X

Măsură premergătoare implantării cipurilor: pacienții Spitalului de Urgență Constanța vor purta cod de bare la mână

de null
https://saccsiv.wordpress.com/2014/12/03/iata-patentul-lui-thomas-w-heeter-cod-de-bare-pe-corpul-uman-pentru-identificarea-persoanei-in-timpul-tranzactiilor-electronice-de-vanzare-cumparare/

După ce, în urmă cu trei zile, medicii au declarat decesul unui pacient, deşi acesta trăia, acum s-a luat decizia ca bolnavii care sunt în stare gravă să primească o banderolă din plastic, pe care o vor purta pe întreaga perioadă a spitalizării. Măsura introducerii brăţării pentru pacienţii care sunt pe moarte vine ca urmare a confuziei făcută marţi de cadrele medicale constănţene.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Cadrele medicale au anunţat familia unui pacient că acesta a murit. Oamenii s-au pregătit de înmormântare și, când au ajuns la unitatea medicala, au aflat că era vorba despre un alt pacient.

„Toți bolnavii aflați în stare gravă vor purta la mână, pe întreaga perioadă a spitalizării, o brățară care va conține datele de identificare. În cel mai scurt timp măsura urmează să fie implementată pentru toți pacienții internați în Spitalul de Urgență Constanța”, transmit cei din conducerea unității medicale.

Decizia a fost criticată de Claudiu Palaz, vicepreședintele Consiliului Județean Constanța: Cea mai neinspirată idee! Cum „să-i dai speranță” bolnavului cu o astfel de soluție? Omul ăla vine la spital să se facă bine, iar tu îi „pui etichetă de MORT”! Soluția asta nu este una cu care să te lauzi.

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Mai este pana la cipuire, poate chiar si 10 ani, sa fim seriosi, eu nu cred ca gata se pun codul de bare si peste 3 luni cipurile, o sa intre mai greu pe piata si sunt impiedecati de sus sa faca cum vor ei.

  2. Metatron se practica metoda vicleană pașilor mărunți și repezi, aidoma cardului de sănătate, doar se testează reacția din teren, dar Teodosie ce părere are, dar preoții de spitale, că este sub jurisdicția lui?!, Iar în caz că nu știai la stadiul de cipuire deja sa ajuns cei drept la noi inca nu

  3. nu cred ca familia nu s-ar fi dus mai intai sa-si vada mortul ,apoi sa se apuce de pregatiri de inmormantare .Cum adica , imi spune ca mama sau tatal meu a murit si eu nu ma duc sa-l vad ???? Cred ca povestea este cusuta cu ata alba , un motiv de a baga cipurile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE