X

GROPI IMENSE ȘI ÎN ROMÂNIA? Cazul Râmnicu Sărat

de null
FOTO – O mașină a căzut într-o groapă formată pe DN2 la Râmnicu Sărat
Foto: oradesibiu. ro

Un sofer din Ramnicu Sarat a avut parte dimineata de o supriza extrem de neplacuta. Parcarea unde isi lasase autoturismul, aflata pe marginea drumului european 85, s-a surpat peste noapte iar masina i-a fost inghitita de gropa adanca. Sub stratul de asfalt era o pivnita veche de carei existenta nimeni nu a stiut cand s-a facut lucrarea.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Soferul ghinionist si-a lasat miercuri seara masina in parcarea din fata blocului, asa cum obisnuia sa o faca in fiecare zi. Dimineata, cand a vrut sa plece la serviciu a vazut ca in locul autoturismului era o groapa adanca iar vehiculul se afla la cativa metri sub pamant.

O masina a fost inghitita de o groapa uriasa aparuta pe o sosea din Ramnicu Sarat. Din ce cauza s-a surpat pamantul

Autoritatile venite la fata locului sunt de parere ca asflatul s-a surpat din cauza pivnitei stravechi, insa de vina este posibil sa fie si traficul greu din zona, precum si lucrarile facute in urma cu ceva timp de angajatii de la apa si canal.

 

Specialistii Muzeului Judetean din Buzau spun ca este posibil ca pivnita care a fost scoasa la lumina de surparea asflatului sa aiba valoare istorica.

Daniel Costache, directorul adjunct al Muzeului Judetean Buzau:

“O pivnita sa-i ziceam brancoveneasca, urmeaza sa fie conservata si cercetatatorii de la Muzeul Judetean sa intreprinda cercetari arheologice sa vedem despre ce este vorba, am intrat sa intram in ea, mai sunt vreo 10 metri de la gura care se vede aici dupa care este colmatata. Zidaria continua.”

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button