X

Copiii de la AȘEZĂMÂNTUL ORTODOX MISIONAR Sfântul Barnaba din Kenya au NEVOIE URGENTĂ de DONAȚII pentru a supraviețui foametei cauzată de seceta prelungită

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Seceta severă din Kenya afectează copiii de la orfelinatul ortodox și școala

Pe scurt:

SIGURANȚA LOCUITORILOR A AJUNS LA LIMITĂ

  • Locuitorii se hrănesc cu carne de la vaci moarte și cămile expunându-se la riscuri pentru sănătate. 

  • Fructele sălbatice au devenit, de asemenea, o sursă de hrană pentru unii dintre ei. Locuitorii sunt obligați să fiarbă fructele timp de ore pentru a ucide otrava.
  • Cei care cad bolnavi nu pot avea acces la spitale din cauză că drumurile sunt impracticabile.
  • Copiii au încetat să meargă la școală, deoarece migrează în căutarea produselor alimentare.

Cu binecuvântarea IPS Makarios Tillyrides, Arhiepiscop al Kenyei vă rugăm să luați în considerare donațiile pentru a veni în întâmpinarea nevoilor copiilor orfani și a altor copii vulnerabili de la orfelinatul și școala noastră. Acești copii depind de darurile făcute din compasiune pentru ei, pentru a continua să supraviețuiască.

Ne luptăm pentru a hrăni acești copii. Există o secetă severă în țara noastră și produsele alimentare au devenit foarte scumpe. Noi vă solicităm cu umilință  să luați în considerare cererea noastră, rugându-vă să le veniți în ajutor. În special vă rugăm să ne ajutăți să cumpărăm alimente pentru copii. Și să răspândiți apelul nostru cu privire la donațiile de care avem nevoie.

Pentru a dona orice sumă de bani, vă rugăm să vizitați PAGINA DE DONAȚII.

Pentru chat live prin mesaje pe Facebook urmați acest link.

https://www.facebook.com/jmkariukinyandarua

Dumnezeu să vă binecuvanteze.

Slujitor al lui Hristos,

Părintele Metodie JM Kariuki.

Directorul al Orfelinatului și al Școlii Sfântul Barnaba

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button