X

Filmul ARRIVAL (2016) – despre cum EXTRATERESTRII buni determina OMENIREA SA SE UNEASCA

de null

Related image

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Trailer:

Acelasi Denis Villeneuve a regizat si filmul Prisoners:

Semnificatia oculta a filmului “PRISONERS”

Povestea in rezumat:

Extraterestrii, un soi de mari caracatite cu sapte brate, aterizeaza pe diverse zone ale Pamantului in 12 “scoici” uriase si intra in contact cu autoritatile respectivelor state, intre care si SUA, China si Rusia. 

Doar ca nu se prea inteleg unii cu altii. Echipa americana o coopteaza pe lingvista experta Louise Banks, care reuseste dupa multa truda si peripetii, filmul tine aproape doua ore, sa le priceapa scrierea. Treaba esentiala, caci asta va salva omenirea, unind-o. De fapt asta si doreau extraterestrii …

Ideea scenariului e ca in functie de cum scrii, asa si gandesti. Asa ca descifrarea scrierii heptapozilor le va fi esentiala oamenilor pentru a se uni si a fi toata umanitatea doar o iubire si o pace. Ba mai mult, schimbarea asta a gandirii prin scrierea extraterestra, va permite oamenilor sa vada si in viitor.

Louise Banks se va dovedi spre final ca a fost un soi de aleasa. Dupa o ultima discutie cu heptapozii ea rezolve o situatie critica in ultimul moment, contactandu-l pe seful armatei chineze, tocmai la fix inaintea unui dezastru armat.

Si totul se termina cu happy end.

Daca pana acum ni se ofereau filme in care omenirea se unea ca sa-i poata invinge pe extraterestrii invadatori, iata deci acum un film despre niste extraterestrii ce se straduie sa ajute omenirea unind-o.

Cititi va rog si:

EXTRATERESTRII le sunt esentiali PAPUSARILOR pentru instaurarea GUVERNULUI MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Filmul se numește ARRIVAL adică pe românește VENIREA – unor extratereștrii în douăsprezece ‘nave’ pe care oamenii le numesc în engleză ‘the shell’, pe românește ‘cochilii’ sau ‘coji’. Așadar ‘navele extratereștrilor’ se dorește a fi comparate mai degrabă cu ‘semințe’ decât cu ‘scoici’. Douăsprezece ‘semințe’ extraterestre ale ‘unirii omenirii’ și a ‘păcii mondiale’, care nu au luat contactul cu solul sau cu apa pentru a ‘fertiliza’, ‘navele’ nu au aterizat sau amerizat, scopul lor fiind acela de a transmite omenirii că nu există decât două căi de a obține ‘unirea omenirii’ și ‘pacea mondială’ – prin ‘cuvânt’ sau prin ‘război’.

  2. Filmul se numește ARRIVAL adică pe românește VENIREA – unor extratereștri în douăsprezece ‘nave’ pe care oamenii le numesc în engleză ‘the shell’, pe românește ‘cochilii’ sau ‘coji’. Așadar ‘navele extratereștrilor’ se dorește a fi comparate mai degrabă cu ‘semințe’ decât cu ‘scoici’. Douăsprezece ‘semințe’ extraterestre ale ‘unirii omenirii’ și a ‘păcii mondiale’, care nu au luat contactul cu solul sau cu apa pentru a ‘fertiliza’, ‘navele’ nu au aterizat sau amerizat, scopul lor fiind acela de a transmite omenirii că nu există decât două căi de a obține ‘unirea omenirii’ și ‘pacea mondială’ – prin ‘cuvânt’ sau prin ‘război’.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button