X

Se împlinește PROFEȚIA? Când îl vor ÎNGROPA pe LENIN, va veni ANTIHRISTUL

de null
Greatest Soviet relic Mausoleum of Vladimir Lenin
Foto: http://soviet-art.ru/greatest-soviet-relic-mausoleum-of-vladimir-lenin/

Deputatul Dumei de Stat a Federației Ruse, Ivan Suharev, a adresat o interpelare președintelui Consiliului Federației, Valentina Matvienko, în care solicită examinarea chestiunii privind demontarea complexului funerar din Piața Roșie, unde este păstrat trupul lui Vladimir Lenin.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Deputatul rus Suharev este de părere că în acest an, când se împlinesc 100 de ani de la Revoluția din octombrie, e momentul potrivit să fie pus punctul în polemicile despre înhumarea lui Lenin.

„Lovitura de stat bolșevică a fost, în esență, o crimă împotriva statului. Acum locuim într-o cu totul altfel de țară, dar simbolurile, morții, continuă să se afle în centrul capitalei. Trebuie să punem odată și pentru totdeauna punctul în acest dosar și “să-i împăcăm pe cei roșii cu cei albi, înhumându-i pe conducătorii bolșevici cu ritualuri ortodoxe. Cu atât mai mult cu cât Biserica și-a expus poziția în legătură cu asta”, a declarat Suharev, citat de RT.

Recent, Biserica Ortodoxă Rusă a cerut să fie scos cadavrul lui Vladimir Lenin din Piața Roșie. Reprezentanți Bisericii Ortodoxe Ruse susțin că orașele, regiunile și străzile trebuie să-și recapete denumirile istorice de care au fost lipsite.

Greatest Soviet relic Mausoleum of Vladimir Lenin
Foto: http://soviet-art.ru/greatest-soviet-relic-mausoleum-of-vladimir-lenin/
NOTĂ OrtodoxINFO

Vizionati va rog:

E vorba despre Nicolae Rogozin (12 decembrie 1898 – 16 decembrie 1981) care a trăit în Rusia.

La minutul 1:04:47:
– Părintele spunea, că va veni un timp, când nu va fi voie să mergi la biserici pentru că va fi o stea pe prescuri şi steaua va fi în loc de cruce. Adică vor modifica ştampila pe prescuri. Da. (este vorba despre ştampila care imprimă pe precurile folosite pentru Sfânta Împărtăşanie/Euharistie – ştampila se numeşte pristolnic sau pistornic.

– Va puteţi aminti ce spunea părintele despre steaua cu cinci colţuri?

– Părintele spunea despre steaua cu cinci colţuri, că acum o refuzăm pe această stea pentru că reprezintă steaua lui Lenin, duşmanul însă va face în aşa fel, încât înainte de sfârşit o va face cu şase colţuri, va apela la o şiretenie, şi oamenii vor spune, că este foarte bine, să se înlăture steaua cu cinci colţuri şi să o acceptăm pe aceasta. Şi această stea va fi asemeni stelei lui Antihrist.

– Dar despre Lenin ce spunea?

– Părintele spunea că Lenin este asemeni înaintemergătorului lui Antihrist. Dar spunea ca trebuie înmormantat. Va veni timpul şi îl vor înmormânta. Şi în momentul în care îl vor înmormânta în pământ, va veni Antihristul. Părintele spunea că atâta timp cât Antihristul nu s-a maturizat, Lenin va fi pe pământ. Şi în momentul în care îl vor înmormânta pe Lenin, atunci va apărea Antihristul. Spunea despre Antihrist că clericii cu toţii îl vor primi şi apoi nu va mai fi voie sa mergem la biserică, în momentul în care va fi Antihristul şi ne atenţiona, să avem grijă, ca să nu mergem la antihrist în biserică. Spunea că acolo, în biserică, vor fi icoanele lui Antihrist. Părintele spunea că aceasta se va petrece în vremea lui Antihrist că în biserică, in locul icoanelor vor fi portretele lui Antihrist şi atunci deja nu vom mai avea ce face la biserică.

Despre stea, sa ne amintim si de vedenia Sfantului Ioan de Kronstadt:

VEDENIA ÎNFRICOSĂTOARE a Sfântului IOAN de KRONSTADT despre ANTIHRIST, căderea în erezii, semnul fiarei, sfârșitul lumii…

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

  1. Admin, de ce nu ne spui nimic de camerele video care bantuie Biserica Ortodoxa? Aproape toate Sfintele Lacasuri au aceste unelte diavolesti de urmarire audio si video.

    1. Sunt hoti fara frica de Dumnezeu, care fura din biserica diverse obiecte. De aceea sunt necesare camerele de supraveghere. Unei doamne i s-a furat geanta in timpul slujbei. De aceea este nevoie de supraveghere. Din pascate…

  2. Nicoleta,

    Dacă ai aplica învăţătura Sf. Apostoli şi a Sf. Părinţi să fugi de erezie şi să nu ai nici o părtăşie cu ea, cred că nu te-ar mai interesa că în bisericile stăpânite de eretici (căci pomenirea ierarhului eretic înseamnă comuniune cu erezia) sunt camere de luat vederi. Cine se îngrădeşte de erezie nu cred că are de-a face cu problema asta.

    1. Mirela, sper să citești acest mesaj. M-am îngrădit de erezie și am scăpat de stresul prezenței camerelor video.Am plecat de acolo cu inima plină de durere pt toți cei rămași – gloată oarbă și surdă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button