X

Inca o PROFETIE implinita? Parintele Elpidie: “Vor încerca să aleagă un alt papă” / Si stirea: “Mai multi cardinali vor sa-l rastoarne pe Papa Francisc”

de null
Foto: http://www.revelacaofinal.com/2015/09/agenda-2030-com-ajuda-do-papa-francisco-onu-pretende-inaugurar-uma-nova-ordem-mundial-socialista.html

Cardinalii vor să-l concedieze pe papa Francisc, informeaza OrtodoxInfo, citand Evenimentul Zilei.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Motivul ne intereseaza mai putin in contextul acestui articol. De interes pare a fi implinirea profetiei parintelui Elpidie:

“Să nu credeţi însă, că Vaticanul va avea vremuri uşoare, dimpotrivă, va avea parte de multe tulburări. Vor încerca să aleagă un alt papă. Va fi format un antipapa. Va fi un papă, un antipapa şi un antipapa secund.”

Cititi va rog mai multe la:

PROFETIA PARINTELUI ELPIDIE: „Voi, cei mici, îl veţi vedea pe ANTIHRIST”. Despre noul papa – profetul mincinos, razboi, foamete, ELITE, cipuri

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

2 comentarii

  1. Corect este sa precizati si sursele de pe care preluati articolele. Acest articol a fost preluat de pe culturavietii, publicat ieri. Altminteri este ca si cum va insusiti 100% ceea ce nu va apartine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button