X

Planul lui Soroș de a finanța un masiv protest anti-Trump

de null
Foto: http://www. activistpost.com/wp-content/uploads/2017/01/soros-women.jpg

Mass-media a relatat planurile unor grupuri de activiști, de a organiza un masiv protest împotriva lui Trump, numit „Tax March”, în Washington și în alte 60 de locații, pe data de 15 aprilie.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ce nu a cuprins știrea este că cei mai mulți dintre partenerii și organizatorii marșului sunt finanțați în mod deschis de George Soroș sau au legături strânse cu finanțarea Soroș.

Organizatorii marșului pretind a fi „americani obișnuiți, avocați și oameni din toate categoriile sociale și toate mediile, care se unesc pentru a-și face vocea auzită și a trimite un mesaj îndrăzneț către această administrație”.

Liderii coaliției marșului pentru femei din ianuarie ajută la organizare. Soros are legături cu mai mult de 50 de „parteneri” din acest marș.

Într-o secțiune intitulată „Cine-l organizează?”, site-ul protestului (taxmarch.org) enumeră 8 grupuri, dintre care 6 sunt fie finanțate de Soroș, fie sunt legate de finanțarea Soroș.

Organizatorii protestului sunt recunoscători pentru a avea sprijinul urmatoarelor asociații: American Federation of Teachers, Americans for Tax Fairness, Center of Popular Democracy, Indivisble Project, MoveON.org, Our Revolution și The Working Families Party.

Americans for Tax Fairness este beneficiarul unei subveții din partea fundației lui Soroș, Open Society.

MoveOn.org este finanțat de Fundația Soroș.

The American Federation of Teachers, prin brațul său non-profit Educational Foundation, a fost finanțat de Open Society Foundation.

The Center for Popular Democracy este condus de activiștii lui Soroș. În 2013, Marbre Stahly, un avocat al centrului popular a primit sume între 58,700$ și 110,250$ pentru a finanța proiecte de activism ce durează între 12 și 18 luni. Potrivit descrieri ei, Maggie Corser, analist al centrului popular, „a petrecut 4 ani la Open Society Foundation, unde a efectuat cercetări cu privire la viitorul muncii, infrastructura politică conservatoare și în diferite probleme de justiție economică”.

Un alt organizator este Indivisible Project. Acest proiect nou format este în mod deschis asociat cu grupările finanțate de Soroș.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Soroș este un „asasin economic”, militant anticreștin și finanțator din umbră al multor proteste și mișcări, ce au ca principale priorități legalizarea avortului, prostituției, homosexualității, distrugerea suveranității statelor și în final instaurarea unui guvern mondial. Acesta se află în spatele protestelor anti-Trump și a valului masiv de imigranți din Europa. Este la fel de activ în schimbările guvernelor din întreaga lume, cum ar fi: înlăturarea președintelui georgian din 2003 sau lovitura de stat din Ucraina (2013), în urma căreia a dobândit o mare influență asupra noii conduceri. Încă de la începutul anilor ’90, Soroș pregătește terenul familiei Rothschild pentru a controla Balcanii. Soroș încearcă să alunge din Serbia: Biserică Ortodoxă Sârbă, limba sârba, alfabetul chirilic, istoria Serbiei și naționalismul sârb. În ciuda influenței sale în politica globală, rămâne doar un factor, omul împins în față, de care se servește oculta mondială pentru a-și atinge scopurile.

Citiți, vă rog și:

https://saccsiv.wordpress.com/2015/10/04/evreul-george-soros-uniunea-europeana-trebuie-sa-accepte-cel-putin-un-milion-de-refugiati-pe-an/

https://saccsiv.wordpress.com/2017/01/10/o-noua-inginerie-sociala-george-soros-facebook-cheama-la-iesirea-in-strada-miercuri-tinerii-frumosi-si-liberi-de-pe-facebook-versus-votantii-psd-numiti-tigani-pensionari-someri-penali/

https://saccsiv.wordpress.com/2015/11/11/mi-e-teama-de-consecinta-inca-nevazuta-a-recentei-revolutii-soros-de-aspectul-satanist-pe-fata-al-miscarilor-de-strada-si-al-activismului-de-facebook-si-imi-amintesc-de-spusele-lui-albert-pike/

http://ortodoxinfo.ro/2017/02/04/george-soros-vrea-sa-desfiinteze-legile-restrictive-avortului-din-mai-multe-tari-catolice/#.WKwryNa0m5A

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. N-are cum!!Miscarea de strada a ,, societatii civile” …domnule… din SUA ,vad ca e pe aceleasi coordonate cu cea din Romania ,care nu e ,,manipulata”(hahaha).In sfarsit SUA copie ceva romanesc….uuaaauu cata evolutie…Sa urmarim ce va face ,,societatea civila” din germania si franta dupa baboiul nudist merkel si hahalera aia de holland.Daca va semana si mai mult cu protestul pasnic al tinerilor idioti si evoluati ..tuuu de la ,,collectiv” (deja ma uitam pe la unele proaste stiriste ca pronuntau numele crasmei in engleza…tuuu…ca e cool…) si al ,,juristilor” dupa ureche ..tuuu.. din piata victoriei si de prin alte ,,sate” ale coloniei .Dar inca o data repet:eu nu cred ca pulimea este manipulata (hahaha).Imi cer scuze ,dar cand am vazut pe net ,ca unii cantau :mai bine sorosist decat comunist,nu pot decat sa rad ,dar datorita acestei majoritati zdrobitoare de dresati ,vom trai toti in era curista si nu numai…Ce a facut Marsul Distrugatorului din om?Un om-demon.

  2. Da iute hoțul nu este hoțul, ce hardeala pe capul lor, numai că cine il dirijează pe trup tot din tagma păpușarilor, sa nu se mai înțeleagă papusarii între ei?!

  3. doar crează falsa idee ca ar fi doua forțe ce se opun, trump cu naționaliștii si soros, facebook cu globalizarea. și împing oamenii spre noul război mondial, nom și antihrist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button