X

MĂRTURISITOARE: Eleva IULIANA CHIPERI a primit aviz de EXMATRICULARE

de null
Chiperi Iuliana ;i pr. Viorel Laiu
Foto: https://semmnt. ro/olimpiade-si-concursuri/

Copiii si pietrele vor ajunge sa vorbeasca pentru ca “vedetele” si-au vandut sufletul dracilor si tac. Copiii si pietrele vor lua locul “vedetelor” ce au intors armele si ii ataca draceste pe fostii camarazi ramasi pe frontul razboiului anti ecumenist.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Conducerea Seminarului Teologic “Veniamin Costachi” din Targu Neamt i-a dat aviz de exmatriculare elevei Chiperi Iuliana-Camelia  pentru faptul ca refuza sa participe la slujbele ecumeniste unde sunt pomeniti Ierarhii tradarii Ortodoxiei in Creta.

Chemata de conducerea Seminarului a marturisit curajos, pastrandu-si pozitia Ortodoxa, decisa fiind sa infrunte orice prigoana.

Vom reveni cu amanunte.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

10 comentarii

 1. Avem o muceniță. Iuliana, îngerii te-au scris în cartea vieții.. Dumnezeu este cu tine, așa că nu ai de ce te teme. Nu ai pierdut nimic. Dumnezeu să te ocrotească.

 2. Gândindu-mă la câti așa-ziși preoți, teologi ar fi putut mărturisi Dreapta Credință ia-tă că Domnul nu a fost cu ei, pentru că nu au fost într-adevăr ai Lui, nefăcând cele rânduite lor, adică să învețe poporul despre toate câte ne-au arătat Sf. Părinți despre aceste vremuri, și aici mă gândesc și la câți dintr-aceștia s-au lepădat de El în perioada comunistă.

  Priviți însă fraților cât de pierzător este pântecele… Căci de ce nu pot aceștia mărturisi? Că ei știu că dacă vor mărturisi, vor fi îndată prigoniți, și le va fi greu. Ia-tă pierzarea, eu mă cutremur! Pentru ca să-i fie bine acestui sac păgânesc o perioadă scurtă de timp, căci ce sunt 20-30 de ani pe lângă veșnicie, sunt gata să vândă și pe mama lor, Biserica. De parcă nu a fericit Mântuitorul pe cei prigoniți… Mă întreb serios dacă aceștia chiar cred ceea ce zice Hristos în Sfânta Evanghelie, pe care o citesc în fața credincioșilor în fiecare Duminică…

  Deci dacă aceștia vor tăcea, zis-a Domnul: “Zic vouă: Dacă aceștia vor tăcea, pietrele vor striga.” (Luca 19, 40), și în altă parte David proorocea despre Dânsul “Din gura pruncilor şi a celor ce sug ai săvârşit laudă, pentru vrăjmaşii Tăi, ca să amuţeşti pe vrăjmaş şi pe răzbunător.” și iată că Domnul prin prunci ne vorbește și nu prin gura înțelepților, arătând încă o dată lumii că: “Dumnezeu Şi-a ales pe cele nebune ale lumii, ca să ruşineze pe cei înţelepţi; Dumnezeu Şi-a ales pe cele slabe ale lumii, ca să le ruşineze pe cele tari;
  Dumnezeu Şi-a ales pe cele de neam jos ale lumii, pe cele nebăgate în seamă, pe cele ce nu sunt, ca să nimicească pe cele ce sunt,” (I Cor. 1, 27)

  Această soră vrednică este, că a renunțat la înțelepciunea cea din afară pentru cea din lăuntru, la cele putrede pentru cele strălucite, și de va mărturisi astfel până la sfârșit, cunună și slavă veșnică va dobândi de la Unul Dumnezeu.

 3. Bravo Iuliana ! Ești un model … te apreciez foarte mult , as vrea sa am și eu curajul tău…

 4. Niste rapeni si jeguri de eretici ce formeaza in seminariile lor numai teologi de 2 bani, multi dintre ei termina facultatea de teologie si nu stiu nici rugaciunile incepatoare, is total nepregatiti dar sunt hirotoniti si asta arata ca si ei dar si cei ce ii hirotonesc nu fac 2 bani dpdv ortodox, au traire ortodoxa zero. Nu e de mirare ca sustin o multime de aberatii contrare Scripturii. Scriptura zice sa te feresti de aluatul fariseilor si ei stau la mese cu ereticii si nu numai isi pupa mainile, etc. Sunt multi care isi zic antiecumenisti dar isi sustin ierarhii ecumenisti si ii ajuta la eradicare oricarui antiecumenist care are indrazneala sa isi marturiseasca pozitia ortodoxa in aceasta lume de rahat plina de preadesfranati si necredinciosi. Cred ca am ajuns in pragul momentului in care Dumnezeu o sa dezlantuie iadul peste lume. Dar putregaiul era din abundenta in Biserica doar ca acum a iesit la suprafata. Idioti. Se cred destepti toti acesti eretici-ecumenisti dar sunt nebuni in toata regula, vicleni, mincinosi, aroganti, mandri, nesimtiti, cruzi, rai, dusmanosi, cinici si iar, vicleni, vicleni, vicleni. Diavolul este tatal miciunii, viclean care a cazut din mandrie iar preotimea de azi are toate aceste calitati dar isi spun cu emfaza ortodocsi si invatati. Doamne fereste si apara pe cei sinceri si lipsiti de rautate.

 5. Doamne ajuta! Se mai stie ceva de aceasta eleva marturisitoare? Ce duhovnic are sau a ramas pe linia nepomenitorilor echilibrati cum sunt de exemplu semnatarii proiectului de rezolutie?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre nu sunt suficiente. Vă mulțumim! DONAȚIE