Pătrunzând mai mult în afacere și avansând, adepții acestor secte MLM se inițiează în fel de fel de cercuri de spălare pe creier, în cadrul excursiilor internaționale unde se organizează workshop-uri pompoase, apoi vor practica încântați yoga, promovându-o tuturor ca pe o știință a stării de bine. Astfel, începătorii ajung să se înscrie încă de la început într-o sectă în care sunt conduși de un fel de guru care îi spală pe creier… îi îndocctrinează și le sucește mintea după babilonul lumii acesteia, sub masca binelui… Mulți încearcă să fățărească faptul că ar fi ortodocși, țin seminarii cu învățături new-age despre dezvoltare personală, nutriție, etc. și propun și meniuri echilibrate pentru zilele de post, chiar au lansat un nou shake pe bază de soia, pentru a nu pierde vânzările…

Liudmila Susoeva – lider de top Herbalife. Foto: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2690849641017&set=a.2690806399936.2138338.1549781914&type=3&theater

Nici un duhovnic care urmează linia Sfinților Părinți nu încurajează pe cineva să facă parte din Amway, Herbalife sau alte secte de acest fel!

Foarte ciudat este că fondatorul Herbalife, Mark Reynolds Hughes, s-a sinucis în jurul vârstei de 40 de ani, asta arătând forțele demonice de care este condusă această afacere, după cum aflăm pe Wikipedia:

Mark Reynolds Hughes (Ianuarie 1, 1956 – Mai 21, 2000)

Pe 21 mai 2000, autoritățile au declarat că Mark Hughes a murit din cauza unei supradoze accidentale după amestecarea alcoolului cu un „nivel toxic” de antidepresive. Medicul legist Scott Carrier, de la oficiul municipal din Los Angeles, a declarat că după rezultatele autopsiei finale a constatat că Hughes, 44 de ani, a ingerat o combinație toxică de alcool și Doxepin, un antidepresiv ce i-a fost prescris pentru insomnie. Nivelul său de alcool în sânge a fost evaluat la 0,21.

Dacă se presupune că această afacere asigură fericirea și longevitatea, cum s-a putut întâmpla ca tocmai cel care a fondat Herbalife să sfârșească la doar 44 de ani într-o stare care trimite la o depresie puternică ? Substratul ocult din spatele Herbalife ridică semne mari de întrebare…

Mark Reynolds Hughes, fondatorul companiei Herbalife. Foto: https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/4/4d/M_R._Hughes.jpg/220px-M_R._Hughes.jpg

În general, majoritatea consumatorilor sunt mulțumiți de produsele consumate, mai ales în urma îndoctrinării intense, critica principală fiind prețul exagerat de mare. Totuși, prospectul produselor Herbalife poate fi dubios, nu se știe dacă nu cumva acele shake-uri au și substanțe care provoacă dependență sau alte efecte adverse. De asemenea, slăbitul cu ajutorul acestor shake-uri ridică anumite semne de întrebare cu privire la perturbarea metabolismului. Marea majoritate a produselor provin din China și nu se știe exact în ce condiții au fost fabricate. Nu sunt excluse nici efectele secundare. Iată câteva exemple de opinii ale unor consumatori care s-au destăinuit pe forumuri:

Postat pe: 29 Octombrie 2012, ora 15:02

Am fost și eu consumator de produse Herbalife, și pot să vă zic că au funcționat în sensul că am slăbit vreo 10 kg în 2 luni dar problema a fost că nu am mai putut să înghit acele băuturi. O perioadă poți să le bei dar după un timp nu mai poți să le suporți. Am renunțat la ele, și m-am îngrășat 5 kg în 4 luni, mâncând aproape orice. Ca și efecte adverse pentru sănătate am sesizat că aveam dureri de cap și probleme cu vederea. Mai am și acum prafurile lor dar nu mai încerc să le iau.
Din această experiență am ieșit cu un minus în bugetul familiei de aproape 12 milioane. (1200 lei noi probabil)

Postat pe: 22 Noiembrie 2012, ora 23:19

Așa e…nu toate produsele sunt chinezești, dar 99,99% sunt fabricate din materii prime provenite din China și din alțe colțuri dubioase ale lumii…

Aceste duhuri care îi poartă pe membrii afacerii Herbalife nu sunt deloc dovada unor mici greseli nevinovate, ce pot fi trecute cu vederea, ci au un substrat ocult și un duh care promovează desfrânarea. În turneele din străinătate se organizează recepții în care se fac diferite tehnici de meditație și relaxare, inspirate din practicile oculte orientale, iar marea masa de participanți se comportă ca niște roboți, aplaudând și răspunzând cu urale la fiecare manifestație și îndemn al celui care conduce întâlnirile, fiind instigați să trateze afacerea Herbalife cu aprecieri exagerate, li se induce un comportament de om manipulat și idolatru. Se comportă exact ca sectarii la conferințe: stau cu mâinile sus, cu ochii închiși, la fel ca niște practicanți de yoga.

