X

SUA își are spionii peste tot: CIA prezentă în Franța la alegerile prezidențiale din 2012

de null

 

Foto: https://static2. playtech.ro/wp-content/uploads/2017/01/cia.jpg
Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Toate partidele importante din Franţa au fost vizate de infiltrări ale agenţilor CIA în contextul alegerilor prezidenţiale din această ţară din 2012, conform unui document făcut public de WikiLeaks.

Principalele ţinte au fost Partidul Socialist, Frontul Naţional şi Uniunea pentru o Mişcare Populară (UMP), împreună cu actualul preşedinte al Franţei, Francois Hollande, fostul preşedinte Nicolas Sarkozy şi candidatul de extremă dreaptă la următoarele alegeri prezidenţiale, Marine Le Pen, se precizează pe site-ul WikiLeaks.

CIA a apreciat că preşedintele Sarkozy nu are asigurată realegerea. În privinţa partidului acestuia, UMP, spionii americani au fost însărcinaţi cu misiunea de a obţine „planurile electorale strategice” şi de a colecta informaţii din interiorul partidului, cum ar fi despre alianţele şi dezbinările de la nivelul elitei.

Agenţii CIA au primit misiuni similare şi în privinţa partidelor de opoziţie şi a celorlalţi candidaţi. În plus, au avut sarcina de a obţine informaţii despre atitudinea acestora faţă de Statele Unite şi de criza economică din Uniunea Europeană, precum şi despre finanţarea partidelor şi a candidaţilor.

CIA a refuzat să comenteze pe marginea publicării documentului, în timp ce WikiLeaks nu a dorit facă dezvăluiri cu privire la provenienţa sa, precizând însă că este autentic, a relatat Associated Press.

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button