X

Telefoanele mobile pot fi activate si interceptate chiar dacă sunt închise și nu au baterie în ele. Informația BOMBĂ dată de SIE pe care nici un serviciu de informații din lume NU o recunoaște

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Serviciul Român de Informații Externe (SIE) a convocat la o întrunire informală patru blogări pentru a-și promova campania de recrutare de personal.  Dincolo de poveștile cu spionii patrioți, SIE dă o informație bombă pe care blogării au difuzat-o în online. O informație care până acum nu a fost recunoscută oficial de nici un serviciu de informații din lume.

Telefoanele mobile pot fi activate și dacă sunt închise și dacă nu au baterie în ele. Orice telefon ai folosi și orice sistem de securitate, dacă cineva dorește să afle ce vorbești la telefon sau cu telefonul în buzunar, va afla fără niciun fel de problemă, este informația transmisă de exemplu de blogul Cetin.

Informația scăpată (?) de cei doi oficiali SIE (nenumiți în prezentare) de cei patru blogări nu are nici o legătură cu campania de promovare a angajărilor în spionajul extern.

Faptul că telefoanele mobile pot fi interceptate chiar dacă terminalul e închis sau scoasă bateria circulă de mult timp în teoriile conspirației difuzate în diverse medii. Informația a apărut și în mandatul de interceptare al fiicei fostului președinte, Ioana Băsescu, dar însuși Traian Băsescu a spus că nu știe la ce se referă.

NICIODATĂ însă un oficial dintr-un serviciu de informații nu a CONFIRMAT public acest mod de interceptare al telefoanelor. 

Doi oficiali- șefi în SIE- deoarece ne îndoim că doi caporali au fost trimiși la întâlnireA OFICIALĂ  cu blogării transmit această informație CHEIE cu scopul de a ajunge la opinia publică.

SIE nu are tehnică de interceptare în plan intern.

Care e de fapt mesajul transmis de SIE?

Cine poate asculta telefoanele din România?

SRI și, mai recent, serviciul de interceptări din cadrul DNA creat după decizia CCR.

Se vorbește de ceva timp de un război  între SRI și SIE. Și între SIE și DNA, De oameni de afaceri cu relații în SIE legați de DNA la ordinul unor șefi din SRI se mai vorbește foarte mult pe la colțuri. Fostul șef al spionajului extern, Mihai Răzvan Ungureanu, se bănuiește că a demisionat tocmai din aceste motive.

Practic SIE transmite un avertisment public în privința utilizării telefoanelor mobile și a interceptării acestora de un serviciu de informații care potrivit surselor de presă îi este adversar declarat.

Un nou episod al războiului SRI-SIE.

Să vedem mutarea din partea cealealtă…

 

 

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. din partea lor ca au recunoscut. se stia de mult. orice conductor e incarcat cu energie din mediu, daca are antena poate fi activat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button