X

Păpușarii se folosesc de cele sfinte pentru a promova minciunile mass-media cu astronauți: Icoana Sfântului Luca, ocrotitorul Crimeei, urmează să fie trimisă la „Stația Spațială Internațională”

http://images.chesscomfiles.com/uploads/images_users/tiny_mce/araski_/phpR7h5Cp.jpeg

Moscova, 16 martie, Interfax – Episcopul Sava de Voskresensk a consacrat o icoană a Sfântului Luca (Voino-Yasenetsky), Arhiepiscopul Crimeei, care va fi ltrimisă la Stația Spațială Internațională.

Ierarhul a declarat la ceremonie că icoana va merge pe orbită și „va zbura în jurul Pământului nostru, binecuvântând întregul univers în care trăim” a raportat agenția de presă a Eparhiei orașului Moscova.

Transportul sfintei icoane la Stația Spațială va deveni posibil datorită directorului executiv al Roskosmos pentru programele spațiale cu echipaj astronautic, Serghei Krikalyov, care a zburat în jurul Pământului de peste o mie de ori cu icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului de la Valaam, la bordul Soyuz TMA -6 în 2005.

Icoana a fost pictată de către elevi ai atelierului de icoane al Universității Regionale de Stat din Moscova. După întoarcerea din spațiu va fi păstrată în Biserica Sf. Nicolae de la Mănăstirea Novospassky din Moscova.

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Geocentrism
cuvinte cheie
NOTĂ OrtodoxINFO

Articole asemănătoare

6 comentarii

 1. Admin, toate planetele se mișcă, nu există una fixă în univers. Depinde de noi, de ce punct/planetă de referință alegem. Dacă alegem pământul ca sistem de referință, atunci celelalte planete se mișcă în jurul nostru. E o simplă problema de geometrie.

 2. Unul

  Pamant NU este o planeta!
  Daca alegem Marte spre exemplu, ca „sistem de referinta”, inseamna ca noi ne „invartim” in jurul lui Marte?
  Nu, nu este o simpla geometrie!!!
  Punctul fix de referinta, Pamantul, NU este „alegerea” noastra ci a Lui Dumnezeu, Creatorul intregii lumi vazute, dar si nevazute.

 3. Nicoleta, multumesc pt aprecieri!
  Nu vreau sa imi bat joc de propriul nume; era in „original” ne-bilbiit, dar fusese „luat” de altcineva. Am crezut ca e doar provizoriu, dar a ramas asa…

 4. Dragilor nu este nici un fel de manipulare și nici papușari nu-și fac jocul pe cosmodrumul din Rusia.

  Ci doar Tink Tank-urile din România ne îndreptă privirile de la ce este sincer și adevărat.

  Citiți un intreviu cu pesoanele pe care noi le-am cunscut.

  Au fost cu sfinte moaște în cosmos și se vor mai duce.

  Au loc foarte multe convertiri la ortodcsi: americani si japonezi, pe cosmodfromul din Rusia.

  Sfinții chiar fac minuni și in COSMOS.

  Până și praful cosmic este sfințit acum.

  Deci curaj.

  Hrisotos a Înviat!

  Vinovat este Pr. Iov Talaț

  DUHOVNICUL COSMONAUŢILOR RUŞI. Experiență cutremurătoare pe cosmodromul din Rusia

  https://graiulortodox.wordpress.com/duhovnicul-cosmonautilor-rusi-experienta-cutremuratoare-pe-cosmodromul-din-rusia/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.