Dacă veți căuta imagini de la evenimente Herbalife și Amway în motoarele de căutare sau dacă intrați pe paginile de facebook ale liderilor de top ai afacerilor Herbalife sau Amway, (de exemplu pe pagina unei rusoaice,  Liudmila Susoeva – cel mai probabil e evreica la origine, un indiciu ar fi fotografia de copertă), puteți observa din albumele cu fotografii că:

  • se promovează desfrâul, într-o formă mai mult sau mai puțin subtilă;
  • oamenii sunt îndoctrinați și antrenați în niște comportamente ce au legătură cu yoga, reprezentanții afacerii fiind ei însuși niște practicanți convinși de yoga.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10208008131711673&set=a.3056144893170.2145675.1549781914&type=3&theater

De asemenea, o altă chestie importantă este promovarea ecumenismului, reprezentanții se arată credincioși și evlavioși, din afacere fac parte și oameni care frecventează bisericile, alături de sectanți, toți împărtășindu-și încântarea de a face parte împreună din Herbalife, Amway, etc… Au loc tot felul de petreceri și nimeni nu își pune problema că împărtășesc un crez comun cu eretici, păgâni yoghini, fiind în același cuget cu ei, lucru care nu este plăcut lui Dumnezeu. Ei chiar așteaptă cu nerăbdare un ecumenism total, o unire a tuturor religiilor, pentru ca afacerile lor să fie mai prospere (după cum am văzut în comentariul cititorului Exacustodian). Nu vor întârzia nici reprezentanții homosexualilor, totul într-un terci mega-ecumenist…

De asemenea, în cadrul afacerilor Amway și Herbalife se promovează simboluri sau talismane specifice ocultelor. Cei care vor să se inițieze în acest fel de afaceri nici nu își dau seama că se bagă în ceva care are foarte mari legături cu ocultismul și vrăjitoria. De exemplu în afacerea Amway există treptele de smarald, rubin, diamant, simbolistica lor fiind desprinsă din religii oculte, astrologie și vrăjitorie.

Rubinul în simboluri, superstiţii şi legende

Pietre pretioase între astrologie și mit

http://s3images.coroflot.com/user_files/individual_files/279340_teEXOn7GNX2J2NILjIpC8JKEd.jpg

Cei care se implică în aceste secte nu pot fi creștini cu adevărat ci trebuie să ia aminte să se lepede de aceste așa-zise afaceri, care de fapt îi inițiază într-un fel de oculte, în spatele cărora se află elitele sau masoneria, lucru ce bate cu ușurință la ochi, prin sumele fabuloase pe care le dețin liderii din vârf…

http://www.achievemagazine.com/wp-content/uploads/2014/01/DiamondClub14-ecard2.jpg

Cei care aderă la aceste afaceri și-au facut din trup un dumnezeu și i se închină ca unui idol, având impresia ca niște hipnotizați, că sănătatea va fi veșnică și că tot ce contează este viața de pe acest pământ, să arăți bine, să îi atragi pe alții în ispită, să fii plin de slavă deșartă și să te amesteci în cercuri cu substraturi yoghine, cu idei new-age, crezând că e ceva benefic pentru „starea generală” – când de fapt, aceste idei sunt preluate din religiile drăcești orientale… Acești oameni sunt numai trup, își fac idol din acest trup stricăcios, vremelnic și supus pieirii și le este imposibil să se gândească la viața veșnică, la împlinirea poruncilor lui Hristos și la purtarea Crucii…

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

9 comentarii

  1. Mai nou aaparut si WolrdVentures, e pe exact aceeasi filiera, este MLM si la prezentari toti se comporta ca o secta, prezentari sunt in toata tara in fiecare seara si deja strange din ce in ce mai multi membrii depare te pacalesc ca te poti plimba gratis, insa nu e adevarat, te plimbi pe spatele membrilor adusi de tine…

  2. MLM au aceeasi forma de dezvoltare ca sectele, si ca schemele ponzi. Nu agati lucratoricare sa vanda altor lucratori agatati, nu primesti comision

