X

CE MESAJ ne transmite World Government Summit din Dubai? De ce au mutat acolo intrarea in TEMPLUL LUI BAAL pe perioada summit-ului?

de null

Intre 12 – 14 februarie a avut loc in Dubai World Government Summit:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Simbolic, replica The Monumental Arch numit si Arch of Triumph din PalmyraSiria, instalata la Londra a fost mutata in Dubai pe prioada summit-ului:

Foto: http://www.godismysalvation.com/t35731-the-most-important-news-this-week-the-arch-of-baal-was-displayed-for-the-third-time-in-honor-of-the-world-government-summit

In Palmyra antica, respectivul Arcul de Triumf era pozitionat astfel incat cei ce doreau sa intre in Templul lui Baal, trebuiau sa treca pe sub el.

Baal (de asemenea, cunoscut sub numele de Moloh/ Enlil) este un vechi zeu care a fost venerat de civilizațiile din jurul Levantului.

Baal era numele zeului suprem venerat în Canaanul antic și în Fenicia. Practicarea cultului lui Baal s-a infiltrat în viața religioasă evreiască în vremea judecătorilor (Judecători 3:7), s-a răspândit în Israel în timpul domniei lui Ahab (I Regi 16: 31-33 ), și, de asemenea, a afectat Iudeea (II Pilde 28: 1-2). Baal înseamnă ”domn”; la plural este baalim. În general, Baal era un zeu al fertilității, care era invocat pentru sporirea culturilor pământului și nașterea de copii. – gotquestions.org, Who Was Baal? (Cine era Baal?)

Cultul lui Baal a fost deosebit de brutal deoarece implica sacrificii umane – în special nou-născuți.

Închinarea la Baal a fost înrădăcinată în senzualitate și a implicat prostituția rituală în temple. Uneori, îmbunarea lui Baal cerea sacrificii umane, de obicei, întâiul născut al celui care face sacrificiul (Ieremia 19:5). Preoții lui Baal se rugau la dumnezeul lor în timpul ritualurilor sălbatice care includeau abandonarea de sine, strigăte extatice puternice și auto-mutilări (I Regi 18:28 ).
-Ibid.

Jertfirea copiilor lui Baal/ Moloh.

Pasajele biblice din Vechiul Testament descriu clar jertfele umane aduse lui Baal.

„Au zidit înălțimi lui Baal, care sunt în valea Ben-Hinom, pentru a face pe fiii lor și pe fiicele lor să treacă prin foc pentru Moloh” (Ieremia 32:35 ).

„Ei au zidit, de asemenea, înălțimile lui Baal, ca să ardă pe fiii lor, jertfindu-i lui Baal” (Ieremia 19:5).

Elita ocultă de astăzi observă în continuare aceste ritualuri, dar cu o singură diferență majoră: acestea au loc acum asupra civililor care nu bănuiesc nimic și s-au răspândit în întreaga lume, prin intermediul mass-media. Alimentate de frica și trauma maselor, aceste mega-ritualuri sunt văzute de toți, dar celebrate numai de către elita ocultă. Mai mult ca oricând, avem de-a face cu magia neagră.

Cititi va rog mai multe la:

Au renuntat la prezentarea pe 19 aprilie a reproducerilor TEMPLULUI LUI BAAL la New York si Londra? NE PREGATESC CEVA MAI DUR pentru ziua jertfei de sange a lui Baal?

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button