X

Se anunță o islamizare continuă care va duce la dispariția treptată a creștinismului

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Islamismul urmează să devină religia cu cei mai mulți adepți! Afirmația îi aparține unuia dintre cei mai buni lideri de companii care au legătură directă cu bănci și guverne.

Hardy Schloer este CEO al companiei SCG, care are divizii de analiză în Europa şi Asia de Sud-Est. Acesta livrează rapoarte şi prognoze economice şi geopolitice unor guverne, bănci şi mari companii din întreaga lume. Compania SCG este colaborator Thompson Reuters.

„Ce putem spune este că în 25-30 de ani, cultura creștină va dispărea aproape complet. Vom deveni o minoritate insignifiantă”, spune el și explică și de ce – pentru că rata natalității popoarelor europene este foarte mică în comparație cu cea a imigranților.

„Prin imigrație aducem în Europa o cultură complet diferită. Imigranții care vin în Europa sunt de religie islamică. În aproximativ 15-22 de ani, Europa va fi o țară islamică. De fapt, peste tot vom avea mai multe moschei decât biserici. De data asta pot să spun sigur că copiii noștri nu o vor duce mai bine decât părinții noștri”, este previziunea sumbră a lui Hardy Schloer într-un interviu acordat pentru infopinia.ro.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Islamismul va deveni religia cu cei mai mulți adepți nu numai din cauza ratei reduse a natalității creștinilor, ci și pentru că pe acești creștini nu-i mai interesează să-și apere credința, iar cei care vor să și-o apere vor trebui să o facă cu prețul vieții. Câți vor avea tăria să facă asta în condițiile căderii în erezie a conducătorilor bisericilor ortodoxe, așa cum s-a văzut în Creta, care au târât după ei majoritatea poporului ignorant și analfabet în cele ale adevărurilor de credință? Așadar lupta împotriva dreptcredincioșilor, prigonirea lor, este dusă în primul rând din interior, prin apostazia ierarhilor care vor încerca să impună cu forța creștinilor erezia ca lege. De această situație vor profita invadatorii musulmani care vor prigoni la rândul lor pe cei ce scapă de prigoana ereticilor.
    Așadar este importantă natalitatea, dar important este ca cei care se nasc creștini, fie că sunt ei mulți sau puțini, să păstreze dreapta credință. Ori ceea ce se observă este că dușmanii cei mai înverșunați ai creștinilor sunt tocmai acei creștini între care ierarhii și preoții care au devenit eretici. De această stare de fapt nenorocită vor profita păgânii musulmani pentru ași spori influența, și pentu a atrage la păgânismul lor cât mai mulți creștini ortodocși.

  2. Nu cred ca se va ajunge acolo. Dusmanii lui Hristos de 2000 de ani lupta, sub diferite forme, impotriva crestinilor. I-au adus pe musulmani in Europa pt ca spera intr-un razboi nimicitor intre musulmani si crestini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button