  3. niste porcarii scheme piramidale amarate astia stiu doar sa le promita marea cu sarea la oameni ca slabesc ca nu stiu ce si uite ca nu toata lumea a slabit cu ele unele da altele nu aici vorbesc de herbalife sunt bune produsele alea doar ca stii cum este trebuie sa te tii de ele iti dai seama nu sa renunti la ele cand deja te-ai decis sa le folosesti pai da ca risti sa te ingrasi inapoi fara sa iti dai tu seama nu imi plac nici cei care lucreaza in acest domeniu sunt asa plini de optimism ce n-am vazut e bine sa fie optimisti ca sunt oameni realizati nu-i asa au familii copii acasa masina casa loc de munca pai da nu au de ce sa se planga unde mai pui ca sunt si milionari problema este ca prea mult optimism deranjeaza e bine sa fii si negativist dar si pesimist de ce nu la urma urmei ca asa optimist e toata lumea si mai este un lucru care ma deranjeaza irita supara acela ca daca slabesti la herbalife ai dreptul sa atragi si alte persoane ca sa ajungi membru ambasador consultant antrenor sau mai stiu eu ce si te mai obliga sa iei masa cu ei la clubul de nutritie cum ca castigi la tombola mda cai verzi pe pereti

    1. Cel mai penibil articol citit EVER EVER!
      Bună tuturor
      1- minți și dezinformezi cu nerușinare
      2- de ce te crezi mai deștept decât acei ingineri , medici,preoți, mămici s.a.m.d? Nu îți ridică semne de întrebare de ce tot mai mulți aleg MLM-UL?
      3- Nu oricine are succes in MLM cum nu toți au succes in cariera ce o aleg, diferenta o face omul prin gândire și acțiune, prin bune intenții sau rele cum par cele din acest articol!
      Eu imi asum acest comentariu și îți zic de ce.
      Sunt mamă a doua fetite, cea mică cu probleme mari de sănătate!
      Am ales să consum Life Care, acele suplimente in care vad ca nu crezi(Esti liber sa consumi ce vrei dar nu ai dreptul sa JUDECI) ,si pentru ca am avut MEGA rezultate, am ales să fac o afacere din asta, află că la un an jumate distanță, copilul meu are doar 4 si nu 5 intervenții chirurgicale, află că de la mila prietenilor am ajuns să facturez câteva mii de euro lunar și toate astea pentru că produsul place si nu păcălesc pe nimeni!
      Ca nu ai capacitatea de a vedea banul ca ceva necesar și nu ca ceva murdar,e strict problema TA dar de aici până la a jigni atâția oameni e cale lungă!
      Rămân recunoscătoare Universului si companie Life Care pentru tot ce mi se întâmplă și DA, viitorul e in ONLINE și afacerile MARI fără multe investitii se fac in sistem pe mai multe niveluri si este doar pentru cei ce nu au lene mentală si iubesc munca cu omul!
      PS: stai linistit că tot ce cumperi e schimb de servicii și indifent ca stii sau nu, cineva castiga de pe achiziția ta indifent unde are loc aceasta!
      PS2: Uiți de Karma dar ea nu o să uite de acțiunile tale, vine când nu te astepti ??‍♀️
      Multa sanatate si fericire tuturor!

  4. am citit articolul si am simtit sa fac precizarea: sistemul MLM, industria network marketing nu trebuie asimilata cu caracterul oamenilor care le folosesc pentru a vinde produse/serivicii. Eu am infiintat firma PHIVITA GLOBAL in urma cu 2 luni si ne propunem sa oferim oamenilor preocupati de stil de viata echilibrat produse pentru o calitate mai bune a apei / aerului / luminii in contextul in care apa de robinet / aerul din interiorul caminelor / lumina artificiala nu este asa cum Creatorul a intentionat.

  5. Raspuns pt dl. Ciobanu
    Extinderea domeniului de activități piramidale
    Este o confuzie des întâlnită, între schemele Ponzi (ilegale) si activitatea MLM (vânzarea de produse sau servicii in sistem MLM, reglementată legal), datorată sistemului de recomandare asemănător. În primul caz este vorba de un sistem de recrutare a unor plătitori(investitori) a cărui funcționare depinde de intrarea in sistem a unor sume din ce în ce mai mari. În cazul MLM-urilor, este vorba de un marketing de recomandare prin care, pe o structură asemanatoare, se vând produse sau servicii, sumele rezultate distribuindu-se după un algoritm propriu fiecărei firme in parte. Spre deosebire de primul caz, în cazul MLM-urilor există un sistem comercial real. Sunt cunoscute firme MLM care functionează de decenii cu succes.

  6. MLM nu are legatura cu religia si credinta fiiecarui om in parte. Daca voi ati vazut asa ceva atunci cu adevart vorbim de cu totul altceva si probabil aveti dreptate. Eu sunt ortodox si fac donatii din aceste mici castiguri si nu vreau sa ma laud aici. Biserica Ortodopxa e sufletul acestui neam Romanesc, insa nu judecati prea aspru neamurile acestei lumi si rugati-va sa aflati adevarul inainte de a ,,ucide”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button