X

Mână criminală: INCENDIU la Biserica Sfântul Mina din Constanța

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Claudiu Banu, preotul paroh al bisericii Sfântul Mina, ajuns imediat la locul faptei, s-a liniștit când a văzut că nu sunt pagube majore. Parohul susține că cineva a aruncat cu o pungă cu motorina spre biserica pentru a o incendia. “Slavă Domnului că biserica e bine. A pus cineva foc. Un  om fără minte. Fără nici un Dumnezeu.  În ziua de azi cine nu vrea răul bisericii? Biserica asta s-a făcut cu foarte multă trudă. Uitați aici, cel puțin trei locuri în care a dat cu motorină, miroase a carburant. Noroc că pompierii au venit repede”.

“Fără discuție, o mână criminală, nu se pune problema”, a declarat și fostul paroh, Nicoale Picu, care acum se îngrijește de Centrul pentru persoane cu dizabilități din apropierea bisericii, pe care l-a înființat cu ani în urmă. El spune că o peroană care venise în vizită la o bătrână din Centru a văzut flăcările de la biserică și a alertat pompierii. A ars un perete exterior pe o suprafață mică, la îmbinarea dintre grinzi. Focul nu a ajuns în interiorul bisericii dar fumul a intrat in dreptul altarului. Polițiștii efectuează cercetarea la fața locului. Au ridicat punga de culoare galbenă cu miros de motorină.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button