X

Cum arata Transilvania pe Google Maps

de null

Tinutul Secuiesc este prezent in Google Maps!, Foto: Captura Google Maps
Tinutul Secuiesc este prezent in Google Maps! La o simpla cautare pe motorul de cautare Google a expresiilor „romania transilvania map” sau „romania trasylvania map” internautii romani au fost consternati sa constate ca harta Transilvaniei este delimitata din teritoriul Romaniei fiind reprezentata prin culoarea albastra, iar in interiorul acesteia este reprezentat si asa zisul „Tinut secuiesc” prin culoarea rosie. Mai mult, regiunea in care acum se afla judetele Covasna, Harghita si Mures este denumita Szekely Hungarian Region (n.r. Regiunea Secuiasca a Ungariei!?), avand atasata si urmatoarea descriere: ” Aceasta regiune formata din trei judete este adesea numita Tinutul Secuiesc. Majoritatea minoritatii etnice a secuilor unguri (?) se gaseste in aceasta regiune. Multi membri ai minoritatii etnice a ceangailor unguri poate fi gasita de asemenea in aceasta regiune – in munti catre est, si in apropierea orasului Brasov”.
Este cel putin ciudat din partea celor de la Google sa prezinte in acest fel harta Romaniei, in care atat provincia Transilvaniei cat si asa zisul Tinut Secuiesc sunt prezentate fix in maniera promovata adeseori de catre gruparile iredentiste maghiare.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

 1. Am cautat imediat ce am citit articolul, la mine in google maps. Nu a aparut nimic din ce prezentati voi. Am schimbat cautarea cu termenii in engleza, cum apar la voi in poza. Gogle mi-a raspuns ca nu gaseste nici Tinutul secuiesc, nici Szekly…etc.
  Va rog sa dati alte detalii de cautare pentru a obtine acelasi rezultat ca voi.
  In subsidiar, va suspectez de instigare etnica, daca nu sunteti finantati chiar de extremisti unguri sau rusi.
  As fi placut impresionat daca va catadixi cineva sa-mi raspunda.

  1. @ Nichitean Ioan

   Baga linkul:

   https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1IJ3-_BFTKPj9WCUalvSKzOAa83g&msa=0&ll=46.343894435120966%2C23.430174999999963&z=7

   Si lasa ciorba aia acra cu finatarea ruseasca. Cand vi se spune despre chestiuni reale, imediat sariti ca sunt teorii conspirationiste, falsuri manipulatorii, instigare la ura si xenofobie, dar cand ceva va deranjeaza cumplit, imediat invocati conspiratiile si comploturile, ca fiind adevarate.

   Nu te mai adapa din ape tulburi.

   Eh, uite ca ti-a raspuns cineva, sper sa fi placut impresionat acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button