X

Păpușarii se folosesc de cele sfinte pentru a promova minciunile mass-media cu astronauți: Icoana Sfântului Luca, ocrotitorul Crimeei, urmează să fie trimisă la „Stația Spațială Internațională”

de null
http://images.chesscomfiles.com/uploads/images_users/tiny_mce/araski_/phpR7h5Cp.jpeg

Moscova, 16 martie, Interfax – Episcopul Sava de Voskresensk a consacrat o icoană a Sfântului Luca (Voino-Yasenetsky), Arhiepiscopul Crimeei, care va fi ltrimisă la Stația Spațială Internațională.

Ierarhul a declarat la ceremonie că icoana va merge pe orbită și „va zbura în jurul Pământului nostru, binecuvântând întregul univers în care trăim” a raportat agenția de presă a Eparhiei orașului Moscova.

Transportul sfintei icoane la Stația Spațială va deveni posibil datorită directorului executiv al Roskosmos pentru programele spațiale cu echipaj astronautic, Serghei Krikalyov, care a zburat în jurul Pământului de peste o mie de ori cu icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului de la Valaam, la bordul Soyuz TMA -6 în 2005.

Icoana a fost pictată de către elevi ai atelierului de icoane al Universității Regionale de Stat din Moscova. După întoarcerea din spațiu va fi păstrată în Biserica Sf. Nicolae de la Mănăstirea Novospassky din Moscova.

NOTĂ OrtodoxINFO
Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Geocentrism
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

5 comentarii

 1. Admin, toate planetele se mișcă, nu există una fixă în univers. Depinde de noi, de ce punct/planetă de referință alegem. Dacă alegem pământul ca sistem de referință, atunci celelalte planete se mișcă în jurul nostru. E o simplă problema de geometrie.

 2. Unul

  Pamant NU este o planeta!
  Daca alegem Marte spre exemplu, ca „sistem de referinta”, inseamna ca noi ne „invartim” in jurul lui Marte?
  Nu, nu este o simpla geometrie!!!
  Punctul fix de referinta, Pamantul, NU este „alegerea” noastra ci a Lui Dumnezeu, Creatorul intregii lumi vazute, dar si nevazute.

 3. Nicoleta, multumesc pt aprecieri!
  Nu vreau sa imi bat joc de propriul nume; era in „original” ne-bilbiit, dar fusese „luat” de altcineva. Am crezut ca e doar provizoriu, dar a ramas asa…

 4. Dragilor nu este nici un fel de manipulare și nici papușari nu-și fac jocul pe cosmodrumul din Rusia.

  Ci doar Tink Tank-urile din România ne îndreptă privirile de la ce este sincer și adevărat.

  Citiți un intreviu cu pesoanele pe care noi le-am cunscut.

  Au fost cu sfinte moaște în cosmos și se vor mai duce.

  Au loc foarte multe convertiri la ortodcsi: americani si japonezi, pe cosmodfromul din Rusia.

  Sfinții chiar fac minuni și in COSMOS.

  Până și praful cosmic este sfințit acum.

  Deci curaj.

  Hrisotos a Înviat!

  Vinovat este Pr. Iov Talaț

  DUHOVNICUL COSMONAUŢILOR RUŞI. Experiență cutremurătoare pe cosmodromul din Rusia

  https://graiulortodox.wordpress.com/duhovnicul-cosmonautilor-rusi-experienta-cutremuratoare-pe-cosmodromul-din-rusia/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.